maanantai 10. elokuuta 2015

Jyrki Virolainen - paholaisen asianajaja

Blogikollega ja emeritusprofessori Jyrki Virolainen paljastaa nyt todellisen matalaotsaisuutensa demlalaisena viidennen kolonnan kätyrinä. Jyrki kirjoittaa:
Sebastian Tynkkynen tunnetaan muustakin kuin politiikasta. Hän osallistui nimittäin vuonna 2011 Big Brother -kilpailuun, mutta jäi kuudenneksi. BB-Tynkkynen toi avoimesti esiin biseksuaalisuutensa.
Jyrki Virolainen osoittaa sinänsä ihailtavaa taitoa siinä, että hän ei syyllisty kunnianloukkaukseen tai muuhun laittomaan, mutta samalla onnistuu kyseenalaistamaan Sebastianin kunniallisuuden. Erityisen raskauttavaa Jyrkin toiminta on siinä mielessä, että hän Tarja Halosen aatekumppanina ja Demlan ulkojäsenenä kuuluu vähemmistöjä suosivaan sosialistiseen kuppikuntaan. Virolaisen yritys häväistä Sebastianin uskottavuus on omasta mielestäni hulluuden, röyhkeyden, ylimielisyyden ja idiotismin puhtain kukkanen tällä vuosikymmenellä.

Itse asiassa en edes ihmettele Jyrkin valintaa. Jyrkihän totesi, että hän ei koe myötätuntoa Tapanilan joukkoraiskauksen uhria kohtaan (edit - oli Jukka Kemppinen). Jyrki on musta mieleltään ja punainen sydämeltään - siis täydellinen fascisti. Jyrkin toimintaa on turha ihmetellä siltäkään kannalta, että hän kaiketi pitää islamin opetuksia homoseksuaalisuudesta tuomittavana. Homojen oikeudet eivät häntä kiinnosta sen enempää kuin naistenkaan.

Harvinaisen vastenmielinen henkilö.

7 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Kumis,

Kyllä Jyrki Virolainen on aikamoisen kylmää kyytiä tarjoillut muumimammallekin eikä hän säästellyt sanojaan kritisoidessaan KHO:n demlalaisen ex-presidentin Pekka Hallbergin sooloilua ns. mummokaustissa.

Kaikista asioista en Virolaisenkaan kanssa ole samaa mieltä, mutta kovasti miestä arvostan.

Kumitonttu kirjoitti...

Niin, hän arvostelee kovin sanoin muita - myös Tarja Halosta - mutta arvostelun kärki on hyvin usein näissä ihmisissä, heidän ulkonäössään tai muussa vastaavassa. Hänen arvostelunsa ei ole sillä tavalla johdonmukaista, että hän arvostelisi ihmisiä näiden toiminnan takia.

Esimerkiksi, Sebastian Tynkkysellä on hyvä syy vastustaa islamia, ja tätä Virolainen ei näe. Mutta olet sikäli oikeassa, että kyllä hän arvostelussaan toisinaan harrastaa hyvääkin perustelua.

Castor kirjoitti...

Se oli muuten Jukka Kemppinen joka ilmoitti myötätuntonsa puutteen sekä uhrin että tekijöiden osalta.

Becker kirjoitti...

Nuorempana mulla oli sellainen käsitys, että nämä korkeasti opiskelleet proffat ja tohtorit olisivat tolkun ihmisiä, mutta näin ikääntyneempänä on todettava, että asia saattaa olla ihan päinvastoin.

Minusta Sebastian on aika mielenkiintoinen tyyppi ja on toisaalta hyvä että Persujen johtoryhmään valittiin kaveri vähän niinkuin laatikon ulkopuolelta.

Kumitonttu kirjoitti...

Castor, kiitos oikaisusta.

Becker, out-of-the-box on just se mitä nyt tarvitaan. Mutta nämä homomyönteiset suvakit eicvät kestä että Persujohtoon valittiin biseksuaali vaan sitä käytetään lyömäaseena. Virolaisen ja kumpp. toiminta on kerta kaikkiaan moraalitonta, luokatonta ja asiatonta.

Yleisemmällä tasolla - miksei demarien puoluesihteerin tai Vihreiden neekeriedustajan homoutta kauhistella samalla tavalla kuin Sebastianin. Voi vittu mitä touhua tää on. Virolainen paljasti itsestään hyvin matalaotsaisen homofobikon.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Sebastian on bi mutta vastustaa homoliittolakia. On hän kuitenkin sen verran konservatiivi. Haluaa eroon eurosta ja varmaan EU:stakin. Kaksi vuotta sitten Sebastian keräsi Oulussa nimiä pakkoruotsin poistoa ajavalle kansalaisaloitteelle. Lähetin hänelle aloitteen kannatuslomakkeita 300-400 kpl, koska en itse ehtinyt tiputtaa kaikkia lomakkeita postilaatikoihin. Pistelin postilaatikoihin vain niitä mainoslappuja joissa luki aloitteen nettiosoite.