tiistai 9. syyskuuta 2014

ISIS on juutalainen järjestö

Uutisen mukaan Burundissa on raiskattu italialaisia nunnia ja sen jälkeen laskettu veret katkaisemalla kaula. Veikkaanpa melkein että tekijöinä eivät ole protestantit, ortodoksit tai juutalaiset. Tuskin myöskään hindut tahi budhalaiset.

Hollannin hallituksen terrorismin vastaisen yksikön alainen kyber-sodankäynnin yksikön projektipäällikkönä toimi Yasmina Haifi. Turkkilaista syntyperää ollut Työväenpuolueen kaupunginvaltuutettu sai unelmaviran ja oli maassaan koulukirjaesimerkki onnistuneesta "kotoutumisesta". Elokuun 13. päivä hän twiittasi:
"ISIS ei edusta oikeaa islamia. Se on juutalaisten salajuoni, jolla halutaan kääntää suuren yleisön mielikuva islamia vastaan".
Hän vielä täsmensi näkemystään radiohaastattelussa:
"Olen käyttänyt sananvapauttani ja ilmeisesti joudun maksamaan siitä kovan hinnan. En ymmärrä miksi muuttaa mielipidettäni. Näin minä uskon asioiden olevan. Hollannissa on näköjään kiellettyjä puheenaiheita. En ole keksinyt tuota väitettä sionistien salajuonesta. olen lukenut siitä lukemattomia kertoja."
Vaikka Haifi ei täsmentänyt väitteensä lähdettä, jäljet viittaavat iranilaiseen uutiseen, jonka mukaan Moskovaan paennut amerikkalainen Edward Snowden "paljasti" ISIS:n johtajan sheikki Abu Bakr al-Baghdadin olleen entinen Mossadin agentti. Kun entisestä mallikotoutujasta tuli työtön työnhakija, hänelle perustettiin Facebookiin sivusto, joka keräsi 6.500 tukijaa parissa päivässä. Sivuston mukaan Hollanti on kaksinaismoralistinen kieltäessään muslimeilta sananvapauden. Haifia ei kuitenkaan ole syytetty mistään - virasto vain totesi ettei työsuhdetta voida jatkaa työn vaatiman yleisen luottamuksen puuttuessa. Haifia tukeva sivusto poistaa kaikki Haifin väittämää arvostelevat kommentit - vaikka ne kirjoittaisi toinen muslimi.

FB-sivustolla kiistetään myös holokausti ja viitataan Siionin viisaiden pöytäkirjaan. Marokon, Turkin, Syyrian ja - tietenkin - Iranin tiedonvälitys ruokkii väitteitä, jonka mukaan Israel on ISIS:n takana. Siionin viisaiden suunnitelma nro 14 oli nostaa juutalaisuus maailman suurimmaksi uskonnoksi panettelemalla muita uskontoja. On syytä ymmärtää, että juutalaiset ovat happotesti Länsi-Euroopan muslimeille. Heidän kotoutumisensa loppuu kuin seinään, kun aletaan käsitellä Israelia ja juutalaisuutta.

Minusta ei ole niinkään ongelmallista se, että juutalaisten väitetään perustaneen ISIS:n kaltainen uskonsoturien barbaria. Sellainen on helppo osoittaa vääräksi. Ongelma on siinä, että ihminen joka uskoo kaikkea mahdollista soopaa omien ennakkoluulojensa takia voi nousta noin huomattavaan asemaan Hollannissa. Tämä tapaus paljasti hienosti sen, että kaikkein parhaiten "kotoutuneetkaan" muslimit eivät näemmä millään onnistu pääsemään islamin opetuksista eroon. Koraanin säkeet ovat kuin tatuoidut heidän aivoihinsa.

10 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Yasmina Haifin esittämät salaliittoteoriat ovat islamilaisessa maailmassa tavanomaisia, joten siksi ei ole yllätys, että hän on "lukenut paljon asiasta".

Samalla tavalla 9/11-terrori-iskun väitetään olleen Mossadin toteuttama. Tarkoituksena oli saada Yhdysvallat hyökkäämään islamilaiseen maailmaan.

Ei ole mitenkään mahdotonta samanaikaisesti iloita vääräuskoisten tappamisesta ja uskoa juutalaisvastaisiin salaliittoteorioihin. Nämä eivät sulje toisiaan pois, vaikka normaalin logiikan mukaan niiden pitäisi.

Mikä tahansa, joka saa islamin näyttämään huonolta, on juutalaisten tekosia.

Kari kirjoitti...

Sen vielä ymmärtää, että muslimit uskovat näitä vähä-älyisille tarkoitettuja propaganda tarinoitaan, mutta kun suomalaiset sekulaarit huippupolitiikot, kuten Salolainen ja Tuomiojakin niiden eri versioita toistelevat, niin se on jo lähes uskomatonta.

Kumitonttu kirjoitti...

Jussi K. Niemelä - joka vielä vuonna 2006 oli avoimesti islamisaatiosta huolissaan - kirjoitti hyvin:

Vasemmistointellektuellit inhoavat Bushin uskonnollista retoriikkaa ja elehtimistä sekä hänen hallintonsa korruptiota niin paljon, että se on johtanut räikeään kaksinaismoralismiin: kaikki maailman ongelmat johtuvat Yhdysvalloista. Islamistiterroristien hirmuteotkin ovat poliittisesti korrektin tulkinnan mukaan seurausta imperialismin aiheuttamasta köyhyydestä. Irvokasta tässä on se, että ajatollah Khomeini käytti aikoinaan samaa retoriikkaa totalitaristisissa palopuheissaan – retoriikkaa, jonka hän Ranskassa maanpaossa ollessaan oli oppinut vasemmistolaisia ranskalaisfilosofeja lukiessaan.

Ekku kirjoitti...

Minä kun olen aina luullut, että Hollanti tuhoutuu joskus hukkumalla mereen, mutta jos sen turvallisuuselimissä on tämän naisen kaltaisia enemmänkin, niin taitaa tuho tulla jo ennen mereen hukkumista.

Minulle on aina opetettu, että juutalaisuus on uskonto, joka ei harrasta lähetystyötä eikä pakkokäännyttämistä, niin miten siitä muka voisi tulla maailman suurin uskonto?

Kumitonttu kirjoitti...

Voi Ekku, koita nyt muistaa että koukkunokat kykenevät kehittelemään niin ovelia juonia, ettemme me tavalliset kuolevaiset sellaiseen kykene. Jos joku asia on mielestäsi ristiriitainen mitä tulee kaikkeen kuulemaasi juutalaisista, voit olla varma että heillä on siihen vastaus. Jota ei tietenkään sinulle kerrota.

Bogreol kirjoitti...

Bent Wigotski, entinen tanskalainen maahanmuuttoviraston työntekijä, on kirjoittanut Den korte avis -lehteen muslimien salaliittoteorioista. Lähi-idässä ei mikään ole koskaan muslimien syytä. Kaiken takana ovat amerikkalaiset, CIA tai juutalaiset. Tapahtumien todellisiin syihin on mahdotonta päästä, kun aina syyllinen löydetään ulkopuolelta. Ihminen voi olla korkeasti koulutettu ja laukoa tietävänsä, että juutalaiset kaatoivat kaksoistornit. Ja aina kun muslimia syytetään massamurhasta, astuu paikalle sananselittäjä, joka vakuuttaa, ettei kyseessä voi olla oikean islamin edustaja, islam on rauhan uskonto.

Ekku kirjoitti...

Vai ovelia juonia...

Minä olen jo niin iso poika, että en enää usko mistään asiasta ihan kaikkea kuulemaani tai hesarista lukemaani ja vielä vähemmän uskon, jos joku muslimi yrittää mustamaalata juutalaisia minulle.

Kumitonttu kirjoitti...

vielä vähemmän uskon, jos joku muslimi yrittää mustamaalata juutalaisia

Mutta muslimit ja heidän punavihreä viides kolonnahan on osoittanut mm. Pertti Salolaisen johdolla, että juutalaiset hallitsevat maailman mediaa. Eikös Erkkokin ollut puoliksi juutalainen?

Jaska Brown kirjoitti...

Milloinhan keksitään väittää, että koko islam on juutalaisten salaliitto? Tuntomerkit täsmäävät, se kun pyrkii maailmanvaltaan ja aiheuttaa helvetisti vahinkoa.

Kumitonttu kirjoitti...

Heh, niin just. Ehkä se onkin?