perjantai 7. elokuuta 2015

Tyhmä, tyhmempi, Jussi Jalonen

Ex-kepulainen Jussi Jalonen kirjoittaa blogissaan sellaisen oksennuksen, että sitä voi vähän kommentoida. Jussi kirjoittaa:
Soinin suhtautuminen äärioikeistoon herättää paljon enemmän kysymyksiä
Ensimmäinen kysymys on, että miksi Jussi fiksoituu käsitteeseen "äärioikeisto", koska jo kolme vuotta sitten (Jussi Jalonen - stalinisti 25.8.2012) hänen on täytynyt ymmärtää Wikipediankin lausuma totuus:
Neuvostoliitossa sanan Nazi tai kansallissosialismi käytön on sanottu kielletyn 1932 oletetusti siksi, että se ei pääsisi mitenkään pilaamaan sanaa sosialismi. Neuvostokirjallisuus käytti sanaa fasismi.
Kansallissosialismi muistuttaa sosialidemokratiaa, jossa verotuksella ja sääntelyllä ohjataan muodollisesti yksityisen tuotannollisen omaisuuden tuottoa ja käyttötarkoituksia.
Silti Jussi Jalonen kirjoittaa, että Timo Soini ja Perussuomalaiset olisivat "äärioikeistolainen" liike ideologialtaan.

Tyhmyyydellä ei ole äärtä eikä rajaa, kuten voimme nähdä islamilaisen maailman toiminnassa. Silti meillä on suoraan tutkija, joka kopioi omat sanavalintansa Stalinilta. Miten helvetissä noin tyhmät mielipiteet saavat arvostusta?

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis Jalonen on siirtynyt kepulista Punk in Finland -foorumille kirjoittamaan nimimerkillä Trollface-mies. Sillä on siellä oma aktiivinen hynnystelijälauma, joka ylistää vasurien omaa Mestaria joka käänteessä.

Pistää vähän miettimään, että onko Jalonen menettänyt kaikki muut kaverinsa kun se on alkunut täydelliseksi PiF-apinaksi matkimalla pif-keskustelutyyliä.

No, jos tarvii huomioita niin piffillä sitä saa.

Kumitonttu kirjoitti...

Voiko tuo olla totta?

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se. Ei se siellä oikeata nimeään erityisemmin salaile.

Postaahan siellä myös nykyään Panu "raiskaajan siitin on oikeuden miekka" Höglund.

Kumitonttu kirjoitti...

Ei hemmetti - voitko laittaa linkin?

Ikävä sanoa, mutta jos näin on, niin kyllä se parhaiten kuvastaa antifasistien ja -rasistien henkistä pienuutta. Ei ihme, että ovat niin epäloogisia.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Nonnih, takaisin kotona. Lomamuistoja Suomesta...

'Immoskohu'!? Niinkuin hullujen huoneella olisi ollut - kävin 6v. Oulun Piirimielisairaalassa muutaman kerran joten kokemusta on.

Onneksi, kaikki sukulaiset ja tutut ei paskaakaan nakanneet 'Immoskohulle'. Mutta joka tuutista ja uutisista sitä tuli - voi viddu kun ihmiset voi olla tyhmiä - varsinkin uutisten tekijät/lukijat.

Olisin halunnut käydä Ollille paiskaamassa kättä, mutta sitten kun kohu alkoi olin jo Raatteessa.

Sairasta, Suomi on sairas maa. Tiedonvälitys ja toimittajat ovat sairaita. Pääministeri on lehmänhenkäys.

No ei sadekkaan ei vituttanut, kun 10 päivää Israelissa ensin.

////////////

Koitin sulkea korvat ja silmät Suomen valheellisesta paskanjauhamisuutisoinnista ja olin melkein aina selvinpäin, kun Suomessa ei saa ajaa autolla tipsi. Arvatkaa kuibnka teki mieli ottaa kännit, oli se niin paskaa.

///////////

Olli Immonen on Suomen paras jätkä ja sanoo totta!

Nimimerkillä: Entinen liberaalien, keskustan ja kokoomuksen äänestäjä. Ja tätä menoa entinen Persujen äänestäjä, jos Ollia ei rehabilitoida!

Persujen pitää marssia ulos hallituksesta heti, tai vedän Soinille pitkän haisevan punaisen viivan ja haistatan paskat.

Vasarahammer kirjoitti...

Sitä minä ihmettelen, miten nämä vasurit pyrkivät neuvomaan Timo Soinia, ikään kuin Soini olisi yksi heistä. Soini ei ole niin tyhmä, että ottaisi vastaan neuvoja Jussi Jaloselta tai Erkki Tuomiojalta, koska Soinikin tietää, että Jalonen ja Tuomioja eivät halua mitään hyvää Perussuomalaiselle puolueelle. He vai haluavat persuista samanlaisen mukavan konsensuspuolueen kuin kaikki muutkin.

Miksi Soini kuuntelisi Suomen johtavaa vastajihadismin asiantuntijaa?

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ai niin, tuo Jussi Jalonen - kaunis poika, mutta tyhmä ellei hullu piirimielisairaalan avohoitopotilas. Natsi fasisti rasisti kommari se ainakin on, mutta tyhmä, kun ei sitä itse tajua eikä tiedosta.

Kumitonttu kirjoitti...

Vasara, hyvä oivallus. Arbuusien mielenmaisemassa on ristiretkeä muistuttava käännytystyö, jossa toisinajattelijat pitää hiljentää tai laittaa hoitoon. Kuten Buuri totesi, he ovat tyhmiä kun eivät tajua omaa toimintaansa sisältyvää ironiaa. Ainoa pieni lohtu tässä kehityksessä on se hetki, kun arbuusit joutuvat kohtaamaan islamilaisen suvaitsemattomuuden. Siihen voi vielä mennä tovi, koska toistaiseksi arbuusit ja muslimit keskittyvät yhteiseen viholliseensa - KKK (kristityt, kapitalistit, konsumeristit) - mutta kun se on vaiennettu, alkaa valtataistelu totalitaristisen yhteiskunnan johdosta. Sen taistelun arbuusit häviävät, mutta me emme ehkä ole sitä enää näkemässä.

Buuri, vai kävitte te täällä. No pitää varmaan meidän tulla sitten sinne saunaolusille.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Kumitonttu - olette aina tervetulleita! Olisi todella mukava pörrätä paikallisia paikkoja katsellassa ja tutustua natiiveihin.! Prkl. ostakaa liput syyslomaksi!

Kumitonttu kirjoitti...

Hmm... Tsuhnien kokoontumisajot Cape Townissa... Pitänee rakennella ajatusta.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Meidän lukion äidinkiälen opettaja opetti, että jos kirjoituksen aloittaa aina samalla tavalla esim: "asiallisesti ottaen", "kuten myös" jne. Ja varsinkin jos lainaa toista ennenkuin sanoo oman asian - on päässä jotain vialla, ja se kuulemma on merkki psykologisesta sairaudesta.

Ennen kuin sain ikuisen bännin Uuteen Suomeen, tämä Jussi Jalonen aina aloitti kommenttinsa seuraavasti:

"X kirjoittelee" ja perään lainaus. Ja vasta sitten historian hutkijan JJ:n oma mielipide.

=>

JJ:ä on ihan selvästi ubermenchen syndrooma.

//////////

Minun lukion aikainen äidinkiälen opettajan mukainen diagnoosi potilaasta.