perjantai 28. elokuuta 2015

Idiootit

Lasipalatsin Pravda uutisoi:
Ihmiset ovat myös ymmärtäneet hakijatulvan ja intoutuneet auttamaan. Erityisesti lastenvaatteita on Markkasen mukaan tuotu paljon.
Kuvassa ilman vaatteita olevia lapsia.

7 kommenttia:

Euvostotaivas kirjoitti...

Tuo "erityisesti lastenvaatteita on Markkasen mukaan tuotu paljon" vaikuttaa melkein hervottomalta. Näkisipä jossain pätkässä nuo Kirkkonummenkin salskeat "lapset" vastaanottamassa potkuhousuja!

Tänään oli Ylenantokanavalle raahattu Suhonen eli se entinen lätkävalmentaja syyttämään Suomen ilmapiiriä tunkkaiseksi ja vuodattamaan kansainvälisyyden ja monikulttuurisuuden sanomaa. Taustalla tuon forssalaislähtöisen Sveitsissä asuvan muinaismuiston esille tonkimiseen oli tietenkin "järkyttävä" Forssan päätös, jota Yle jaksaa vieläkin jauhaa alinomaan. Suhonen tuskin kuitenkaan edustaa oikeata viiteryhmää julistaessaan tuomiotaan jostain sveitsiläisistä korkeuksistaan.

No, tämä on tätä...

Kumitonttu kirjoitti...

Tätähän tämä on.

Alpo on sikäli erinomainen hyödyllinen idiootti, että hän on lätkävalmentaja, joten hän on punaniskajuntti. Eli kun Ape saadaan puhumaan jotain mkonikulttuurisuudesta, niin uskotaan että nyt ne punaniskajuntit kuuntelevat just tätä miestä. Mutta suvakeilta jää ymmärtämättä, että punaniskajuntit eivät ole koskaan arvostaneet Apen valmennustapaa. Apehan oli jo 80-luvulla hyvin liberaali ja muistan jotain kommentteja, joissa hän todisteli ruotsalaisen yhteiskunnan homomyönteisyydestä jotain hienoa.

Strix Senex kirjoitti...

Kiinnostavia uutisia, joita tekee mieli vähän kommentoida jostain syystä vähän sarkastiseen sävyyn:

"Ihmiset ovat myös ymmärtäneet hakijatulvan ja intoutuneet auttamaan. Erityisesti lastenvaatteita on Markkasen mukaan tuotu paljon".

Johtunee siitä, että nimenomaan lastenvaatteita on nurkat täynnä. Niitä kun ostetaan ja saadaan lahjaksi sellaisia määriä, että lapset kasvavat niistä ulos ennen kuin kaikkia on ehditty käyttää kertaakaan.
On jotenkin jalompaa kantaa ne vastaanottokeskukseen kuin roskikseen.

Iltalehden uutinen:
"Sadat ihmiset tarjoavat apuaan Facebookissa Suomeen saapuvien turvapaikanhakijoiden auttamiseksi.
Vastaanottokeskukset ovat äärimmilleen ylikuormitettuja ja uudet suunnitteilla olevat vastaanottokeskukset ovat useissa kaupungeissa kohdanneet rajua vastustusta. Myös sosiaalisessa mediassa leviävät negatiiviset kommentit ovat johtaneet siihen, että moni suomalainen on saanut kipinän tarjota auttavaa kättään turvapaikanhakijoille. Yksi esimerkki tästä on reilu viikko sitten perustettu Refugees Welcome (Helsinki + Finland) -ryhmä Facebookissa. Ryhmän tarkoituksena on luoda järjestelmä, jonka avulla ihmiset voisivat majoittaa turvapaikanhakijoita koteihinsa. Ryhmään on liittynyt jo yli 400 ihmistä".

Jään kiinnostuksella seuraamaan, kuinka monelle tällä tavalla löytyy majapaikka aivan oikeasti. Ja kuinka monta niistä majapaikoista on jäljellä vielä vaikkapa kolmen kuukauden päästä. Ja kuinka moni niistä mahdollisesti jäljellä olevien majapaikkojen tarjoajista vaatii yhteiskunnalta maksua tästä "hyväntekeväisyydestään". Epäilen kyllä, että median ei tällaisia tietoja tule kertomaan. Tosin vihreät voivat tulla julkisestikin vaatimaan runsaskätisiä korvauksia yksityishenkilöiden tarjoamasta majoituksesta.

Kumitonttu kirjoitti...

Leo Stranius juuri valitteli asuvansa liian suuressa asunnossa. Hänelle voisi ehkä laittaa sähköpostia, että ottaisi nurkkiinsa muutaman syyrialaisen.

Professori kirjoitti...

Tuttu neitokainen ryhtyi kaveriksi mamunuorukaiselle. Siinä sitten sattui ja tapahtui sen verran, että hän nuivistui kovasti. Onneksi ennen kuin sattui mitään vakavaa.

Becker kirjoitti...

Ruotsissa jokin kuukausi sitten eräs neitokainen otti kolme EU-Emigranttia, siis lähinnä mustalaiskerjäläistä hoteisiinsa.
Tarjosi kylvyn, ruokaa, vaatteidenpesun ja yösijan.
Tämäpä ei kerjäläisille riitänyt vaan joutuipa naivi svennetär tarjoamaan vielä seksiä päälle päätteeksi.

Usarin sivuilla kommnetoivista varmaan löytyisi monta parasiittien asuttajaa. Olisi mukava kuulla siitä miten "kotiuttaminen" on onnistunut.

Kumitonttu kirjoitti...

Proffa, teeppäs blogiisi hänestä haastattelu.

Becker, ihmeellistä että siellä vielä joku menee tuohon lankaan.