maanantai 29. syyskuuta 2014

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXXV

Aamulla julkaistu tämän kirjoitussarjan edellinen osa ei siis iltaan asti ole blogin tuorein, koska tämä uutinen ja sen otsikointi paljastaa suomalaisen keskusteluilmapiirin maahanmuuttoasioissa:
Jopa 30 nuorukaisen epäillään hyökänneen viiden miehen kimppuun Espoossa
Kuten rivien välien lukemiseen erikoistuneet lukijani heti ymmärsivät, nuorukainen on uuskieltä ja tarkoittaa maahanmuuttajaa. Uutisessa tämä todetaankin ihan avoimesti:
Kaikki osalliset olivat noin 20-vuotiaita tai sitä nuorempia miehiä.
Mutta suomalaiset uhrit olivat siis miehiä ja raukkamaisesti perinteiseen islamilaiseen tyyliinsä tapelleet vastaavasti nuorukaisia.

Maahanmuutosta ei näemmä edelleenkään meillä voi keskustella avoimesti, jos keskustelu tarkoittaa siis julkista, median harjoittamaa tiedotusta jostain aihealueesta. Syy on yksinkertainen - punavihreät sosialistit ovat paikanneet laskevaa kannatustaan toimittamalla maahan kymmeniä tuhansia yhteiskunnan tukirahoilla eläviä siirtolaisia, jotka pääsääntöisesti äänestävät vasemmistoa. Nyt tässä Espoon tapauksessa he vieläpä toimivat vasemmiston puolisotilaallisena siipenä kuin SA-joukot konsanaan.

1 kommentti:

Bogreol kirjoitti...

Parometern-lehdessä on Pauliina Neudingin artikkeli Ullenhagin (kansanpuolueen integraatioministeri) ja (Mona) Sahlinin perintö, mikä kantaruotsalaisille näyttäytyy spontaanina väkivaltana. Maahanmuuttajien vyöryn tapahduttua Ruotsi on muuttunut monelle ruotsalaiselle vaaralliseksi paikaksi. Paikallislehtiä seuraamalla voi todeta, kuinka väkivallan kohteeksi viaton ruotsalainen voi joutua milloin tahansa. Ruotsista on tullut yhteiskunta, missä on matala keskinäisen luottamuksen taso ja korkea rikollisuus. Suomi kulkee vain Ruotsin jalanjäljissä.