tiistai 9. syyskuuta 2014

Kirkollisvero ja kehitysapu

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä hahmottelee, että veronmaksajat voisivat ilmoittaa tuloverotuksen yhteydessä, haluavatko osallistua Suomen kehitysyhteistyön rahoitukseen ministeriön kautta. Vihreät luonnollisesti kauhistuivat ja totesivat, että Persut urittävät keksiä pyörää uudelleen - jo nyt on mahdollista maksaa vapaaehtoisesti kehitysyhteistyöjärjestöille.

On selvää, että nykyisellä sietämättömän korkealla veroasteella iso osa - varmaan yli puolet - jättäisi maksamatta. Osa myös ymmärtää, että ministeriön saamasta kehitysavusta suuri osa menee puolueelle uskollisten virkamiesten palkkoihin ja vielä suurempi osa kanavoituu ministeriölle myötämielisten - siis samaa ideologiaa kannattavien organisaatioiden kuten Kirkon Ulkomaanavun - järjestöjen käsiin. Neekerit ja muut ressukat saavat vain roposia. Silti on yleisesti tunnettua, että pakolaisia tulisi auttaa kohdemaissaan tai niiden lähialueilla. Tällöin avustaminen on tehokkainta, kattavinta ja estää avustusjärjestöjä turpoamasta holtittomasti.

Olen vuosien saatossa lukuisat kerrat osoittanut, että Vihreä aate on panteistinen tai deistinen. Sen on antimaterialistinen, -kapitalistinen ja -konsumeristinen. Se on luonteeltaan totalitaarinen, kollektiivinen ja dogmaattinen. Sen vastustaja on kristillinen, klassinen liberalismi ja individualismi. Missä individualistinen liberaali uskoo, että ihminen ei ole sen arvottomampi tai arvokkaampi riippuen hänen sukupuolestaan, etnisestä taustastaan tai uskonnollisesta vakaumuksestaan, totalitaarinen sosialisti uskoo, että köyhyys synnyttää väkivaltaa, ja että köyhyys kasautuu tietyille etnisille ryhmille valkoisen miehen ylivallan takia.

Tämän maailmankatsomuksen takia sosialistit ajavat valkoisen miehen taakkana tunnettua oppia, ja verottavat valkoiselta mieheltä ja antavat sen mustalle. Heille musta on kuin avuton lapsi, joka ei selviä ilman valkoisen (naisen) apua. Israel on Pieni Saatana, koska se on suuren Saatanan kaveri. Vasemmisto vihaa Israelia ja kutsuu sitä apartheid-valtioksi. Sen mielestä Israel on paha ja sortaa muita paitsi juutalaisia. Siitä huolimatta afrikkalaiset pakenevat rajan yli laittomasti Israeliin mieluummin kuin jäävät Egyptiin. Ja syyttävät juutalaisia rasisteiksi, kun eivät osta länsimaiden uskomaa tarinaa eritrealaisten kovasta kohtalosta.

Persujen ehdottama menetelmä toimii jo kirkollisveroissa - jos et kannata tai usko kirkkoon, voit erota ja verotus loppuu. Onkin kummallista, miksi kirkosta voi erota, mutta Vihreä aate syötetään pakolla.

5 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kannatan lämpimästi persujen ehdotusta. Laittaisin itse ruksin kohtaan "ei rahapenniäkään". Nyt kun saisivat vielä aikaan ehdotuksen, että "kannatatko verovarojesi käyttöä humanitaariseen maahanmuuttoon ja sitä ylläpitävään koneistoon?".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Vielä lisäys edelliseen: nykyisessä, verorahoitteisessa kehitysavussa ei ole kyse siitä, että saataisiin asiat jossain Afrikassa pelittämään, vaan siitä että suomalaiselle tiedostavalle ihmiselle tulee hyvä ja osallistuva mieli.

Becker kirjoitti...

Kehitysapu on eräs niitä mystisiä termejä, joka on jollain myyttisellä tavalla julistettu kaiken arvostelun ulkopuolelle jääväksi koskemattomaksi, pyhäksi käsitteeksi, joka pitäisi aina alkaa isolla kirjaimella.

Yritäppä arvostella tai pienentää määrää, niin koko kulttuurimarksisitinen eliitti on kimpussasi. Kehitysavulla ostetaan itselleen kalliisti hyvää omaatuntoa ja myötäinhimmillisyyttä, jotta nälkäisen neekerin kuvan näkeminen ei vie punavihreiltä ruoka - tai juomahaluja.

Näin paha valkoinen rotu (ei kun mies)maksaa velkaansa alikehittyneille kansoille.

Koko kehitysapu pitäisi pistää vapaaehtoisuuspohjalle, mutta sehän ei punavihreille kelpaa, sillä he olisivat todennäköisesti laiskimpia maksajia, eivätkä näin pääsisi tässäkään asiassa pätemään.

Tvalve kirjoitti...

Vuosittaisiin "vero(juoru)kalentereihin" voisi nimen perään laittaa vaikka kukkasmerkin jos oli halua maksamiseen.

Tätä kautta voisi maailmalle näyttää olevansa ns. parempi ihminen. Saisi niitä syväiseväisyys-pisteitä.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, erilaisten ideologioiden pakkotuputtaminen saisi minunkin puolestani olla vapaaehtoisen rahoituksen pohjalla. Johan nyt koululaitos suoltaa omia maailmankuviaan sellaisella vauhdilla, ettei todeksi usko.

Becker, on hyvä muistyaa ettei nykyaikana enää ole sellaisia nälänhätiä jotka johtuisivat muista syistä kuin sodista. Näännyttäminen on vanhin taistelumuoto, ja sitä käytetään edelleen. Nälkäinen ja alaston ihminen ei laita hanttiin.

Tvalve, kukkaismerkki olisi hyvä. Toinen vaihtoehto olisi onnea tuova muinainen intialainen symboli.