sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Geert Wildersin puhe Hollannin parlamentissa


Arvoisa puhemies, odotin saavani teiltä kukkapuskan. Vietänhän sentään juhlapäivää. 10 vuotta ja kaksi päivää sitten erosin puolueesta, jonka nimi ei enää muistu mieleeni. Kuluneiden 10 vuoden ja kahden päivän aikana minua on arvosteltu. Yleensä siitä että toistan samoja asioita. Tänään on myönnettävä, että arvostelijani ovat oikeassa. Viestini ei tosiaan ole muuttunut matkan varrella. Ja tänäänkin toistan viestini islamista ties monennenko kerran. Kuten olen toistanut kymmenen vuotta ja kaksi päivää. Minua on haukuttu tekemästäni elokuvasta Fitna. Eikä vain haukuttu vaan sain siitä jopa syytteen.

Arvoisa puhemies, ei ole kauaakaan kun kukaan ei suostunut lähettämään tekemääni elokuvaa Fitna, ja tänä päivänä näemme sen jatko-osia Fitna 2, 3, 4, 5 ja kuusi joka päivä television uutislähetyksissä. Kyse ei ole mistään sivilisaatioiden sodasta vaan kyse on sivilisaation ja barbarian sodasta. Hollannista on tullut islamin uhri, koska poliittiset johtajamme ovat katsoneet muualle. Tässä salissa ja hallituksessa istuvat poliitikot katsoivat muualle. Kaikki varoitukset sivuutettiin. Sivuutettiin kymmenen vuotta ja kaksi päivää. Sen seurauksena, nyt myös Hollannissa, kristityt kuulevat tappouhkauksia uskontonsa takia. Juutalaisia vainotaan. Hakaristiliput liehuvat mielenosoituksissa, kiviä heitellään ikkunoihin, polttopulloja, natsitervehdyksiä, ISIS:n mustat liput heiluvat tuulessa. Kuulemme huutoja ”Fuck the Talmud” keskellä Amsterdamia.

Arvoisa puhemies, islam on noussut näkyviin tämän vuoden aikana. Varapääministeri Asscher kaikessa lapsenuskossaan ”vaati pikaisesti” kaikkia muslimeita ”irtisanoutumaan” kaikesta tästä. Hallituksen selonteossa viime perjantaina kiistettiin jihadismin olevan merkittävä yhteiskunnallinen ongelma. Heitä kutsutaan ”lahkolaisiksi” tai ”pieneksi ryhmäksi”. Näin toivovat juuri ne samat ihmiset, jotka katsovat muualle, tuskallisen totuuden kieltäjät kymmenen vuoden ja kahden päivän ajalta, strutsi-prikaati, pääministeri Mark Rutten kakkoshallitus.

Mutta todellisuus on toista. Tutkimuksen mukaan 73% Hollannissa asuvista marokkolaisista ja turkkilaisista pitävät Syyriaan lähteviä uskonsotureita ”sankareina”. Ihailun kohteina. Tämä ei ole mikään uusi ilmiö. 13 vuotta sitten 3.000 ihmistä kuoli New Yorkin pilvenpiirtäjissä. Muistamme yhä taloista soihtuina hyppäävät ihmiset. Hollannissakin kolme neljäsosaa muslimeista jätti tuomitsematta tuon julman raakalaisuuden. Kyse ei ole pienestä joukosta muslimeita vaan sadoista tuhansista Hollannissa asuvista muslimeista, jotka jättävät terrorin tuomitsematta ja pitävät uskonsotureita sankareinaan. Tämä ei ole mielikuvitusta. Se on tutkittua tietoa. Se on tikittävä aikapommi.

Arvoisa puhemies, voiko olla sattumaa, että juuri muslimit ovat jo vuosisatojen ajan ja yhä edelleen turvautuneet tällaiseen julmuuteen? Ei, se ei ole sattumaa. He elävät oman ideologiansa mukaisesti. Islamin mukaan Allah kertoi totuuden Muhammedille, ”täydelliselle ihmiselle”. Niinpä se, joka ei usko Koraanin opetuksia ei usko Allahiin. Allah ei jätä epäselväksi mitä hän haluaa. Tässä pari lainausta Koraanista.
Suura 8 jae 60: Ja varustakaa (muslimit) heitä vastaan niin suuri sotavoima ja hyvin ravittuja ratsuja kuin vain voitte.
Suura 47 jae 4: Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat.
Vielä yksi lainaus Allahilta.
Suura 4 jae 89: Älkää ottako itsellenne ystäviä heidän joukostaan.

Arvoisa puhemies, Koraani pöydällä edessänne on terroristin käsikirja. Veri valuu sen sivuilta. Se yllyttää ikuiseen sotaan vääräuskoisia vastaan. Koraani siinä edessänne on metsästyslupa muslimeille. Lupa tappaa. Tuo saastainen opus on Islamilaisen valtion perustuslaki. ISIS toteuttaa Allahin tahtoa. Tämä verenhimoinen ideologia pääsi leviämään Hollantiin kun eliitti katsoi muualle. Kaupunginosat kuten Schilderswijk, Transvaal, Crooswijk, Slotervaart, Kanaleneiland, Huizen, valitkaa joku. Siellä rakennetaan jo uutta kalifaattia. Siellä rakennetaan islamilaista valtiota.

Kymmenen vuoden ja kahden päivän aikana strutsihallituksemme eivät tehneet mitään. Edelleenkin ne tekevät liian vähän ja liian myöhään. ”Tämä ei edusta todellista islamia” muut puolueet valehtelevat paitsi PVV. Kuvitelkaa, jos heidän pitäisi kertoa totuus. Mutta ihmiset ovat havahtuneet. Kaikista hollantilaisista kaksi kolmasosaa on sitä mieltä, että islam ei kuulu Hollantiin. Työväenpuolueen, kokoomuksen ja kristillisten kannattajista enemmistö ja PVV:stä kaikki. Äänestäjät vaativat nyt, että kuluneen kymmenen vuoden ja kahden päivän päiväunien jälkeen ryhdytään hommiin. Äänestäjät vaativat että jotain tapahtuu. Ei mitään valohoitoa.

Voin antaa pari neuvoa tälle rosvojoukolle. Nämä kaksi asiaa pitää muuttaa heti: Myöntäkää, että islam on ongelma. Alkakaa palauttaa muslimeita takaisin kotimaihinsa. Vähemmän islamia on ratkaisu. Rajat tulee sulkea muslimimaista saapuville ihmisille. Rajavalvonta pitää palauttaa. ”Kulttuurin rikastaminen” tulee lopettaa. Jokainen moskeija tulee sulkea, jos sen rahoituksesta senttikään tulee Persianlahden rannoilta. Jihadistien passit tulee ottaa pois, vaikka Hollannin kansalaisuus olisi heidän ainoa kansalaisuutensa. Vaikka Hollannin kansalaisuus olisi heidän ainoa kansalaisuutensa. Ottakoon ISIS:n passit itselleen.

Arvoisa puhemies, ei estetä jihadisteja poistumasta maastamme. Antaa heidän mennä ja vieköön mukanaan niin paljon ystäviään kuin haluavat. Jos siitä on apua, olen valmis vilkuttamaan heille Schipholin kentällä. Mutta älkää ottako heitä takaisin. Se on ehto. Tehokas ongelmanratkaisu. Ja mikäli se olisi minusta kiinni, jokainen perustuslaillisen demokratiamme kaatamista kannattava muslimi saa lähtöpassit. Jos heiluttaa ISIS:n lippua, saa lähtöpassit.

Arvoisa puhemies, meille on julistettu sota. Meidän tulee iskeä takaisin. Eroon näistä ihmisistä! Liika on liikaa. Kiitos.

6 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset Kumikselle käännöksestä.

"Kyse ei ole mistään sivilisaatioiden sodasta vaan kyse on sivilisaation ja barbarian sodasta"

Tuo kiteyttää oikeastaan kaiken.

Kumitonttu kirjoitti...

Niin kiteyttää. Mietin vaan, että joku James Hirvisaari voisi pitää tämän puheen Arkadianmäellä - muut eivät uskalla - ja sen jälkeen nähtäisiin miten kakka lentäisi tuulettimeen. Kyllä siinä olisi medialla ihmettelemistä. Varmaan ne julkeaisivat laittaa syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ihan kuin osoittaakseen puheen osuneen ytimeen.

Puheen kuiva sarkasmi on suomalaiseen makuun. "Heiluttaa kättä Schipholin kentällä".

Becker kirjoitti...

Täyttä asiaa, mutta valitettavasti rahvas ja heidän valitsemansa edusmiehet eivät tee mitään asian eteen, vasta kun ollaan "räystään" reunalla.
Muslimien sumutus menee täydestä mediaan ja poliitikkohin. Noh, joskushan koomasta herätään, mutta asioiden saattaminen järjestykseen voipi olla työlästa.
Juurihan tuossa Hesari julkaisi jonkinlaisen myötäkarvajutun tästä Ybä abu hannasta, joka imelien kuvien kera ilmoittaa rakastavansa Hollantia ja on iloinen päästyään pois rasisitisesta Suomesta. Ilo, johon minäkin voin yhtyä.

Kumitonttu kirjoitti...

Eikö se Äby-Hännä jo voisi jättää meidät suomalaiset rauhaan? Katoaisi yhdessä journalistien kanssa jonnekin tiedonvälityksen mustaan aukkoon.

James Hirvisaari kirjoitti...

Loistavan rohkeaa puhetta. Äskettäisessä välikysymyskeskustelussa toin minäkin hiukan asiaa esille:

http://jameshirvisaari.wordpress.com/2014/09/10/96-poliisipalvelujen-turvaaminen/

Kumitonttu kirjoitti...

Jameksen ryhmäpuheenvuoro on asiallinen ja tyyliltään sopivan karhea ainakin minun makuuni. Vaan kerronpa tositarinan.

Kaksi mustalaista iski pankkiautomaatilla asioinutta ystävääni takaapäin, ryöstivät rahat ja hajottivat kännykän ettei oi soittaa apua. Ryöstäjät jäivät kiinni valvontakameran kuvista ja nyt syyttäjä oli lähestynyt ystävääni tiedustellen, vaatiiko hän tekijöille rangaistusta. Syyttäjän mielestä teko on NÄPISTYS eikä ryöstö.

Syy teon muuttumiselle ryöstöstä näpistykseksi on ilmeisesti halu vähentää syyttäjän työtä samoin kuin oikeuslaitoksen taakkaa. Ei ole mitään järkeä siinä, että oikeuslaitos ja poliisi eivät käytännössä pysty rankaisemaan rikollisia, vaikka varmaan kyllä haluaisivatkin. Tästä kiitos Suomen suurimmalle vasemmistopuolueelle aka Kokoomus.