perjantai 28. elokuuta 2015

Suurin ekoteko - majoita syyrialainen nurkkiisi

Lasitalon Pravdassa oli pari vuotta sitten haastattelu, jossa Luontoliiton toiminnanjohtaja Leo Stranius kuvaili elämäntapaansa (Vihreä valehtelee 9.8.2015). Leo totesi:
"Lapsen saaminen on suurimpia ekosyntejäni. Ilmasto- ja ympäristönäkökulmasta sitä ei voi perustella", Stranius sanoo kotonaan Helsingin Käpylässä.

Tässä 60 neliön pikkukolmiossa asuu siistejä ja pedantteja ihmisiä.

"Meillä on 10–20 neliötä liikaa. Yhdestä huoneesta voisi luopua", Stranius sanoo.
Iltalehti kirjoittaa:
- Todella monet ihmiset ovat tarjoutuneet majoittamaan turvapaikanhakijoita koteihinsa, Kallion seurakunnan pappi Marjaana Toiviainen kertoo.
Nyt jokainen itseään kunnioittava, ilmaston lämpenemisestä huolissaan oleva cityvihreä arbuusi voi tehdä elämänsä suurimman ilmastopoliittisen teon - TÄYTÄ YLIMÄÄRÄINEN 10-20 NELIÖTÄSI SYYRIALAISILLA!

Tässä on todellinen happotesti kaikille niille, jotka piipittävät vastuunkannosta, orjakaupasta, kolonialismista, kapitalismista ja rauhan uskonnosta. Nyt voit huoletta kantaa omalla panoksellasi kortesi kekoon, osoittaa esimerkilläsi itse uskovasi aatteeseesi.

Hankkeen ainoa heikko puoli on siinä, että kun syyrialainen saapuu kylmään Pohjolaan, hän kuluttaa enemmän energiaa kuin kotimaassaan. Niinpä joudut laskemaan asuntosi sisälämpötilaa parilla kymmenellä asteella, mutta kyllähän se mukavasti sielua lämmittää, kun tietää olevansa oikealla asialla.H/T Strix Senex aamuisessa bloggauksessani.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jos Leo Mengele Straniuksen tavoin kannattaisin valtion vahvaa oikeutta puuttua ihmisten elämään omasta mielestäni tärkeillä perusteilla, aiheuttavaisivat nuo mengelen yllä siteeratut kommentit lapsen välittömän huostaanoton ja megelen pakkokastraation.

Nuo vihreät perkeleet huutavat jokaisen khattia jyystävän, turvapaikkaa hakevan muslimitappajan kohdalla, että ihmisarvoa ei voi niinq rahassa mitata.

Mutta mengelen oman, viattoman lapsen kohdalla ilmeisesti voi. Vittu tuo apina tekee minut sairaaksi.

Oinomaos kirjoitti...

Leo Stranius, Emma Kari, Hannu Oskala ja muut pääkaupunkiseudun cityvirheet voisivat nyt konkreettisesti todistaa olevansa sitä, mitä julkisesti väittävät olevansa. Oikeastaan voisivat järjestää jäsentenväliset siitä, kuka majoittaa ja elättää eniten iPakoloisia.

Kumitonttu kirjoitti...

Pörri - Mengele on todella ahdistava persoona. Hän tarjoaa niin absurdin maailmankuvan, että edes 1917 punaiset eivät tarjonneet noin sairasta maailmaa. Molempia kuitenkin yhdistää se, että heillä on kyky myös toteuttaa aikeensa.

Oinomaos, iPakolainen on mainio termi.

Pantalone kirjoitti...

Luulen kyllä, että puukäpylän suvakit saavat itselleen hyvän omantunnon ihan pelkällä niiden haukkumisella, jotka eivät ota ipakolaisia nurkkiinsa...ja jos se ei riitä, niin ainahan voi suunnitella vievänsä pari muovikassillista orjatyövoimalla tehtyjä h&m-rättejä pakolaisparkojen iloksi. Kuola vaan valuu, kun kuvittelee kuinka enkelit itkevät ilosta hyväntekijän aikeita pohtiessa.

Kumitonttu kirjoitti...

Hienoja kielikuvia Pantalonelta. Kukapa olisi uskonut Neukkulan aikaan, että täälläkin joudutaan lukemaan rivien välistä, luomaan kuivan sarkastisia uudissanoja, kuten iPakolainen. Olihan muinaissuomalaisillakin otsoa, mesikämmentä ja niin edelleen.

Mistä ei saa puhua, siitä on vaiettava.