perjantai 26. syyskuuta 2014

Budjata landella

Europarlamentin sosialistit vastustavat Jyrki Kataisen nimitystä. Ihmettelen miksi sosialisti vastustaa sosialistia. Mutta toisaalta, tulivathan Adolf ja Josifkin huonosti toimeen keskenään.

Sitten on äänessä fascistien fascisti Pekka Haavisto:
Omistajaministerin tehtävät jättävä Pekka Haavisto patistaa hallitusta valitsemaan tulevaisuuden avainyhtiöt. Painopisteiksi valittuihin yhtiöihin tulisi panostaa kunnolla uusien työpaikkojen luomiseksi.
Lukekaapa uudestaan - valitsemaan tulevaisuuden avainyhtiöt! Kyllä vain, hallitus tietää tulevaisuuden avainyhtiöt. Missä näitä hulluja kasvaa?

Sitten on äänessä ympäristöpuolueen äänestäjä Soininvaaran blogissa:
kuka hullu landella haluaisi budjata. Ja olen AIVAN tosissani kun näin kirjoitan. Nyt juntit voi aloittaa itkemisen - siitä vaan - en kuitenkaan koskaan lue metsäläisten tuherruksia paitsi vahingossa

Ja mitä vastaa Osmo, joka ei ymmärrä alkeitakaan esimerkiksi ydinvoimasta:
minulla on tutkijatausta ja minua raivostuttaa tutkimustiedon virheellinen raportointi
Seuraavaksi kuullaan että hirvikolarissa syyllinen on autoilija. Tuo hiilidioksidimies:
– Avain hirvikolareiden välttämiseen löytyy sieltä ratin takaa.
Hyvä tietää, että äiti-Gaian asettaessa 500 kg hirvenlihaa asvaltille, syyllinen löytyy airbagien keskeltä.

Suomessakin vieraillut imaami pidätettiin Lontoossa:
hän kehotti kuulijoitaan olemaan ylpeitä siitä, että heitä pidetään terroristeina
Jos YKSI Suomessa muslimeita kouluttanut imaami paljastuu jihadistiksi, niin miksi hän on jotenkin "ääriainesta" tai jollain tapaa poikkeuksellinen? Mikä antaa syyn epäillä, ettei hän ole tulkinnut islamia oikein? Miksi hänen tulkintansa islamista olisi jotenkin väärin jos hän kuitenkin saa suuren kuulijajoukon ja paljon kannattajia? Eivätkö väkivaltaan turvautuvat muslimit tunne Koraania?

6 kommenttia:

RH kirjoitti...

Tokihan hirvikolarissa syyllinen on autoilija, mitäs menee ajamaan sinne hirvien sekaan sen sijaan, että olis metsästysporukassa kivääri kädessä :)
Luin kanssa tuon jutun ja joo, spekulointiahan se oli niinkuin siinä painotettiinkin. Mistä se petokanta kasvaisi, kun jo tästäkin susimäärästä on kova parku.

Kumitonttu kirjoitti...

Eihän hirvi suinkaan ole syyllinen, sehän vain tallaa polkujaan viimeiseen asti.

Unknown kirjoitti...

Hirvi voi aiheutaa kolarin vaikka juoksemalla pusikosta auton eteen, mutta ei se oikein voi olla syyllinen, koska sille ei ole opetettu väistämisvelvollisuuksia, eikä sillä välttämättä ole edellytyksiä arvioida tekojensa seurauksia syyllisyysnäkökulmasta.

Kannattaisi mahdollisesti puhua vain onnettomuudesta, kuten esim. semmoisessa tapauksessa, että hanhiparvi lentää lentsikan moottoreihin ja kone tekee pakkolaskun Hudson -jokeen. Ei sitäkään pidetty lentäjän syynä.

Ihmettelin itsekin miksi ne sosialistit kataista vastustivat, eritoten kun sanoivat etteivät suinkaan epäile hänen kykyjään hoitaa tehtäviä. Katainen on osoittautunut poikkeuksellisen kyvykkääksi juuri sosialistien mielipuuhassa - tuhota / sotkea / pilata kaikki, mihin näppinsä työntää.

Vai onko sosialisteilla jokin tuhoamiskilpailu ja he epäilevät Kataisen lyövän heidätkin laudalta?

Kumitonttu kirjoitti...

Minusta on hauskinta, että Kataisesta on tulossa työllisyydestä ja investoinneista vastaava johtaja maasta, jonka työllisyyden ja investoinnit hänen poliittisella urallaan ajettiin seinään. Melko varmasti eurososialistit haluavat Kataisen nimityksellä vain kiristää itselleen valtaa. Samaa paskaahan se on joka tuubissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Minä asun maalla ja tykkään siitä. Ero minun ja tuon ympäristöpuolueen äänestäjän välillä lienee se, että minulla taas ei ole tarvetta haistatella niille, jotka tykkää asua kaupungissa. Asukoot ihmeessä. Yks tykkää yhdestä ja toinen toisesta, mutta Suomessa on se viisas sanonta eli "älä tyrkytä tapojasi".

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä ei nyt muista edustavansa huonompaa ideologiaa. Paremman ideologian kannattajilla on oikeus - ja velvollisuus - käännyttää huonomman ideologian kannattajat omansa taakse. Käytännön tasolla se tarkoittaa, että suvaitsevaiset kukkahatut haluavat "monikulttuurisuutta". Kuitenkaan afrikkalaiset eivät saa tuoda tapojaan, eli heidät pitää kotouttaa. Näin "monikulttuurisuus" muuttui monokulttuurisuudeksi.

Sinulla ja minulla huonomman ideologian kannattajina ajatuskulku menee sillä tavalla, että jokainen eläköön niin kuin parhaaksi näkee. Ja jotta meidän ei tarvitse kärsiä afrikkalaisten heimokulttuurien huonoimmista perinteistä, me emme laske heitä tänne. Saavat kotimaissaan elää niin kuin haluavat, mutta tänne ei tarvitse tuoda moisia tapoja.