maanantai 17. elokuuta 2015

Suomalainen juttu - mitä tuijotat?

Vihreiden Otso Kivekäs kertoo
käyneensä pyöräilijöiden ja autoilijoiden välisistä kahnauksista paljon keskustelua. Hän on tullut siihen käsitykseen, että kyseessä on erityisesti suomalainen juttu.

- Länsi- ja Keski-Euroopassa ei ole tällaista. Pohjimmiltaan kyse on mielestäni siitä, että monet Suomessa oikeasti kokevat, että pyöräilijä ei kuulu ajoradalle ja heidät täytyy opettaa sieltä pois.
Saa nähdä miten suut pannaan, jos paljastuu, että Helsingissä pyöräilijän tappanut onkin kultamuna, kuten Ykän blogissa joku kommentoi. Turussa kultamunat ovat ärsyyntyneet tuijottelusta. Neljä "kiharatukkaista" miestä, joista yksi oli 165 cm ja toinen kaksi metrinen, hakkasivat pottunokan sairaalakuntoon perjantaiyönä. Hakatun mukaan ensimmäinen hyökkääjä oli kysellyt, mitä poika oikein tuijotti.

Angela Merkel ei ennusta vaan toteaa, että muslimi-invaasio Välimeren yli on Euroopalle suurempi ongelma kuin Kreikka ja eurokriisi. Minä tyydyn toteamaan, että Angela on poikkeuksellisesti oikeassa, mutta tyylilleen uskollisena mitään ei tapahdu.

3 kommenttia:

Konitohtori kirjoitti...

Tekijä vaikuttaisi kuvan perusteella tulevan MENA-alueelta.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1439599046358.html

Toisaalta on kiva huomata, että Suomessakin on alettu valkopikselöimään kuvia.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/pyorailijaan-tormannyt-autoilija-vangittiin/5264826

Hienoa, että ollaan saatu Ruotsi kiinni tämänkin asian saralta.

Unknown kirjoitti...

Noiden kuvien perusteella en kyllä pysty veikkaamaan tyypin alkuperää. Mutta kun kuvia katsoo vierekkäin, maikkarin valkaisu on aivan ilmeinen. Ellei sitten ilta=sanomat ole tummentanut sitä. Enpä usko.

Voisimme ehdottaa tästä kuvankäsittelystä maikkarin nimettömälle toimittajalle vuoden journalistipalkintoa, ellei peräti pulitzeria.

Tikkablog kirjoitti...

Meni työpäivä että tajusin ton Oravan pointin...
ei kai ne nyt ¤&"#%/%/ sentään ihoa käsittele vaaleammaksi kuviin?
ei tätä kestä selvinpäin enää.