keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Veli Rachid

Tässä videossa seikkaperäisesti kerrotaan, että todellinen islam ei ole "rauhan uskonto" vaan ISIS edustaa sitä, mihin Koraani opettaa. Videolla puhuu entinen muslimi, jonka isä oli imaami. Hänellä itsellään on akateeminen loppututkinto islamin tutkimuksesta ja paraikaa hän opiskelee yliopistossa terrorismista. Hän salaa oikean nimensä ja esiintyy veli Rachidina. Hän toteaa, että
Voin varmuudella todeta, että ISIS edustaa islamia. ISIS on lyhenne sanoista Islamilainen valtio. Jopa sen nimen perusteella voi todeta, että se perustuu islamiin. Sen johtaja Abu Bakr al-Baghdadi on väitellyt tohtoriksi islamista. Hän tuntee takuuvarmasti islamin läpikotaisin. Hän on luennoinut islamista ja opettanut moskeijoissa.

Kaikki ISIS:n sotilaat ovat muslimeita. Heillä ei ole mitään muuta yhdistävää tekijää keskenään kuin islam. He noudattavat Muhammedin opetuksia ja elämää pienimpiä yksityiskohtia myöten. He matkivat häntä kasvattamalla partansa, ajamalla viiksensä ja puketumalla perinteisiin asuihin. He noudattavat hadithin opetuksia erottautuakseen vääräuskoisista. He pitävät kelloa oikeassa kädessään vasemman sijaan.

Kaikilla valloittamillaan alueilla he noudattavat islamin lakia, shariaa. He rukoilevat viidesti päivässä. He ovat julistautuneet kalifaatiksi, jonka varaan sunnilaisuus rakentuu. He ovat valmiita kuolemaan uskontonsa puolesta. He noudattavat kirjaimellisesti Muhammedin opetuksia. Jos haluatte ymmärtää ISIS:n toimintaa, aloittakaa lukemalla kaikki opetukset, joita Muhammed seuraajilleen antoi. ISIS teloitti amerikkalaisen journalistin ja muita vääräuskoisia samalla tavalla kuin Muhammed tapatti jopa tuhat juutalaista Khaibarin taistelussa. Itse asiassa, kaulan katkominen on määrätty Koraanissa (47:4): "Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät!". Ironista sinänsä, tämä kohta Koraanista tunnetaan Muhammedin suurana.

Vankien tappaminen perustuu Allahin käskyyn Muhammedille ja kaikille hänen seuraajilleen (8:67): "Ei profeetalta voi vaatia, että hänellä olisi vankeja, ennenkuin verenvuodatus on tapahtunut maan päällä.". Kolme Muhammedin vaimoista oli kidnapattuja juutalaisia tyttöjä, ja ISIS seuraa hänen esimerkkiään nykyaikana. Olen itse kasvanut Marokossa, vapaamielisenä pidetyssä islamilaisessa valtiossa. Siitä huolimatta jo lapsena opin vihaamaan vääräuskoisia, erityisesti juutalaisia ja kristittyjä. Näistä puhutaan myös Israelina ja Länsimaina - erityisesti Suuri Saatana eli Yhdysvallat. Rukoilin viidesti päivässä toistaen al-Fatihaa, Koraanin ensimmäistä jaetta.

Meidät on aivopesty vihaamaan kaikkia juutalaisia ja kristittyjä rukouksissamme, moskeijoissamme, kouluissamme. Olimme valmiina liittymään mihin tahansa ryhmään, joka tuhoaisi teidät ja tekisi islamista ainoan uskonnon, kuten Koraanissa sanotaan (9:39). Näin minut ja miljoonat kaltaiseni on koulutettu. Kasvettuani aikuiseksi luovuin islamista ja käännyin kristityksi, koska uskon Jumalan olevan rakkaus. Minä ja tuhannet kaltaiseni kärsimme islamista edelleen joka päivä, koska Koraani käskee tappamaan siitä luopuneet. Minä itse pääsin pakenemaan Marokosta, monilla muilla ei ole yhtä hyvä onni.

Pyydän teitä unohtamaan poliittisen korrektiuden ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. ISIS, al-Qaeda, Boko Haram, Shabaab, Taliban ja muuta edustavat islamia. Elleivät muslimit erota uskontoa ja yhteiskunnallista lainsäädäntöä, emme koskaan näe muutosta. Ennen kuin käsitetään ongelman syy, voidaan parantaa vain oireita. ISIS on vain yksi oire. Jos se tuhotaan, sen tilalle kasvaa uusi järjestö.

Joku voi ihmetellä, miksi ISIS tappaa myös muslimeita. Vastaus on, että ISIS pitää heitä vääräuskoisina. Tiesittekö, että kaikki neljä islamin päähaaraa määrää tappamaan rukoilusta luopuneen muslimin? Tiesittekö, että Muhammad yritti polttaa hengiltä oman heimonsa jäseniä, kun he lopettivat rukoilemasta Allahia viidesti päivässä. Muslimille mikä tahansa syy - jopa rukoilematta jättäminen - on riittävä oikeutus vääräuskoisen tappamiselle. Jos islam ei ole ongelma, niin mistä ihmeestä voi johtua, että kukaan miljoonista Lähi-idän kristityistä ei ole räjäyttänyt itseään marttyyrina ihmisjoukossa? Vaikka he elävät samoissa poliittisissa ja taloudellisissa olosuhteissa - yleensä jopa huonommissa. Miksi monet länsimaissa asuvat ovat valinneet ISIS:n, jos syy ei ole islam? Miksi islamiin kääntyneet ovat ryhtyneet terroristeiksi, jos syy ei ole islam? Jos haluatte taistella terrorismia vastaan, pitää mennä ongelman ytimeen.

Imaamit ja arabialaiset televisiokanavat opettavat ja aivopesevät ihmisiä Koraanin ja hadithien oppien mukaisesti. Perjantairukouksissa toivotaan demokratian, vapauden ja lännen tuhoa. Koulut ja yliopistot valmistavat uusia opettajia, jotka uskovat pyhään sotaan, jihadiin, marttyyreihin ja vääräuskoisten tappamisen oikeutukseen. Yhdysvaltain liittolaisina esiintyvät hallitukset rahoittavat islamilaisia nettisivustoja, joissa jaetaan fatwoja ja rikotaan kaikkia ihmisoikeuksia. Jos haluatte sotaa terrorismia vastaan, aloittakaa sieltä.
Englantilainen islamin tutkija Peter Neumann toteaa, että
- Al-Qaida ymmärtää kuinka Isisin toiminta nähdään lännessä. Vaikka kaksi ryhmittymää ovat edelleen melko samanlaisia, al-Qaida on edelleen strategisempi toimija. Se ei esimerkiksi vastusta päiden katkomista ja teloituksia, mutta ymmärtää menettävänsä paljon ystäviä, jos ne toimitetaan siihen tapaan kuin Isis on tehnyt.
Kirjoitin (14.8.2014 Juttuvajeen kattaminen) miten poliisilla on kädet täynnä töitä, ja se jättää jopa tunnustuksen antavat rikolliset rankaisematta, koska sillä ei ole aikaa ja mahdollisuuksia suorittaa esitutkintaa. Kuitenkin sillä on aikaa etsiä ja sakottaa kameratutkiin ajavat samoin kuin auttaa ja kouluttaa Suomessa asuvia muslimivanhempia näiden ongelmissa. Poliisi on erittäin tyytyväinen avaamaansa keskusteluyhteyteen muslimiyhteisöjen johtajiin. Aivan varmasti ja niin olen minä itsekin - lisäähän se turvallisuutta. Ongelma on siinä, että tätä turvallisuusuhkaa ja -vajetta ei ollut aikaisemmin, joten itse koen autoni kolarin esitutkinnan päättämisen suoraksi seuraukseksi poliisin kasvaneesta työtaakasta, johon maahanmuutto ongelmineen on merkittävä - tai jopa merkittävin - yksittäinen tekijä.

Toisessa MTV3:n uutisessa muslimiyhteisö osittää pöyristynyttä - "miksi poliisi ei tee mitään estääkseen musliminuoria sotatoimialueille"! Ei missään tapauksessa - minä menen Helsinki-Vantaalle ja vilkutan jokaiselle lähtijälle. Toivottavasti vievät kaverinsakin mukanaan, kuten Geert Wilders totesi. Poliisin pitää huolehtia, että he eivät tule takaisin.

Muslimien suhtautuminen poliisin toimintaan kuvastaa heidän yhteiskunnallista ajattelutapaansa. Ensin tulee sharia-laki ja sen jälkeen maalliset lait. Sharia-laki on säädetty Koraanissa, joten sen noudattaminen on muslimille itsestään selvää. Maallista lakia ei tunneta, koska se on alisteinen sharialle. Muslimille poliisin toiminta ei perustu lakiin, kuten se länsimaissa tekee. Muslimit eivät ymmärrä, miksi poliisi ei puutu johonkin ongelmaan, koska heille poliisi ei edusta lakia vaan hallintoa. Poliisin tehtävä on turvata rauha ja estää väkivaltaiset yhteenotot - poliisin tehtävä ei ole valvoa lain noudattamista. Lain noudattamisesta vastaavat isoveljet, isät ja imaamit.

8 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

No, mamuperheiden lasten kohdalla on jo sellainen lainopillinen ongelma, että jos he ovat Suomen kansalaisia, niin paluuta Suomeen ei voi estää laillisesti. Vankilaan voi toki pistää, jos tehdään laittomaksi se sotimaan lähteminen, mutta omia kansalaisia ei saa karkoittaa, se on kielletty Suomessa käsittääkseni ihan perustuslain tasolla.

Minusta ei ole ollenkaan kummallista, jos muslimiperheen isät ja äidit ovat kauhuissaan lastensa lähtiessä sotaan ja pyytävät poliisia apuun.

Kameratutkaan ajaneille lähtee kirje automaattisesti, se täytyy vain allekirjoittaa tms. Itsekin sellaisia olen pari saanut. Siinä on poliisilla aika vähän työtä suhteessa rikoksen vakavuuteen.

Kumitonttu kirjoitti...

omia kansalaisia ei saa karkoittaa, se on kielletty Suomessa käsittääkseni ihan perustuslain tasolla.

Kansainvälisen ihmisoikeussopimuksen mukaan passia ei voi perua, joten käytännössä paluuta ei voi estää.

Minusta ei ole ollenkaan kummallista, jos muslimiperheen isät ja äidit ovat kauhuissaan lastensa lähtiessä sotaan ja pyytävät poliisia apuun.

Ei ole kummallista sekään, että he kannattavat lastensa uskonnollista aktiivisuutta. Vasarahammerin blogissa linkittämää Nur Mohammedin kommenttia ei voi lukea ymmärtämättä sitä väärin:

Suomessa elävät somalitaustaiset nuoret ovat otollista maaperää rekrytoijille. Muslimin silmissä Suomi on selkeästi kristitty maa.

Hän ilmoittaa selvästi, että Suomi ei tule onnistumaan muslimien integroimisessa länsimaiseen yhteiskuntaan.

Kari kirjoitti...

Isis tai Hamas, aivan sama.
Haavisto lähetti äskettäin Hamasille 500000€ humanitaarista rakettirahaa suomalaisten veronmaksajien kukkarosta.

Kun tilanne menee vielä vähän hullummaksi, niin muslimien "ihmisoikeuksien" esittäjille nauraa kohta aidanseipäätkin.
Ihmisiin tulisi soveltaa niitä periaatteita, mihin he itsekin ovat sitoutuneet. Muslimien kohdalla ihmisoikeudet eivät kuulu näihin.

Kumitonttu kirjoitti...

Michael Perukangas kirjoittaa aivan hulvatonta läppää kielenkärjet molemmissa poskissa yht'aikaa:

Esimerkiksi Syyriaa terrorisoiva Isis on yhteiskunnallinen ilmiö ensisijaisesti

Mistä pullosta noita hulluja putkahtelee ulos? Ne ovat kuin anti-lampunhenkiä. Sen sijaan että ne antaisivat toivoa, he ovat täysin toivottomia.

Anonyymi kirjoitti...

Omaksutaan samanlainen arroganssi ja omavaltaisuus (eli reaalipoliittinen oman edun ajaminen) millainen on suurvalloilla. Tällöin sopimuksia ja "sopimuksia" ei noudateta jos ne eivät sillä hetkellä miellytä. Tarvittaessa irtisanoudutaan niistä. Vitut siitä "mitä muut meistä ajattelee". Ei ne kuitenkaan julista meille sotaa eikä määrää pakotteita.

Tehdään laki jonka mukaan oman maan kansalaisen voi karkoittaa ja hänen maahan paluu voidaan kieltää. Tuosta päätöksestä ei olisi valitusoikeutta. USA:ssa taitaa olla tuollainen laki. Varmaan on joissakin muissa maissa.

Jos ei tuota lakia saada aikaan niin tehdään edes laki jonka mukaan kansalaisuus voidaan peruuttaa. Tällöin henkilö ei ole enää kansalainen jolloin hänet voidaan karkottaa saman tien ja hänelle määrätä maahantulokielto. Tuosta päätöksestä ei olisi valitusoikeutta.

Ai niin. Voiko ulkomailla olevaa karkottaa mihinkään? Hän on jo valmiiksi ulkomailla. Hänen pitäisi palata ennen kuin hänet voisi karkottaa. Sen sijaan ulkomailla olevalle voidaan määrätä maahantulokielto.

Tieto siitä että kansalaisuuden voi menettää, kansalainenkin voidaan karkottaa, maahantulokielto voidaan määrätä, leviäisi kulon tavoin ja saisi aikaan pelotevaikutuksen.

Professori kirjoitti...

Rachid toteaa aivan oikein, että terrorismia torjutaan parhaiten aloittamalla islamista.

Itse totesin pari päivää sitten, että mikäli somalit haluavat välttää nuortensa lähdön ISISiin, heidän tulisi muuttaa islam toiselaiseksi. Eli niin kauan kuin Koraani ja Muhis ovat seuraajiensa mielestä virheettömiä, seuraa islamista myös ongelmia.

Kumitonttu kirjoitti...

Vieras, se onkin hankalampi rasti. Oletetaan että ruotsalainen fascismi yhä edelleen syvenee ja pahenee, niin siellähän kohta kuule demarit päättävät että jimmieåksessonit menettävät kansalaisuutensa. Ongelma pitäisi nähdä hyvissä ajoin eli suomeksi sanottuna holtittomaan maahanmuuttoon ei pitäisi ryhtyä. Nyt kun on jo ryhdytty, tilannetta on todella todella todella vaikeaa muuttaa. En ole pessimisti, mutta en usko että Ruotsi tuosta enää selviää. Meillä on mahdollisuus, mutta se voi vaatia rajatarkastusten palauttamista.

Proffa, yleensä luen kaikki kirjoituksesi mutta tuo oli jäänyt jostain syystä väliin. Täyttä asiaahan se on.

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö odottaa vetoapua Tanskasta ja Norjasta? Tanska on harrastanut sosiaalimamuilua ja mokutusta mutta se ei ole niin mielisairas kuin Ruotsi.

On meillä naapurissa myös Viro ja Venäjä. Ne eivät harrasta mokutusta eikä sosiaalimamuilua. Mamupolitiikka voidaan kopioida Virosta. Venäjän sijainnin takia voimme sanoa että meillä on oltava kylmä ja mekaaninen realismi ohjenuorana. Siihen eivät mahdu mitkään hallusinaatiot ja utopiat.

Muuten käy niin että Viro ja Venäjä ryhtyvät joihinkin vastatoimiin jos Suomi ryhtyy samanlaiseen mamuiluun kuin Ruotsi.