torstai 4. syyskuuta 2014

Avustuslaiva Estelle

Ruotsissa asiat menevät ns. tuubiin, kuten tämä Ylen uutinen valottaa:
Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo on onnistunut estämään kaksi terrori-iskua. Asiasta kertoo sanomalehti Aftonbladet. Lehti on haastatellut Säpon operatiivista päällikköä Anders Kassmania. Hän kertoo, ettei Säpo ole aikaisemmin kertonut tapahtumista, koska se ei ole halunnut aiheuttaa huolta yleisön keskuuteen.

Iskut oli suunniteltu tehtäviksi Ruotsissa. Iskuja suunnittelivat väkivaltaiset islamistit, jotka asuivat Ruotsissa. Kohteet olivat myös Ruotsissa.

Toisin kuin suuri yleisö uskoo, Ruotsista on tullut väkivaltaisten islamistien maalitaulu, Kassman kertoo haastattelussa. Ruotsiin kohdistuva uhka on jopa suurempi kuin moniin muihin maihin, hän sanoo.
Toisessa Ylen uutisessa penaali Sari Toivonen satuilee yhdessä antifasistisen laivanvarustajan Mika Jämiän kanssa:
Matkan loppuosassa Estellen miehistö koki stressaavia hetkiä Israelin merivoimien takia.

– Nähtiin tutkasta, että viisi alusta seuraa meitä kaiken aikaa. Emme voineet olla varmoja, koska ne tulevat kimppuun. Lisäksi laiva oli täynnä rauhan ihmisiä ja politiikkoja. Heitä yritettiin sitten siinä kouluttaa kohtaamaan Gazassa toimivat erikoisjoukot.
Oletettavasti Toivonen ei tarkoita, että laivan rauhanaktivistit valmistautuivat kohtaamaan Gazassa Hamasin sotilaallisen siiven erikoisjoukkoja, joiden toiminnasta toisinajattelijoita kohtaan on taltioitunut alla oleva valokuva.

Verovaroin omaa propagandaansa meille tyrkyttävä Toivonen ei ehkä muista, minkälainen humanitaarinen avustussaattue Estelle-laivalla oli kyydissään, joten virkistetäänpä sitä hieman:
48 sementtilaattaa
5 polkupyörää
2 pyörätuolia
5 paria kainalosauvoja
musiikkivälineistöä: 5 kaiutinta, 5 kosketinsoitinta ja 3 stereot
15 projektoria
lasten kenkiä
uimapukuja
n. 100 jalkapalloa
n. 40 puutuolia
20 arabiankielistä lastenkirjaa
Israelin armeija toimitti "avustussaattueessa" olleet tavarat Gazaan seuraavin huomautuksin:
- Kuorma ei vastaa yleistä käsitystä humanitaarisesta avusta (peruselintarvikkeita, uusia ja toimivia koneita tai laitteita, vastavalmistettuja lääkkeitä). - Avustustarvikkeet olivat kaikissa aluksissa asianmukaisesti kuormaamatta ja sitomatta kuljetuksen ajaksi. Tarvikkeita ei oltu pakattu kuljetuslaatikoihin matkan ajaksi.
- Puutteellisen kuormauksen takia osa kasojen alimpana olleista tarvikkeista oli hajonnut yllään olleen painon takia.
- Osa lääkkeistä oli jo vanhentuneita ja osa vanhenemassa lähiaikana.
- Steriilinä pidettävät leikkaussaleihin tarkoitetut laitteet oli kääritty huolettomasti pakkausmateriaalein.
- Iso osa tarvikkeista, erityisesti vaatteet ja kengät, olivat käytettyjä ja kuluneita.
Tällaista pelleilyä oli punavihreän vasemmiston "humanitaarinen apu" Gazaan. On surullista muttei yllättävää, että arbuusit tanssivat gazalaisten haudalla pitäen heitä pilkkanaan omaa etuaan ajaakseen. Ei jumankekka sentään, katsokaa nyt tuota Estellen kuormaa: kolmet stereot, jalkapalloja, uimapukuja... Naurattaa vaikka ei pitäisi.

Katsotaanpa minkälaisesta porukasta Gazassa on kyse, eli mitä porukkaa arbuusit tukevat. Tutkimuksen mukaan:
- 59% gazalaisista on sitä mieltä, että rakettien ampuminen siviilikohteista on hyväksyttävää. - 68%:n mielestä Hamasin ei tule ennakolta varoittaa kohteena olevia juutalaisia. - 22% uskoo että neuvottelut Israelin kanssa Palestiinan oman valtion perustamiseksi ovat turhia. - 69% gazalaisista antoi tukensa kesäkuussa kidnapattujen ja tapettujen juutalaispoikien kohtalolle.
Mitä humanitaarista apua tällainen porukka edes ansaitsisi?

7 kommenttia:

Bogreol kirjoitti...

Miten voi olla YLEn toimittaja, joka avustaa Hamasia. Lehdistö on täysin sokea sille, että Hamas ja Islamilainen kalifaatti edustavat täysin samoja arvoja. Silti toimittajat käsittelevät Hamasia uhrina. Poliitikotkaan eivät ymmärrä, millaisen vaaran ISIS ja Hamas yhdessä muodostavat Euroopalle. ISIS tekee kovasti töitä saadakseen haltuunsa joukkotuhoaseita. Islamilaisen valtion ja natsismin välillä on yhteyksiä: totalitarinen ideologia, demokratia on vihollinen, elämä vallanpitäjien armoilla, sekä islamistit että natsit pitävät juutalaisia lopullista ratkaisua odottavina ali-ihmisinä. Meillä YLEssä on toimittajia, jotka oikein avustavat näitä tuhotekoja tekeviä terroristialueita. Median tehtävä olisi valistaa meitä vaarasta, ei olla mukana sitä luomassa.

Kumitonttu kirjoitti...

Media voi tehdä sen tarkoituksella, eli ymmärtävät vahingoittavansa Israelia ja länsimaisia arvoja. Tai sitten alitajuntaisesti niin, että Hamas on sorrettu = Hamas on hyvä, koska sosialismissa sortaja on paha.

Kolmas vaihtoehto on todennäköisin: he haluavat saada ulos "uutisia" helpolla, ja tämä toimii. Valtaosa ihmisistä ei ole kiinnostunut ja ne ketkä ovat, ovat valtaosin Hamasin puolella poliittisen vakaumuksensa takia. Eli suomeksi sanottuna: juttu myy. Ei kuin häkä, mutta saa työsopimuksessa mainitut pakolliset palstamillimetrit joka kuukausi täyteen ja bonus napsahtaa tilille.

Kari kirjoitti...

Bogreol, nyt olet käsittänyt täysin väärin. Valtamedian ainoa tunnettu tehtävä on levittää puolueiden ja muiden valtaapitävien valheita ja visioita.

Itse lopetin median seuraamisen ja ostamisen jo 16-vuotiaana.
Tosin 1990-luvulla tilasin muutaman
vuosikerran Guns&Ammoa ja Rifleshooteria, mutta niiden sanoma ei ole kovinkaan poliittista, tai main streamiä. Ememmänkin eettistä. :)

Kari kirjoitti...

John Kerry eilen:

" — that the face of Islam is not the butchers who killed Steven Sotloff,” he continued, to immediate applause. “That’s [ISIS].”

“The real face of Islam is a peaceful religion based on the dignity of all human beings,” the secretary asserted. “It’s one where Muslim communities are leading the fight against poverty. It’s one where Muslim communities are providing basic health care and emergency assistance on the frontlines of some of our most devastating humanitarian crises.”

Eli islamin kasvot eivät ole teurastajan, vaan sairaanhoitajan ja sosiaalityöntekijän.

YLE tuuppaa samaa tuubaa kuin muutkin vallanpitäjät.
Muistutan vielä kerran, että myös perussuomalaiset olivat YLE-lain takana.

Becker kirjoitti...

Siis toi Estellen lasti on....siis voi hyvä Luoja sentään. 48 sementtilaattaa jne. Siis nyt kyllä parodiahorisontti ylitettiin oikein reippaasti. Gazan väki on varmaan vienyt Estellen miehistöä riemukulkueessa kaupungin läpi samalla kylväen ruusun terälehtiä reitin varrella.

Naiviuden huipusta voidaan keskustella, mutta tämä alkaa jo olla voittaja aineistoa.

On vissiin vaan ajan kysymys milloin tuo Gaza tasataan ja asukkaat kuskataan muualle.

Kumitonttu kirjoitti...

48 sementtilaattaa on kyllä ihan kärkeä :D

Saahan niistä rakennettua tukevan alustan raketin ampumiselle!

"Humanitaarista apua" :DDDD

Ei helvetti mitä apinoita.

Kumitonttu kirjoitti...

Niin ja tuo: kolmet stereot mutta vain viidet kaiuttimet :D

Joku joutuu kuuntelemaan monolähetystä stereovastaanottimestaan. Vai onko kyseessä 5.1 Dolby Surround system yhdelle ja loput jää ilman kajareitaan?

Mä oon nauranu tuolle vedet silmissä - idiootteja :D