lauantai 8. elokuuta 2015

Veren maku suussa

Turussa on järjestetty Meillä on unelma -mielenosoitus, joka näytti päässeen myös Ylen tv-uutisiin.


Tuossa kuvassa etualalla näkyy väkivaltaisen, suvaitsemattoman ja totalitaarisen kommunismin juliste, jossa Marxin, Engelsin ja Leninin kasvojen alapuolella on kummallista tekstiä, joka näyttää vähän arabialta. Ehkä joku blogini lukija tunnistaa, mitä siinä sanotaan.

Ylen tv-uutisissa näytettiin kuvaa, jossa useita punaisia lippuja liehui mielenosoittajien käsissä. Punainen liittyy sekä kansallissosialismiin ("äärioikeistoon"), sosiaalidemokratiaan että fascismiin. Yksikään suomalainen sosialisti ei ole "irtisanoutunut" sosialismin väkivallasta (Liisa Jaakonsaari).

Uudessa Kanava-lehdessä (5/2015) Risto Harisalo ja Jaakko J. Pitkänen kirjoittavat:
Monipuoluejärjestelmässä mikään puolue ei voi yksin päättää asioista, kiistat ratkaistaan poliittisilla kaupankäynneillä ja kädenväännöillä, joissa oikeudenmukaisuudella tai reiluudella ei useinkaan ole mainittavaa sijaa. Kaupankäynti politiikassa eroaa kaupankäynnistä markkinoilla, missä molemmat osapuolet hyötyvät kaupankäynnistä. Demokratiassa kansakunnan etu saattaa paradoksaalisesti hävitä poliittisten puolueiden edustamille intresseille.
Edelleen kehotan lukijoitani tilaamaan Kanava-lehteä, koska se on ainoa vapaata kansalaiskeskustelua käyvä media. Kirjoittajissa on erilaisia ituhippejä valitettavasti, mutta kuitenkin hyvin pieni vähemmistö. Tilaus maksaa alle satasen, mutta se on suoraa tukea "suomalaiselle Suomelle", joka on lehden virallinen slogan. Harisalo jatkaa:
Puolueet yrittävät epätoivoisesti tunnistaa ryhmiä, joille ne voisivat tarjota erilaisia etuja kannatuksen palkitsemiseksi. Menettely asettaa ryhmät toisiaan vastaan, tekee politiikasta nollasummapeliä ja heikentää politiikan moraalia. Tätä vasten äänestysaktiivisuuden lasku tulee ymmärretyksi. Ihmiset eivät halua osallistua moraalittomaksi pitämäänsä prosessiin. Tuskin kukaan muistaa, että demokratiassa kannatti äänestää, koska vain siten voitiin torjua poliittista mielivaltaa ja suojella kansalaisten tasa-arvoa lain edessä.
Olen itse tämän vuoden aikana vihdoin luopunut siitä uskosta, että Suomi länsimaisena demokratiana voisi enää suojella kansalaisiaan. NATO, EU ja YK ylikansallisina toimijoina toimivat siten, että kansalaisten asema muistuttaa enemmän maaorjien kuin vapaiden talonpoikien asemaa. Itse olen maahanmuuttajan jälkeläinen 1200-luvun loppupuolelta joten tiedän, että suomalaisuus on kulttuurinen konstruktio :)

On vaikea keksiä mitään myönteistä Suomen tulevaisuudesta seuraavan kymmenen vuoden aikana. Valitettavasti joudun tilastollisen todennäköisyyden mukaan todistamaan elinaikanani kansallisen romahtamisemme. Kuten Harisalo toteaa
Poliittinen prosessi ei tuota niitä tuloksia, joita siltä toivotaan. Vaikka kansalaiset ovat eri mieltä ministeriöiden näkemyksen kanssa yhteiskunnallisen ongelman merkittävyydestä, ministeriöillä on tiedollinen yliote suhteessa heihin.
Lopuksi pieni omakohtainen anekdootti. Oma isoisäni, joka ase kädessä puolusti kotimaataan viisi vuotta totesi, että kommunistit valtaavat Suomen. Taistelumme oli turhaa, koska sosiaalidemokratia tuo sosialismin demokraattisin keinoin. Sadan vuoden viisaus. Jos jaksatte niin katsokaa tämä elokuva Lone survivor..

16 kommenttia:

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Minulla on myös unelma.

EI kenenkään pidä YLE veroa maksaman. Se on saatanasta ja perkeleestä.

No, onneksi en maksa ja jos asuisin Suomessa - en perkeleelle maksa veroa. Saa sossut ja kommartit toisten perseitä nuolla.

Tikkablog kirjoitti...

Mikä sitten lienee se unelma käytännössä, lopulta? Sitähän ne ei oikeastaan kerro.
Hieno kuva oli myös Pravdassa tuosta "miekkarista": nuoret kirkasotsat kantavat "Kaun eläköön monikulturismi"-lakanaa sateenkaaren väreissä.
Unelma lieneekin jokin sosialistinen etnohelvetti a la Ruotsi. Marxin opit otetaan käyttöön ja tasa-arvo valtaa maan.

Eipähän noi tilaisuudet taida paljoa erota Neukkulaa ihannoineista ns. rauhanmarsseita. Sama porukka, eri aikakausi. Vanhimmat kommariänkyrät käynevät nyt näissä unelmoimassa, kun rauhanohjukset eivät tulleetkaan todeksi. Usa kyllä poistui Vietnamista, siitähän ne tais paljon haaveilla.

vinbju kirjoitti...

Tuossa lakanassa ovat ainakin sanat حرب sota الغرب länsi. Lienee siis kiihotusta sotaa läsimaita vastaan arabiaksi. Onko unelma siis silkkaa jihadia?

Kumitonttu kirjoitti...

No peijakas sentään, "Meillä on unelma" on siis jihadia! Hehheh...

vinbju kirjoitti...

Aikani kun kelasin, on tuo keskimmäinen sana persiaa ja tarkoittaa kommunismi. Sota näyttää olevan sama kuin arabiaksi, kolmas sana jää minulta kääntämättä

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Vinbju :)

Mistä ihmeestä olet oppinut persiaa?

vinbju kirjoitti...

En minä persiaa osaa. Mutta osaan käyttää internetin hakuja

Kumitonttu kirjoitti...

Ahaa. No kas kehveliä silti. Itsepä en tuohon olisi kyennyt.

Kommunismia ja luokkasotaa. Sellainen Meillä on unelma.

Anonyymi kirjoitti...

Meikäläinen tilaisi kaksi Mossadin paitaa. Tilasin nämä

http://www.israeli-t.com/images/options/a6041d01m.jpg

http://www.israeli-t.com/images/options/mossad%20logo%20h6040201m.jpg

tästä osoitteesta:

http://www.israeli-t.com/Israel-Army-t-shirts/Mossad-t-shirts/

Kommareilla on paidoissaan Marx, Engels, Lenin, Stalin, Che Guevera, ja ählämäeillä on niitä arabiankielisiä islamin termejä tai IS:n tai vastaavien riehuntakerhojen logoja. Jotenka, osoittaakseni tukevani toisenlaisia näkemyksiä, hankin Mossadin paidat.

Kumitonttu kirjoitti...

Haha... Hyvä temppu.

Tässä tuo linkki.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Noita oli myynnissä. Annoin IDF:n keräykseen 50 euroa, sillä kuulemma sai yhdelle sotilaalle hygieenia pakkauksen ja ensiapuvälineet. Olisin saanut T-paidankin samaan hintaan (Mossad), mutta ei ollut edes XL kokoa kioskissa silloin ja XXL olisi pitänyt olla.

Sain hyvän mielen, autoin IDF:ä! Ja autan vielä uudestaankin, jos on tarvis.

Becker kirjoitti...

Turun kokoisesta kaupungista on helppo löytää parituhatta idioottia torille mölisemään.Varissuolta varmaan kaikki. Mistähän näillä on unelma? "Meillä on unelma - Malmöstä." Jotain tällaista varmaan.
Kulttuurimarksisimin airut ne vaan jatkaa töräyttelyään. Naapurimaan sekasorto ei näitä pelota, torilla mylvivä sakki haluaa nimenomaan Suomeem saman sekasorron.

Anonyymi kirjoitti...

Kommunismin teorioiden mukaan vallankumouksen aikaansaanti edellyttää tietynlaisia olosuhteita. Nuo tietylaiset olosuhteet ovat köyhtyminen ja kurjistuminen, jotka saavat aikaan joukkovoimaan perustuvia levottomuuksia, joista sitten seuraa vallankumous. Tuossa kontekstissa sosiaalimamujen ja ulkomaisen halpatyövoiman rooli on toimia osana köyhälistöä ja kurjalistoa, joka sitten osallistuu joukkovoimaan ja sen aikaansaamiin levottomuuksiin.

vinbju kirjoitti...

Se kolmas sana näyttää olevan ایران Persia. Siis sota, kommunismi, Persia. En tuosta kyllä järjellistä lausetta saa, kuvannevatko nuo sanat sitten lakanan laatijan vai minun tyhmyyttäni.

vinbju kirjoitti...

Chromeen saa muuten mielenkiintoisen lisäosan Project Naphta. Tunnistaa kuvista sanoja. Ei vain valitettavasti tunnista arabia/persiaa eikä kanji-merkkejä

Kumitonttu kirjoitti...

Vinbju, arabiaa osaava ystävä laitteli äsken meiliä, että kuvassa lukee "Communist party of Persia".