perjantai 12. syyskuuta 2014

Maahanmuuttajien sosiaaliapu

Suomi maksaa ensi vuonna 4% valtion budjetista maailman köyhille. Mukana ovat 1,1 miljardia kehitysapua ja 1,1 miljardia EU:n jäsenmaksua. Jäsenmaksu nousee kaksinkertaiseksi nykyisestä, koska EU muutti käyttämiään laskentaperusteita. Jatkossa investointi tulevaan (tutkimus- ja tuotekehitysmenot) lasketaan heti mukaan kansantuotteeseen, siitä ruiippumatta tuottaako kehitysmenot mitään tulevaisuudessa. EU:n ytimessä olevan Suomen hallitus ei ilmeisesti ollut suunnitelmista kuullut, koska valtion velkaantumiseen ei moista pikkusummaa oltu älytty budjetoida.

Valitettavasti ihan kaikki kehitysapukaan ei mene budjetin mukaan. Kelan ensimmäinen aihetta käsittelevä selvitys paljastaa, että maahanmuuttajien samat sosiaalietuudet ovat neljänneksen enemmän kuin supisuomalaisten saamat. Uutisessa kerrotaan, että
Sosiaaliturvan käytössä on isoja eroja riippuen siitä, mistä maahanmuuttajat ovat Suomeen tulleet ja mikä on maahanmuuton syy.
Kuten blogikollegat Ida ja Ykä jo kirjoittivatkin, että Ruotsin eduskuntaan pyrkivä edistyksellinen feministipuolue haluaa vapaan maahanmuuton ja Kaikille Ruotsissa oleskeleville äänioikeuden. Todellisuudesta irtaantuneen silmiin ei varmasti osu Rähmispossun surullinen uutinen, että kuriiripalveluja tarjoava DB Schenker on kieltäytynyt kuljettamasta rahtia Tukholman Rinkebyhyn, koska se ei voi taata kuriiriensa turvallisuutta.

Tuntuu suorastaan uskomattomalta, että Suomi on ajautunut entisen oikeistopuolue Sekoomuksen johdolla historiansa surkeimpaan jamaan. Ehkä puoluetoimistossa kannatetaan myös Ruotsin feministejä, koska se on ainoa tavoitelista, johon vertaamalla nyky-Suomikin on vielä kohtuullisessa kunnossa. Why I left Sweden -sivustolla sanotaan osuvasti, että jos Maahanmuuttoviraston laskelmat miljoonasta maahanmuuttajasta tällä vuosikymmenellä pitävät paikkansa, kyse ei ole enää maahanmuutosta vaan kansakunnan alasajosta.

3 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Itse asiassa noista Feministisen aloitteen vaatimuksista juuri tuon vapaan maahanmuuton täysi toteutuminen johtaisi puolueen kieltämiseen, sen kaikkien muiden tavoitteiden nollaamiseen ja vastuullisten johtajien pikaoikeudenkäyntiin :)

Becker kirjoitti...

Olen joskus pohtinut sellaista, että mitä pisimpään joku kansakunta on ollut ilman sotaa, sitä kahelimmaksi sen kansalaiset tulevat.

Ruotsin tilanne tukee hyvin tätä fundeerausta.

Ruotsi on sikälikin mielenkiintoinen laboratorio, että siellä vietiin kansankoti teema liian pitkälle, jolloin siitä muodostui sosiaalidemokraattinen fasismi.
Sen lisäksi erinomaisena itseään pitävä naivi kansa hyväksyy kulttuurimarksisimin eräänä uuden Ruotsin rakennuspalikoista.

Anonyymi kirjoitti...

"Suomen hallitus ei ilmeisesti ollut suunnitelmista kuullut, koska valtion velkaantumiseen ei moista pikkusummaa oltu älytty budjetoida"
Tosiaan, tuliko tämä puun takaa ja täysin pyytämättä. Ilmeisesti jotain on tiedetty, jos 500 000 000 € on "lainattu" jostain eläkerahastosta?
Jos tätä menoa jatketaan nykyisen hallituksen mallin mukaan, niin mikä meitä odottaa ensi kevään eduskuntavaalien jälkeen?
Ainakin vihreiden unelma alkaa olla totta, kurjuutta kaikille!