perjantai 5. syyskuuta 2014

Keskusjohto ei toimi

Jihadistien kielto vs. virolaiset/ruotsalaiset vapaaehtoiset. On älytöntä että lainsäätäjä ensin antaa Suomen passin melkein jokaiselle sitä hinkuvalle ja sen jälkeen kun annettua luottamustamme käytetään väärin, aletaan puuttua SUOMALAISTEN oikeuksiin. En halua että lainsäätäjän typeryyden takia omia vapauksiani rajoitetaan. On minun asiani jos haluan auttaa virolaisia veljiämme miehittäjää vastaan tai jos ajaudun tilanteeseen, jossa minun on kerjättävä hankkiakseni elannon. Ei näitä oikeuksiani voi poistaa siksi, että maassa notkuu ammatti- ja taparikollisia Suomen passilla.

Euro ettei rahanvaihtoa eri maissa vs. Visa Electron tms. Euroon liittymistä selitettiin sillä, että hintavertailu eri maiden kesken helpottuu ja matkailijoiden ei tarvitse vaihtaa rahaa. Miten on käynyt? Käteisellä voi maksaa joka paikassa kiitos elektronisen korttiliikenteen ja hinnat eivät ole muuttuneet yhtään "läpinäkyvimmiksi". Tai ovat tavallaan - suomalaista vituttaa vielä enemmän.

Kameratolpat vs navigaattorit. Maantieliikenteessä kuolee ennätysvähän ihmisiä, mutta syynä eivät ole kameratolpat. Ne ovat toki laskeneet selvästi matkanopeuksia, vaikka suurin osa niistä on tyhjiä. Nyt kun kuvien käsittely on keskitetty Malmille Helsinkiin, suurin osa maaseudun kameroista on siirretty Helsinkiin ja Itä-Uudellemaalle. Maaseudulla poliisit kertovat, etteivät he enää käy tolppia tyhjentelemässä. Tuttu ajoi viime viikolla Helsingistä Joensuuhun joka tolpan kohdalle 20 km/h ylinopeutta - kertaakaan ei räpsähtänyt. Moottoripyörällä, jos joku miettii.

Kuka vielä muistaa kun Nokian huippuaikoina säädettiin laki, jonka mukaan ulkomaalaiset huippuosaajat saavat Suomessa 30%:n veroasteen. Tämä siksi, että Suomi olisi houkutteleva maa huippuammattilaisille. Virkakunnassa on siis ymmärretty, että korkeat verot eivät houkuttele ihmisiä työskentelemään tai ylipäänsä tee maasta houkuttelevaa. Mutta tätä oppia ei sovelleta suomalaisiin, koska mihinkäs tsuhnat täältä muuttaisivat?

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tiedoksi: yleensä nopeuskameroiden anturit on aivan tarkoituksella säädetty sen verran epäherkiksi, etteivät ne reagoi moottoripyöriin. Kun ei niillä kuvilla paljon tekisikään. Kaksipyöräisissä ei ole rekisterikilpeä edessä.

Kumitonttu kirjoitti...

Tuon väitteen kuulee toistuvasti, mutta onko sille katetta?

Tänään keskustelin tutun rekkakuskin kanssa, joka kertoi ajaneensa alkuviikosta Kajaanista Mäntsälään. Koko matkalla oli ollut kaksi kameraa tolpassa. Väitti erottavansa tyhjät ja ladatut tolpat toisistaan. En tiedä onko sekään mahdollista. Kyllähän ne näyttävät erilaisilta, mutta en tiedä.

Kari kirjoitti...

Itse ajelin kerran Iissä pohjoiseen. Edessäni suoran päässä oli kamera minuun päin, mutta ei liikennettä kaistallani. Vastaani etelään mateli jono, josta yht'äkkiä kameran kohdalla erkani moottoripyörä kovasti kiihdyttäen minun kaistallani ohittaen monta autoa. Kamera välähti pakenevaan moottoripyörään. Selittäköön kuka osaa.

Kari kirjoitti...

Mainittakoon, että mielestäni jokaiseen kohdistuva nopeuskameravalvonta ja ilman riittävää epäilyä tapahtuva summittainensa puhalluttaminen ovat yhtä kohteiden oikeuksia loukkaavia, kuin teot, joita niillä pyritään estämään.

Ekku kirjoitti...

Ei niitä kameroita tosiaan ole kovin monessa tolpassa, mutta ei se minua haittaa...

Jos olisin vähemmän lainkuuliainen kansalainen, niin minä kyllä tietäisin kätevän keinon niiden vähienkin eliminoimiseen...

Becker kirjoitti...

Noista passeista kun tuli puhe, niin mainittakoon, että laillisia ruotsalaisia passeja on noin 180.000 kpl laittomissa käsissä, vaikka passi tunnetusti vaikea väärentää. Maahanmuuttajat myyvät niitä ja lähettävät sukulaisille, jotta voivat laittomasti matkustella tai tulla maahan.
Passeja voi hakea vaikka kymmenen kappaletta per vuosi, ja se on täysin laillista. Passin arvo pimeillä markkinoilla saattaa olla 80.000 kruunua.
Nyt ollaan vissiin nostamassa pasiin hintaa 350 kruunusta 980 kruunuun ja kolmannen passin hävittyä kutsutaan kuulusteluun.
Tässä jälleen pieni esimerkki sotaa paossa olevien mutiaisten kekseliäisyydestä.
Frontexin mukaa yli kolmannes laittoman passin käytöstä kärähtäneistä käytti siis ruotsalaista passia.
Ja mikä ettei, sillä Ahmed ja Muhammed ovat kovasti samannäköisiä.

Kumitonttu kirjoitti...

Kameravalvonta on tehokasta, mutta sitä ei tehdä liikenneturvallisuuden vaan verotulojen keräyksen vuoksi. Miksi tässä maassa on niin vaikeaa puhua asioiden oikeilla nimillä?

Becker, joskus vielä tehdään tutkimus, mikä sai ruotsalaiset poliitikot sekoamaan.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Automaattinen liikenteenvalvonta/kameratolpat.

En muuta sano kuin, että olipa v-mäinen kokemus, kun kesällä ajoin Suomessa. On se s-tanan ihan varma, että joka hemmetin 80 ja 60 lätkän takana on kamera (tai se tolppa ilman kameraa) kyttäämässä.

Suomalaiset orjat ihan varmuuden vuoksi painavat jarrua ja ajavat kunnon alinopeutta, ettei varmasti saa sakkoja.

Huomasinpa vaan, että ko. tolpat haittavat liikenettä ja tekevät siitä vaarallisemman. Papparaiset kyttää vain tolppia ja eivätkä huomaa muita tapahtumia.

Ajettiin Pihtiputaan ohi aamulla. Tiellä ei yhtään autoa. 10 minuutin kuluttua radiossa uutisoitiin, että liikenne on Pihtiputaan kohdalla poikki kolarin vuoksi. Vaimon kanssa naurettiin, miten ihmeessä niin hiljaisella tiellä!?

No, kaksi tumpeloa oli tietenkin sattunut käyttämään tietä samaan aikaan ja kytänneet kameratolppia ettei vaan saa sakkoja.

Repikää alas ja rikkokaa ko. tolpat. Aivan uskomatonta kansalaisten kyykytystä.

Sen vuoksi, että jotkut idiootit päissään ajavat ja kiihyttelee - koko kansaa rangaistaan. Sairasta touhua. No joo, rahan keruuhan siinä on päätarkoitus.

- buuri johannesbuurista -