torstai 11. syyskuuta 2014

Monikulttuurisuus, globalisaatio ja sosialismi

Finnair saa iskuja sieltä täältä ja työilmapiiri on vuosien väännön jäljiltä varmaankin heikonpuoleinen. Pitkään lentäjät saivat läpi palkkatoiveensa, koska kymmenien miljoonien arvoisen koneen kokonaiskustannusten kannalta parin lentäjän palkka oli kuitenkin pisara meressä. Vähän niin kuin paperiteollisuudessakin, jossa työnantajien oli helpompi välttää konflikteja ja nostaa palkkoja, mikä sitten laukaisi devalvaatiokierteen. Lentoemot seurasivat lentäjien perässä ja heidänkin palkkansa hilautuivat huvittavan ylös työn todelliseen luonteeseen nähden. Lentoyhtiöiden kilpailu aukesi vasta kunnolla ns. halpalentoyhtiöiden noustua siivilleen. Nyt tilanne on muuttunut - kun markka ei jousta, joustavat työntekijöiden ansiot.

Ruotsissa sama asia on ymmärretty. Vaikka siellä on käytössä oma valuutta, oikeistolainen valtionvarainministeri varoittaa Suomen tiestä, jos demarihallitus säätää vaalien jälkeen työelämää jäykentäviä ja kustannustasoa nostavia lakeja. Julkisella sektorilla palkat eivät laske, koska työnantajalla ei ole yhtä hyvää neuvotteluvoimaa kuin avoimella puolella. Valtion hurja velkaantumistahti kuitenkin tarkoittaa sitä, että tien loppu häämöttää. Valoa näkyy tunnelin päässä, mutta se on vastaantuleva juna. Kunnilla on kova työ tehostaa toimiaan ja aivan liian kiire aikataulu.

Yle uutisoi, että
Viime vuosien aikana huomiota ryhmän ympärillä on riittänyt, kun puolueen yksittäiset poliitikot ovat kompastuneet rasismikohuihin.
Ruotsissa nousee rasistikohu niin pienistä asioista, että Ruotsidemokraatit ei voi suojautua kohuilta millään keinolla. Ylen penaalin Jyrki Haran olisi ehdottomasti kannattanut ennemmin kirjoittaa Ruotsidemokraatteihin kohdistuneesta poliittisesta väkivallasta. Polttopulloja, pahoinpitelyitä ja muuta häirintää on niin paljon, että Suomesta katsoen tilanne näyttää absurdilta. Meidän talous piiputtaa eikä Ruotsin. Mutta kysepä ei olekaan taloudesta vaan islamista.
Kuorma-auton kuljettaja Erkki Kanninen muutti Ruotsiin vuosikymmeniä sitten. Hän on aina äänestänyt demareita, mutta sanoo todennäköisesti valitsevansa tällä kertaa ruotsidemokraatit. Kanninen nostaa suurimmaksi syyksi paisuneen pakolaisvirran Ruotsiin.

Eskilstunan johtava demaripoliitikko Jimmy Jansson puolestaan tuumaa, että muiden puolueiden olisi rohkeammin riideltävä ruotsidemokraattien kanssa myös maahanmuutosta.

– Ei ole uskallettu puhua näistä asioista, jotka ihmisiä huolettavat. Mutta ratkaisu niihin ei löydy ruotsidemokraateilta, Jansson sanoo.
Jansson tarjoaa ratkaisuksi lisää sosialismia: ruotsidemokraattien haasteeseen vastataan parhaiten perinteisellä sosiaalidemokraattisella poliitiikalla, jossa korostetaan yhtenäisyyttä ja huolenpitoa muista Yhtenäisyyden puute on johtanut laajoihin etnisiin mellakoihin. Huolenpito tarkoittaa sosialistille aina taloudellisen tasa-arvon vähentämistä. Taloudellinen tasa-arvo ei auta eri ideologioiden välisessä kilpailussa vallasta, koska toinen ideologia ei laita arvoa taloudelliselle tasa-arvolle. Ainoa asia jolle islam laittaa arvoa on se, että muut uskonnot ja ideologiat ovat sille alisteisia. Sosiaalidemokraattisen politiikan tarjoaminen muslimeille on kuin heittäisi bensaa liekkeihin. Koska islam ja sosialismi ovat molemmat totaalitaarisia ideologioita luonteeltaan, vain toinen voi voittaa. Arabisosialistit hallitsivat Pohjois-Afrikan maita pitäen islamin kurissa - samalla tavalla kuin Syyriassa ja Irakissa. Heti kun niissä syntyi valtatyhjiö, islam nappasi tukevan otteen. Se on joko tai, molempia ei saa.

Suomen on luovuttava taloudellisen tasa-arvon palvomisesta eli sosialismista. Ruotsissa se etuoikeus on jo saattanut karata, ja nyt siellä on pysyttäydyttävä sosialismissa, jotta islam ei nouse valtaan.Monikulttuurisessa yhteiskunnassa eri kulttuurit suosivat omiaan eivätkä halua osallistua toisten taloudelliseen tukemiseen. Se tarkoittaa "oikeistolaista" politiikkaa, eli jokainen on oman onnensa seppä. Tragikoomista Ruotsin kokeilussa on se, että kun siitä haluttiin tehdä vaihtoehto monikulttuuriselle amerikkalaiselle individualismille, se ajautuu monikulttuurisuuspyrkimyksellään lähemmäs ja lähemmäs amerikkalaista inhokkiaan. Suomella voi olla mahdollisuus luopua sosialismista ottamatta tilalle islamia.

6 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Rasismisyytökset ovat näppärä keino siirtää ihmisten huomio todellisista ongelmista. Niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Valitettavasti ongelmat eivät katoa samalla, vaan ne saavat rauhassa eskaloitua.

Kari kirjoitti...

Myös Norjan YLEssä, NRKssa, kohistaan kovasti Ruotsin SD:n ympärillä.

Pohjoismaisia valtioiden mediamonopoleja on puolustettu sillä, että ne jakavat kansalaisille tärkeää tietoa.

Oikeasti niiden tehtävä on valehdella ja täyttää eetteri vasemmistopropagandalla.
Ne ovatkin osaltaan vastuussa yhteiskuntiensa rappiotilasta ja islamisaatiosta.

Unknown kirjoitti...

Ayn Randin mukaan kun "valehtelija" ja "todenpuhuja" kohtaavat, valehtelija jää aina voitolle, koska hänellä ei ole todenpuhujalle mitään annettavaa ja taas mahdollisesti paljonkin "saatavaa".

Jos tämän premissin mukaan edetään, kahden valehtelijan, tai paremminkin valheellisin perustein toimivan, (sosialismi, islam) kohdatessa varmaan enemmän valehteleva jää tästä kohtaamisesta voitolle, ja näistä se on tietysti sosialismi, joka perustuu kokonaan valheelle. Islam, vaikka onkin mielisairasta, on kuitenkin mielisairaudessaan rehellistä.

Tämä vain filosofisella tasolla. Itse uskon, että käytännössä islam voittaa kaikki, jotka eivät vastusta sitä sen omilla keinoilla, eli väkivallalla.

Pahan teon rankaisematta jättäminen, ts. hyväksyminen, on myös itsessään paha teko.

Luulisin, että parhaiten islamia vastaan pärjää vapaaehtoinen väkivalta.

Kari kirjoitti...

Pörri Orava:"Luulisin, että parhaiten islamia vastaan pärjää vapaaehtoinen väkivalta."

Juutalaiset/Israel ovat pakon edessä oivaltaneet tämän jo 1400-vuotta sitten, mutta alkaneet soveltaa käytännössä teoriaansa vasta 60-vuotta sitten.
Tämä onkin median silmissä järkyttävä kuolemansynti, pahempi kuin Hitlerin holokausti, sillä oikeasti juutalaisten tulisi alistua teuraaksi kuin lampaiden. Joka toisin ajattelee on ilmiselvä rasisti.
Juutalaisten ja muiden valkoisten listiminen, raiskaaminen ja ryöstäminen värillisten tai muslimien toimesta ei sitävastoin voi olla rasismia, sillä hehän ovat underdog. :)

Anonyymi kirjoitti...

Islam on siinä rehellinen mitä se sanoo olevansa ja mihin pyrkivänsä. Siis mitä islam sanoo omissa opinkappaleissa eli Koraanissa ja sunnassa ja haditheissa.

Jotkut väittävät että arvoliberalismi, vasemmistoliberalismi, maallistuminen ja ateismi toimisivat islamia vastaan. Eivät ne yleensä toimi. Islamia ei voi vastaustaa arvo- eikä vasemmistoliberalismilla, maallistumisella eikä ateislmilla. Syynä on se että kukaan ei halua kuolla yllä mainittujen puolesta kun ne saavat aikaan mukavuudenhalua. Muslimit eivät halua omaksua niita koska pitävät niitä rappiollisena.

Olen tulkinnut niin että islamia voi vastustaa yhdellä tavalla fyysisesti ja yhdellä tavalla henkisesti.

Fyysinen tapa vastustaa islamia on väkivalta. Pitää olla jatkuva valmius vastata väkivaltaan väkivallalla. Päättäväisesti ja mekaanisesti. Pitää olla valmis kuolemaan mutta toimia niin ettei itse kuole.

Henkinen tapa vastustaa islamia on vahva uskonnollisuus jonkin muun uskonnon kohdalla, olkoon kyseessä sitten kristinusko, juutalaisuus tai vaikka sikhiläisyys. Täytyy tuntea ja ymmärtää mikä ja millainen on oma uskonto. Täytyy perustella itselleen miksi ja miten puolustaa omaa uskontoaan ja uskoaan.

Muslimit haluavat tappaa juutalaiset mutta juutalaiset eivät suostu kuolemaan. Sekös harmittaa muslimeja, kommunisteja ja sosialisteja kun Israel pistää hanttiin kerta toisensa jälkeen.

Becker kirjoitti...

Henkinen tapa vastustaa olisi myös, että kansalaiset valitsisivat edusmiehikseen johtajia, jotka ymmärtävät islamin uhkan.