lauantai 1. elokuuta 2015

Vääräuskoisten tappamisesta Koraanin opein

Poikkeuksellisesti Yle onnistuu uutisoimaan onnistuneesti Jyväskylässä tapahtuneesta mellakoinnista. Uutisen otsikko on suorastaan erinomainen näinä pölhöyden aikoina:
Kansallissosialistit mellakoivat Jyväskylässä – kymmeniä otettu kiinni
Wikipedian kansallissosialismia käsittelevässä artikkelissa sanotaan:
Neuvostoliitossa sanan Nazi tai kansallissosialismi käytön on sanottu kielletyn 1932 oletetusti siksi, että se ei pääsisi mitenkään pilaamaan sanaa sosialismi. Neuvostokirjallisuus käytti sanaa fasismi.
Suomalaisessa keskustelussa, jonka yksi näkyvimpiä osallistujia on Jussi Jalonen (Jussi Jalonen - stalinisti 25.8.2012), kansallissosialisteja on kutsuttu pääsääntöisesti juuri fasisteiksi. Kuten Wikipedia toteaa:
Kansallissosialismi muistuttaa sosialidemokratiaa, jossa verotuksella ja sääntelyllä ohjataan muodollisesti yksityisen tuotannollisen omaisuuden tuottoa ja käyttötarkoituksia.
Myös ruotsalaisen sosiaalidemokratian oppi-isä Gunnar Myrdal totesi (Hitlerin tavoin), että on parempi antaa "kapitalistien" johtaa yrityksiä, mutta Puolue - siis sosiaalidemokraatit - päättävät yrityksen voittojen käyttämisestä (Myrdal oli myös ruotsalaisen rodunjalostuksen keulakuva, kun Ruotsissa aloitettiin "sairaan" väestönosan pakkosteriloinnit sosiaalidemokraattien johdolla). Natsi-Saksassa yritysverotus nousi 40-luvulla lähes sataan prosenttiin, kun sotateollisuuden tuottoja verotettiin windfall-periaatteella. Aivan kuten nykyisen hallinnon aikana poliittinen eliitti haluaa verottaa energiateollisuuden ylisuuria voittoja, jotka se on itse päästökaupalla aiheuttanut.

Jonah Goldberg kutsuukin sosiaalidemokratiaa nimellä Liberaali fascismi, joka on - islamin tavoin - luonteeltaan totalitaarista eli kaikkia elämän osa-alueita kattava aate. Ristiriitaisuuksiakin Wikipedian luonteen takia kyseisessä artikkelissa on. Yhtäältä kansallissosialismia pidetään oikeistolaisena aatteena johtuen sen konservatiivisesta luonteesta. Toisaalta kuitenkin todetaan, että kansallissosialismi oli ei-konservatiivinen johtuen sen kielteisestä suhtautumisesta kristinuskoon (saati juutalaisuuteen). Nykyisen poliittisen eliitin viehtymys monikulttuurisuuteen - siis islamiin - selittyy islamin ja sosialismin tavoitteeseen tuhota judeo-kristillinen kulttuuri. Sairasta sinänsä, että ateistinen sosialismi on puolestaan islamin mukaan vielä tuomittavampaa kuin kristityt tai juutalaiset, joille sentään varataan mahdollisuus säilyttää henki maksamalla suojelurahaa muslimeille. Ateisteille ei ole varattu tuota etuoikeutta.

Kun liityin blogosfäärin sameiden vesien kalastajiin kymmenisen vuotta sitten, tarkoitukseni oli korostaa ja alleviivata juuri islamin tuhovimmaa vääräuskoisia kohtaan. Toisaalta olen positiivisesti yllättynyt siitä, että alussa mainitun Ylen uutisen tapaisia läpilyöntejä näkyy nykyisin yhä useammin. Toisaalta olen erittäin pettynyt, että muslimien maahanmuutolle ei tunnuta saatavan mitään tulppausta. Euroopan islamisaatio etenee käsittämättömän lujaa vauhtia, eikä sille näy mitään vastavoimaa, vaikka eurooppalaiset pitävät islamisaatiota kaikkein suurimpana uhkana omalle hyvinvoinnilleen (jälleen kehut Ylen uutiselle):
Maahanmuutto on noussut tuoreen kyselyn mukaan EU-maiden kansalaisten suurimmaksi huolenaiheeksi.
Blogini kommentoija Kari on jossain yhteydessä todennut, että Eurooppa on aina kyennyt ratkaisemaan kohtaamansa ongelmat muslimeita paremmin, ja nytkin edessä voi olla tilanne, jossa muslimien karkotus Euroopasta pannaan toimeen. Mahdollisuus moiselle on tällä hetkellä varsin pieni, siis alle 50%, mutta mahdollista se on silti. Se vaan edellyttää, että olli-immosia ei vedetä ali kölin, vaan reilusti tunnustetaan, että maanosaamme johtavat sosiaalidemokraatit (joiksi voi lukea yhtä hyvin Soinin, Stubbin kuin Sipilänkin) saadaan äänestettyä pois vallasta. Se voi olla mahdotonta, koska eurooppalainen demokratia perustuu Curley-ilmiölle (Curley-ilmiö 20.7.2014).

Suosikkiartistini Eminem kiteyttää kaiken oleellisen sosialisteista:
Everybody knows that you're just an asshole / Everywhere that you go / People wanna go home / So don't pretend to be nice / There's no place you can hide / You are just an asshole


10 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

OT:Mitäs mieltä Kumis on juutalaisten tekemästä raukkaterrori-iskusta, jossa kuoli muslimilapsi?

Kari kirjoitti...

Samaan tehtiin 60 murhapolttoiskua juutalaisia vastaan viikossa.
Ai niin, mutta niitähän ei lasketa.


Kansallissosialistit ovat nimenomaan vasemmistolaisia. Todistaahan sen jo mellakointiin taipuvainen käytöskin.

Kumitonttu kirjoitti...

Sosiaalidemokraatti Paananen se ei osaa pitää kiinni lupauksestaan. Mies antaa kasvot sosialismille.

Ekku kirjoitti...

Näin Jyväskylässä asuvana ihmetyttää, että kun täällä kerran tuntuu olevan "natseja ja äärioikeistolaisia" pilvin pimein, niin miten ihmeessä en onnistu koskaan näkemään niitä?

Kun seuraavan kerran järjestetään joku yleisten tilojen haltuunotto/häirintätilaisuus jota mielenosoitukseksi kutsutaan, niin tiedottakaa nyt niin, että pääsee paikan päälle katsomaan, minkälaista porukkaa siellä hyörii.

Ylen "puolueettomaan" uutisointiin kun ei nykyään voi luottaa lainkaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Ekku, sä et nyt ymmärrä. Sinä et erota natseja katukuvasta, koska olet itsekin natsi. Luultavasti ihmettelet, että miten sinä voit olla natsi, kun kuitenkin kannatat yksilönvapauksia ja suomalaisia perinteisiä talonpoikaisarvoja ahkeruus, rehellisyys ja vaatimattomuus. Koska olet lukenut kiihkoisänmaallisia, natsimielisiä blogeja kuten tämä, olet Puolueen virallisen tulkinnan mukaan natsi.

Nauratti kun professori Jyrki Virolainenkin uusimmassa kirjoituksessaan haukkui nuivat blogit aseelliseen taisteluun yllyttämisestä. Aivan vitun tyhmä ihminen. Todellinen aivokääpiö.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaako olla Demlan jäsen? Ukko on vanha ja eläkeläinen. Ei ehkä elä kauaa joten ei kannata kiinnittää hänen höpinöihin huomiota.

Joskus tuntuu että lakimiehet elävät lakipykälien virtuaalisessa teoriatodellisuudessa. Ainakin ylipistojen oikeustieteellisten tiedekuntien professorit ja dosentit. Nämä kouluttavat lakimiehiä päättävät kurssiohjelmista ja opintomateriaaleista sekä siitä mitä tutkitaan. Demlamaisuus tarttuu ainakin niihin jotka menevät tuomioistuimiin totetuttamaan omia poliittisia ja ideologisia ambitioita.

Yksityiselle sektorille menevät lakimiehet lienevät enemmän pragmaattisia ja realistisia. Heitä haluavat enimmäkseen kääriä tuohta eli kerätä fyrkkaa. Tunteeko Kumis lakimiehiä yrityspuolelta? Minkälaista porukkaa he ovat, ne jotka ovat asianajotoimistojen tai yritysten lakimiehiä?

Anonyymi kirjoitti...

Kumis on aika ajoin kirjoittanut Lähi-idän tapahtumista. Kävi mielessä oletko huomannut tämmöistä komediaohjelmaa kuin LatmaTV? Tuolta löytyy videoita, joissa on myös tekstitys englanniksi, jos et osaa hepreaa. Noita Lähi-idän tapahtumia voi seurata parodioiden avulla.

https://www.youtube.com/user/LatmaTV

Anonyymi kirjoitti...

Tsekin presidentti esitti hyvän kommentin.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015080220122618_ul.shtml

Kumitonttu kirjoitti...

Vieras, tutuilta opettajilta olen kuullut, että hankalimmat vanhemmat ns. hyvillä asuinalueilla ovat lakimiehiä. Uhkailevat ja tehtailevat erilaisia valituksia. Tapaamani lakimiehet ovat mukavia ja asiallisia, mutta niin ovat kaikki tuttavani.

Virolainen on itsekin todennut, että hän ei koe myötätuntoa rikoksen uhria kohtaan. Äijä on ilmeisesti unohtanut vanhan lausuman, mikä ei ole oikeus eikä kohtuus ei voi olla lakikaan. Ei hän suoraan ole tainnut kuulua Demlaan, mutta ei proffaksi ole noussut mies, joka on vastakarvaan poliittisen eliitin kanssa. Yliopistoissa on vähän samanlainen ilmapiiri kuin kirkjoissakin, jotka ovat hyvin auktoriteettiuskosia.

Jossain olen törmännyt tuohon Latmaan, kiitos silti linkistä.

Joo, olipas tiukkaa puhetta Tsekin pressalta. Sitä maata on kyl siunattu hyvillä pressoilla kommunismin jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus tuntuu siltä että lakimiehet pitäisi viedä psykiatrin vastaanotolle. Siis kiinnostaisi tietää että onko lakimiehillä jokin vaiva ja onko heillä "kaikki kotona". Vai onko lakitieteellinen koulutus semmoinen joka vetää magneetin lailla tietynlaisia ihmistyyppejä.

En tarkoita psykiatrilla mitään julkisen terveydehuollon psykiatria koska sellainen edustaa järjestelmää ja järjestelmän osapuoluet tukevat ja puolustavat toisiaan. Mieluiten joku yksityisvastaanottoa pitävä nuiva psykiatri saisi tehdä tuon.