tiistai 16. syyskuuta 2014

Orjakauppiaat vaativat kuuliaisuutta

Ruotsin sosiaalidemokraattien nokkamies Stefan Löfven vaatii muita puolueita kantamaan vastuuta. Hän kieltäytyy yhteistyöstä Ruotsidemokraattien kanssa käytännössä vaatimalla näitä tunnustamaan sosiaalidemokraattisen puolueen tavoitteiden olevan parempia kuin Ruotsidemokraattien omien tavoitteiden, joihin kuuluu näkyvimpänä maahanmuuttopolitiikan kiristäminen. Suomessa Jyrki Katainen perusti hallituksen, jonka tärkein tehtävä oli estää Perussuomalaisten nousu hallitukseen keväällä 2011. Katainen ilmoitti, että Soini pääsee ministeriksi hänen hallitukseensa vain, jos se rikkoo keskeisen vaalilupauksensa eli kieltäytyy lahjoittamasta yhtään lisärahaa Kreikan valtiolle. Tätä toimintaa Katainen kutsui irvokkaasti vastuunkantamiseksi. Totesihan hän myöhemmin, että puolueet eivät saa sitoutua tekemiinsä vaalilupauksiin, vaan kaikki periaatteet on tehty rikottaviksi.

Anna Kontula kirjoittaa, että länsimaisen jälkiteollisen yhteiskunnan, kuten Suomi, vauraus muodostuu tulonsiirroista. Hänen mielestään yleinen terveydentilan paraneminen 50-luvulta nykypäivään on virkamieskunnan ansiota. Virkamiehet loivat kansallisen terveydenhuoltoprojektin, jonka ansiosta naiset eivät kuole synnytyssaleihin ja menetä hampaitaan aliravittuina imettäjinä. Kommentoinkin Annalle, että todennäköisin syy terveydenhuollon kehittymiselle ovat länsimaiset teollisuusyritykset, joiden innovaatioita nyt käytetään. Virkamiehet eivät ole luoneet röntgeneitä, nukutusaineita tai parantaneet viljelyskasvien satomääriä keksimällä maatalouskoneita ja lannoitteita. Virkamies hidastaa kasvua, ei koskaan nopeuta sitä.

Taloudellinen eriarvoisuus on sosialismin polttoaine. Yhden rikkaus on peruste hänen ryöstämiselleen. Kansakunnan vauraus on itsessään peruste sille, että sen täytyy jakaa varallisuuttaan pois kehitysapuna tai ruotsalaisella rituaali-itsemurhalla. Ihmiset, jotka sanovat tämän ääneen, eristetään Ruotsissa ja se tulee kokemaan saman kohtalon kuin Suomessa. Vaikuttaa siltä, että noin 15% äänestäjistä haluaa kuulla perusteet ei-työperäisen maahanmuuton jatkamiselle, ja sen jälkeen tehdä päätöksen, onko harjoitettu politiikka järkevää. 15% kansasta on vankimielisairaalan ylilääkärin Hannu Lauerman arvion mukaan riittävän vahvoja, jotta he uskaltavat nousta uhmaamaan auktoriteetteja. Lauerman mukaan ihminen on laumaeläin, ja auktoriteetin uhmaaminen on aina riskialtista ja voi johtaa eristämiseen, laumasta häätämiseen. Se taas on ihmisen biologian kannalta tuhoisa ratkaisu ja johtaa yksilön tuhoutumiseen todennäköisemmin kuin pysyttely lauman suojissa ja huomassa. Ruotsin tuleva pääministeri Löfven kurittaa nyt tuota Ruotsin 15%:n vähemmistöä parhaansa mukaan.

Olen aiemminkin monesti todennut, että mikä tahansa järjestelmä ajautuu kriisiin, jos kustannuksen aiheuttamat rasitukset ja tuotetut hyödyt eivät kohdistu samoille yksilöille. Pohjoismainen liberaali fascismi ei tässä tee poikkeusta. 1,7 miljoonaa maksajaa on jäänyt 4,5 miljoonan äänestäjän vangiksi. Yksi selitys islamilaisen maahanmuuton vähäiselle vastustukselle perustuu siihen, että "suvaitsevaiset" jakavat toisten rahaa. Omaa rahaansa he eivät suostu antamaan pois, eivät majoittamaan pakolaisia asuntoihinsa tai tekemään työtä edes osa-aikaisesti palkatta. Verotushan on sitä, että teet palkatta töitä jonkun toisen elättämiseksi.

Ei kommentteja: