lauantai 8. elokuuta 2015

SPR vie leivän yrittäjältä

Mänttä-Vilppulassa kirpputoria ja kahvilaa pitävä Maiju Salmivirta on kyllästynyt naapurissa olevaan vastaanottokeskukseen, kertoo Uusi Suomi. Maijun mukaan
– Kahvilan tuotto on kokonaan romahtanut, kun ihmiset eivät jaksa tulla tänne enää kahville istumaan tämän elämöinnin vuoksi.
Vastaanottokeskusta pyörittävän SPR:n johtajan Pentti Savolaisen mielestä Maijun tulisi palkata vartija (sic!) kirppikselle. Jalat irti maasta nostanut Savolainen muistuttaa, että
– Tilanne on sellainen, että Suomeen on tullut ennätysmäärä turvapaikanhakijoita ja niitä tulee paljon eri puolille Suomea – myös Mänttä-Vilppulaan. Monet tulevat sellaisista oloista, että täällä totutut toimintamallit saattavat olla vieraita.
Lopuksi Mauju kertoo SPR:n toiveista:
Kaiken huippuhan oli tämä viimeinen, kun sieltä pyydettiin, että laajentaisin illan aukioloaikoja, jotta nämä maahanmuuttajamiehet, jotka tulevat viisi minuutti ennen sulkemista, voisivat oman kulttuurinsa mukaisesti tulla illalla tänne kirppikselle, Salmivirta hämmästelee.
Tässä on aivan erinomainen esimerkki siitä, mihin suuntaan Suomi on menossa. Maa ottaa syömävelkaa kymmenen miljardia vuodessa ja hamuaa suomalaista kulttuuria halveksivia, laittomasti maahan tulleita nuoria muslimimiehiä. Toiminnan mielekkyyttä on mahdotonta nähdä. Nyt kun Ruotsi pullistelee liitoksissaan ja siirtolaiset ovat löytäneet tiensä Suomeen, tilanne muuttuu huonoksi erittäin nopeasti. Oma arvioni on, että Suomi ei tee mitään muutoksia lainsäädäntöönsä ja jo tämän vaalikauden aikana olemme ajautuneet Ruotsin peesissä katastrofin partaalle.Kannattaa muuten lukaista tämä blogisti Historixin kirjoitus.

11 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Pentti Savolaisen reaktiot ja kommentit osoittavat todeksi vuosia vanhan väittämäni, jonka mukaan raha on ainoa asia mikä SPR:ää pakoloisbisneksessä kiinnostaa. Savolaisen argumentit ovat typeriä, lapsellisia ja osoitus näiden maailmanhalaajien ylimielisyydestä. Muuten, yllätys yllätys, SPR hallinnoi myös Kemin vastaanottokeskusta.

Tässä yrittäjällä yhtenä peikkona oli myös syrjintälaki. Pahimmassa tapauksessa Salmivirta joutuu käräjille syrjinnästä, koska hän rasistisesti ja syrjivästi julkesi kertoa naamakirjassa läheisen VOKin "asiakkaiden" kuukausia jatkuneesta terrorista ja SPR:n välinpitämättömyydestä. Hänen puolellaan kuitenkin on totuus ja se, että tätä jupakkaa on jo julkisuudessa ehditty jonkin verran käsitellä. Yllättävän hiljaa on tärähtäneistö ollut, mutta eipä niillä tähänkään oikeasti ole mitään järkevää sanottavaa.

Toivon, että VOKeista päättävät ja niitä suunnittelevat tarkkaan miettivät, mitä ovat tekemässä. Surullisia esimerkkejä on liikaa, aitoja ja oikeita menestystarinoita käsittääkseni tasan nolla.

Kumitonttu kirjoitti...

Tapasin eilen pikkuserkkuni, joka oli käynyt vastaanottokeskuksessa tarkastamassa jotain työhönsä liittyvää asiaa. Keskuksessa oli jutellut jonkun hoitajan tai mitä ne tyypit siellä nyt ammatiltaan ovatkaan. Hoitaja oli kertonut, että asukkaille jaetaan joku maahantulopaketti, vähän niin kuin äitiyspakkaus. Ongelma on, että mamupaketissa on mukana Fiskarsin leipäveitsi... En voi käsittää, mikäli kertomus on tosi.

Feyris Nyannyan kirjoitti...

yrjöttävää, perheellisenä sietää tätä kehitystä.. jaa-a. mikäs tässä rotusotaa odotellessa. oksettaa ajatuskin, mutta minkäs teet. I'm always ready me

Kumitonttu kirjoitti...

Puoli vuotta sitten vielä naureskeltiin ruotsalaisille. Nyt sama tilanne on täällä käsissä. Tuliko naurettua turhan varhain, kykenemmekö me mitenkään estämään kehitystä?

Feyris Nyannyan kirjoitti...

sepä siinä just onkin. naureskeltiin. mutta kun sama tilanne alkaa kehittyä suomessa.. MIE ainakin pyörittelen peukaloitani ettei missään nimessä mitään poliittista vastarintaa tapahdu. se ei auta mitään. haluan vain.. metsästämään.. ;)

Kumitonttu kirjoitti...

Kehitys kulkenee siten, että koko maa täyttyy Ruotsin tapaan pieniä kyläkeskuksia myöten, kuten nyt tuo Mäntän tapaus osoittaa. Poliittinen eliitti ei ole valmis myöntämään virheitään eivätkä suomalaiset nouse vastarintaan. Kädet on nostettu pystyyn.

Historix kirjoitti...

Näyttää olevan niin, että ihmiset ovat kyvyttömiä tai haluttomia ottamaan vastuuta kohtaloistaan. Perin usein odotetaan, että joku muu ajattelee vaikeita ja keksii ratkaisun. Joskus nuorena ihmettelin miksi juutalaiset kävelivät tyynesti Himmelstrassea pitkin, vaikka jotkut heistä aavistivatkin minne oltiin menossa. En ihmettele enää. Mehän teemme sen saman.

Kumitonttu kirjoitti...

Mä ihmettelin pikkutonttuna, miksi venäläiset eivät nouse vastarintaan. En enää. Jos oli hiljaa politiikasta, niin asiat olivat jollain tavalla mallillaan, eli eivät sen huonommin kuin naapureilla. Ja muistahan eivät raasut tienneetkään.

Me tiedetään, mutta silti mitään ei tapahdu. 85% porukasta on lampaita, jotka kävelevät hiljaa teuraalle.

Kari kirjoitti...

Feyris Nyannyan: ...yrjöttävää, perheellisenä sietää tätä kehitystä.. jaa-a. mikäs tässä rotusotaa odotellessa."

Meillä on unelma- utopia vastaa EU:n ja USA:n virallisesti harjoittamaa sisä- ja ulkopolitiikkaa.

Tämä sosialistinen unelma johti EU:n ja YK:n rauhanprojekteihin, jotka taas kerran johtavat Euroopan sotaan, punaliput liehuen.

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö tässä toivoa sotilasvallankaappaausta ja sen nojalla muodostettavaa sotilashallitusta? Saataisiin kuri ja järjestys takaisin jollain aikataululla. Jossain kohdin voidaan palauttaa siviilihallitus.

Ei perkele...pitääkö kutsua Ryssän tai Kiinan sotajoukot käymään täällä jos ei muuten päästä eroon muslimimamuista ja mamutaustaisista muslimeista? Nolottaa sanoa noin, mutta jos meistä ei ole siihen niin pitääkö turvata vieraan apuun? Ryssillä ja kinuskeilla on ainakin asenne kohdallaan. Heidän pitäisi vaan sitten lähetä kotiin kun tehtävä on suoritettu...

Entäs, pitäskö toivoa että maa ajetaan konkkaan jolloin rahaa ei saa enää edes velaksi? Tuohon voisi varautua sillä että harjoittaa eräänsorttista varjotaloutta: kerää käteisrahaa eri rahayksiköissä sekä arvotavaroita ja hamstraa ruokaa pahan päivän varalle. Jonkin sorttinen käteistalous ja vaihdantatalous tulisi käyttöön? Aseet tarvitaan kotiin. Jos ei ole laillista asetta niin saa niitä laittominakin. Hitto, jos ei muuten niin vuolee puusta itselleen hyvän jousipyssyn, saa silläkin hengiltä vaikka hirven.

Kumitonttu kirjoitti...

Vieras, eihän tämä nyt hyvältä näytä, mutta toisaalta kun ajattelee, niin vaikeampiakin paikkoja on nähty. Ei tosin nyt elossa olevien osalta, mutta kuitenkin.

Kannattaa muistaa, että ne mamut jotka täällä ovat, niin heillä on samat oikeudet kuin meilläkin. Olivatpa laillisesti tahi eivät, mutta heitä on turha syyttää. Ongelma on ihan meidän omassa poliittisessa eliitissä, ja palaute tulee osoittaa siihen suuntaan.

Aseita jaetaan sitten kun siihen on tarvetta. On turhaa riskinottoa alkaa nyt miettiä moisia asioita.