perjantai 19. syyskuuta 2014

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXXIII

Takku.net ilmoittaa kannattajiensa olevan Perussuomalaisten puoluetoimistoon tehdyn iskun takana. Suomalainen versio Kristalliyöstä on tapahtunut tosiasia. Kuten nimimerkki Kari on omissa kommenteissaan todennut, sosialismi on käsitteen "tiedeuskonto" synonyymi:
Uskonto on kulttuurin se osio, joka toimii moraalin opastajana ja myöskin kulttuurin poliittisen osion tarpeiden moraalisena oikeuttajana. Tälläisiä poliittisia tarpeita voivat olla esim sodat ja kansanmurhat.

Arabikulttuurin politiikan keskeisten päämäärien, maailmanvalloituksen ja juutalaisten tuhoamisen moraalisena oikeuttajana toimii islam.

Kansallis-sosialistisen kulttuurin ja politiikan keskeisten päämäärien, maailmanvalloituksen ja juutalaisten tuhoamisen moraalisena oikeuttajina toimi sen uskontokoktail, joka muodostui teosofiasta ja vihreästä sosialidarvinismista.

Kansainvälisen sosialismin juutalaisen kulttuurin tuhoamisen ja maailmanvalloituspolitiikan moraalisena oikeuttajana toimii myöskin sen uskontosekoitus, joka muodostuu teollisesta tieteisvalistuksesta ja darvinismista.

Perukankaan maailmanvalloitussosialismin ja juutalaisperäisten uskontojen tuhoamisen moraalisena moottorina toimii vihreä Valistususkonto 1700-luvulta. Sosiaalidarvinismi on sen luomiskertomus.
Karin kommentti ei kaipaa lisäystä. Kaikki kohdallaan.

Suomalainen media ja sen arbuusit seireenit ovat hipihiljaa tästä poikkeuksellisen röyhkeästä poliittisesta terrorista. Kukaan ei vaadi osmosoininvaaroja tai paavoarhinmäkiä irtisanoutumaan punavihreästä väkivallasta. Enkä vaadi minäkään, koska kyseessä olisi taqiyya, jota ei ole edes suomenkielisessä Wikipediassa. Aikaisemmasta kirjoitin täällä (Vasemmisto, väkivalta ja sen tuomitseminen 27.3.2011)

Mitä tapahtuneesta voi oppia? Ei oikeastaan muuta kuin sen, että islamin tavoin myös sosialismi on väkivaltainen ideologia.

2 kommenttia:

Lauri Stark kirjoitti...

Eipä ole tästäkään tapauksesta isoa haloota mediasa ollut, hyvä että edes noteerattiin. Ei tarvitse arvailla millaiset reaktiot olisvat olleet, jos iskun kohteena olisi ollut esimerkiksi vasemmistoliiton toimisto ja tekijöinä Finnish Defence League tai joku muu vastaava porukka. Tähän kaksinaamaisuuteen alkaa olla jo niin tottunut, ettei se jaksa edes suututtaa.

Off-topic: Kansainvälisen sosialismin juutalaisen kulttuurin tuhoamisen ja maailmanvalloituspolitiikan moraalisena oikeuttajana toimii myöskin sen uskontosekoitus, joka muodostuu teollisesta tieteisvalistuksesta ja darvinismista.

Eikös kansainvälinen sosialismi eli bolsevismi ollut merkittävissä määrin juutalainen liike? Tai siis meinaan, että Neuvostoliitossa huomattava osa puoluepampuista oli ainakin 30-luvulle saakka juutalaisia.

Kumitonttu kirjoitti...

Joo, olihan siellä paljon juutalaisia. Jopa viidennes tai ehkä jopa enemmänkin. Eristettyinä ja eristyneinä moni juutalainen haaveili ilmeisesti kansainvälisestä rauhasta ja solidaarisuudesta. Myös monien menestyneiden juutalaisten - kuten pankkiirien - kadehtiminen oli yksi syy sosialistisen ideologian tukemiseen. Israel perustui ja rakentui kibbutsien varaan ja jonkinlainen valtiososialismi vallitsi maassa 90-luvulle asti.

Helsingissä pidetyssä "Rauhanfoorumissa" oli tässä kuussa käymässä Amira Hass, joka peittelemättä kehuu olevansa antisemitisti. Olihan meilläkin OW Kuusinen, Norjassa Quisling.