torstai 25. syyskuuta 2014

Epäjohdonmukainen eliitti

Mediaseurannassa kerrotaan, että tällä kertää Kreikka aikoo maksattaa oman epäonnistuneen politiikkansa kustannukset suomalaisilla. Kreikka ei kykene turvaamaan rajojaan, ja Välimeren yli EU-alueelle (siis Italia ja Espanja mukaan lukien) tulvii puoli miljoonaa laitonta siirtolaista joka vuosi. Kreikan, Italian ja Espanjan mukaan nämä muslimit pitää asuttaa niihin maihin, jotka ovat tähän mennessä onnistuneet välttymään etniseltä puhdistukselta. Tietenkään laittomia maahanmuuttajia EI asuteta Itä-Euroopan köyhiin maihin, jotta hankkeelle ei kasaudu ylenmäärin vastustusta, vaan paine luodaan Suomen kaltaisiin vähemmistöksi jääviin maihin. Enemmistön diktatuuri pelaa EU:ssakin.

Ihmettelen kovasti, että sosialistien kielenkäytössä kaivataan antikonsumeristista ja antimaterialistista elämäntapaa. Ikään kuin nälkä ja puute tekisivät ihmisestä syvällisemmän, henkisemmän. Essealaiset opettivat, että pelastuksen voi saada vain luopumalla kaikesta omaisuudestaan - olemalla hengessä köyhä. Modernin "tiedeuskonnon" teologia väheksyy samalla tavalla kilpailua. Oleellista on vain kilpailla rituaalien noudattamisessa.

Mielenkiintoista on, että jos antikonsumeristinen ja -materialistinen elämäntapa luo ihmisestä autuaan, niin miksi ihmeessä he haluavat miljoonien muuttavan köyhistä oloista Eurooppaan? Ja miksi köyhyys oikeuttaa rikoksiin ja miksi taloudellinen epätasa-arvo aiheuttaa epäsosiaalista käytöstä? Osaako kukaan lukijoistani antaa esimerkkejä muista nykyvasemmiston epäjohdonmukaisuuksista?

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

On epäjohdonmukaista, että rikkautta, voimavaroa ja valtavaa pontentiaalia, jossa vielä bonuksena kulttuurin ja geenipoolin rikastuminen, EI lähetetä sinne, missä niille luulisi olevan eniten käyttöä, eli Itä-Eurooppaan.

On epäjohdonmukaista, että kuten tiedetään, "kaikki" täällä kannattavat suomalaista hyvonvointivaltiota, mutta silti purraan hammasta ja valitetaan maksuista ja veronkorotuksista, köyhyydestä, eriarvoisuudesta ja puutteesta.

On epäjohdonmukaista vaatia ruuhkamaksuja ja tiemaksuja periaatteella "käyttäjä maksakoon", ellei samaa periaatetta edellytetä myös muiden julkisten palveluiden osalta.

On epäjohdonmukaista rankaista ankarasti sähkön käytöstä asunnon lämmitykseen, mutta "palkita", eli oikeammin jättää rankaisematta sähkön käytöstä liikkumiseen.

On epäjohdonmukaista jättää kutsumatta työeläkemaksua, työttömyysvakuutusmaksua, sairausvakuutusmaksua ja sosiaaliturvamaksua veroiksi. Näiden maksuunpano ja seuraukset maksamatta jättämisestä eivät millään tavalla poikkea "oikeista veroista". Nämä tekevät kuitenkin n. 24% bruttopalkasta, joten ylläpidetään illuusiota "kohtuullisesta" verotuksesta, vaikka todellisuudessa keskituloiseltakin peritään pitkälti yli 50%

Tässä huomataan, että nykyinen fasistivaltio toimii siinä mielessä kyllä johdonmukaisesti, että yksikään sen toimista ei johda julkilausuttuun lopputavoitteeseen (epäjohdonmukaisuus).

Kun EY tuomioistuin kielsi arvonlisäveron (ALV) perimisen autoverosta, valtion ratkaisu oli jättää vero ennalleen ja alkaa kutsumaan sitä ei-arvonlisäveroksi (ELV)!

Sitten kun sekin kiellettiin, korotettiin autoveroa suoraan kielletyn veron verran.

Mitä tuohon enää voi sanoa?

No, lähden viikonlopuksi Müncheniin Oktoberfesteille, joten eiköhän Suomen vasemmisto (=99,99999% kaikesta, mitä täältä löytyy) jää ainakin hetkeksi pois mielestä, jota se normaalisti rotan lailla jäytää.

Prost!

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Tulinpahan vaan sanomaan, että nimitti stubbelo ministeriksi kenet tahansa - niin autovero nousee. Sähkövero nousee. Kiinteistövero nousee. Ministerien ja avustajien palkat nousee. BKT nousee. Kehitysapu nousee. Ilmastomaksut nousee. Virkamiesten palkat nousee. - Se maksaa joka kuluttaa!

Nonnih, no on kokoomuksessa ainakin paremman näköiset naiset kuin SDP:ssä.

Kumitonttu kirjoitti...

Pörriltä hyvä lista hehheh :)

Buuri, olin eilen kuulevinani, että Stubido nimitti tän entisen lehdistötyttönsä Sannin karsimaan jotain menoja, mutta samalla kuulemma verotusta pitää siirtää kulutukseen. Hulluja nuo roomalaiset.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jos unohdetaan hetkeksi se, mitä muuta kaikkea mukavaa tuo kehitys tuo Suomelle (ja Herra nähköön sitä se meille tuo), niin muistuttaisin rahasta. Jos tänne tulee ”vastuunkantamisen osoituksena” nopeassa tahdissa tommonen 100.000 – 200.000 uutta elätettävää (”mitä jätkät valitatte, eihän tuo ole edes viittä prosenttia väkiluvusta”) ja näille uusille on suomalaisen käytännön mukaan tarjottava sama elintaso kuin muillekin turvapaikkashoppailijoille (ja tästä asiastahan ei edes keskustella, eihän me sivistysvaltiona sentään mitään pakolaisleirejä perusteta, härregud), niin suomalainen sosiaalisektori varsinaisten kantasuomalaisten kohdalla yksinkertaisesti lakkaa olemasta.

Tämän mukana tietysti ongelmatapauksien määrä lisääntyy toisessa potenssissa ja muistuttaisin, että lastensuojelulaitossijoitus kustantaa yli satatuhatta euroa per kärsä per vuosi.

Ongelmaahan asiassa tietysti ei ole, sillä hallitus tekee päätöksen, että uusi kehitys ei millään muotoa vaaranna yhteiskuntarauhaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Hallitus on tosiaan siitä mukava, että se voi päättää miten asiat ovat. Ei miten ne oikeasti ovat vaan miten ne ovat.