perjantai 21. elokuuta 2015

Satasen laina

Asiantuntija kertoo Ilta=Sanomissa, mitä käy jos kansa kieltäytyy ruokkimasta isäntiään:
Yhteiskuntasopimuksen kaatuminen voi viedä tavalliselta suomalaiselta jopa 100 euroa kuukaudessa
Hämmentävää. Onko suomalaisilla muka vielä taskun pohjalla valden valuuttaa?


Jotain kuvaa suomalaisen yhteiskunnan henkisestä tilasta kun yrittäjä ja monimiljonääri Jari Sarasvuo todistelee, ettei hän ole oikeistolainen:
Sarasvuon mukaan länsimainen kulttuuri on islamilaista kulttuuria parempi. "Ei se tee minusta rasistia, natsia tai oikeistolaista, jos olen sitä mieltä, että olemme saavuttaneet paljon valistuksen ja länsimaisen humaanin ajattelun polulla, ja niitä saavutuksia pitää suojella."
Ihan hienoa että Sarasvuo on tajunnut islamin ongelmat, mutta kuvaavaa, että hän joutuu puolustautumaan natsi-syytöksiltä, vaikka islam on se ideologia, joka on jumal-hahmoaan lukuunottamatta aivan suoraan kansallis-sosialistisesta oppikirjasta.

19 kommenttia:

Tikkablog kirjoitti...

Mulla on vielä pari euroa taskussa. Ajattelin rikurantaloida ne johonkin virastoon pienessä muovipussissa... virkakyöstien kahvikassan kartuttamiseksi.

Kumitonttu kirjoitti...

Sipilän asennehan on kuin jollain kuninkaalla, että kuritetaan kansaa sen sijaan että hän ymmärtäisi olevansa kansan palvelija.

Unknown kirjoitti...

Sipilältä puutttuu pokkaa haastaa ay-liike tosissaan. Ay-liike on taas siilipuolustusasemissa eikä anna periksi missään asiassa.

Koska Sipilä ei voi ay-liikkeelle mitään, veronmaksajia kuritetaan lisäveroilla. Näin se demokratia Suomessa toimii.

Unknown kirjoitti...

Nylon Beatin satasen laina tais olla markoissa eli n. 16,80 euroa.

Halla-aho näki jo yli 10 vuotta sitten, että asioiden on ensin oltava vielä paljon huonommin, ennen kuin on toivoa niiden kääntymisestä paremmiksi.

Tulevan 10 vuoden sisällä syntyperäiset kantasuomalaiset tulevat tappelemaan ja mahdollisesti tappamaan toisiaan saadakseen ruokaa. Mikä lienee siinä vaiheessa muutaman divisioonallisen afrikkalaisia tappajia rooli?

Jätkät, me ollan hävitty tää peli. Lähdetään vittuun täältä.

Kumitonttu kirjoitti...

Vasara, kommentoin jo aihetta Professorin blogissa. Oma näkemykseni on, että avoimen sektorin palkat ovat jatkuvasti markkinahintaisia ja sisäisellä devalvaatiolla voidaan pysyvästi vaikuttaa ainoastaan julkisen sektorin palkkoihin. Eli JHL, OAJ, Upseeriliitto ja sellaiset ovat tulilinjalla - ei SAK.

Pörri, olen samaa mieltä. Tämä sota on hävitty jo. Jos keksit paikan mihin mennä, niin olen valmis lähtemään mukaan. Täällä ei ole enää mitään puolustettavaa.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ei E-Afrikka (varsinkaan Western Cape) ole paha paikka ollenkaan. Täällä voi elää vielä ilman kontrollia, kunhan muistaa kerran vuodessa täyttää SARS:n lomakkeen (eFiling). Pikku tipsissäkin saa ajaa autoa eikä polliisit sakota, kehottavat vain ajamaan varovasti kotio.

Työluvan saanti tosin on muuttavalla valkonaamalle nykyisin melkein mahdotonta. Mutta jos rahaa on tarpeeksi polkaistaakseen oma bisnes pystyyn, niin luvat järjestyy nopeasti.

Onhan noita ongelmia, rikollisuus jne. mutta se pitää mielen virkeänä, huomiokyvyn tarkkana ja tuo piristystä jokapäiväiseen eloon - ei pääse laiskistuun eikä turhaudu.

Ja verot menee täälläkin n*n persiisiin, mutta niitä ei onneksi makseta niin paljon paljon että vidduttaisi.

Niin ja jos Eurooppa ja varsinkin Suomi - kun nyt näyttää selvältä - tulee romahtamaan seuraavan 5 vuoden aikana, niin E-Afrikalla (varsinkin Western Cape:ä) ei ole muuta tietä kuin ylöspäin... niin tai mistä sen tietää missä pohja pilkottaa.

Becker kirjoitti...

Jostain kumman syystä jopa Ruotsissa asuminen tuntuu välillä olevan ihan jees, jos ei vain osoitteena ole nuo parasiittien kyllästämät asuinalueet.

Suomi on pois kuvioista, joten jos lähteä pitää, niin Viro vaikuttaisi olevan hyvä ehdokas seuraavaksi asuinpaikaksi.

Unknown kirjoitti...

Bercker - Viroa on väläytelty ja suht. vakavasti harkittukin. Ongelma siellä ovat kuitenkin ryssät ja ryssän tavoille oppineet virolaiset. Ne ryssivät perseelleen jokaisen paikan, missä pääsevät temmeltämään.

Buuri - Afrikan maista on todettu, että menee n. 30 - 40 vuotta siitä kun neekerit ovat saaneet vallan maassa, että maassa kaikki on mennyt totaalisen perseelleen. Vrt. Kenia, Lounais-Afrikka, Rhodesia. Tämän perusteella Etelä Afrikalla on vielä muutama vuosi jäljellä, mutta että vääjämätön tapahtuu piakkoin sielläkin. Mitäs siihen sanot?

Kumitonttu kirjoitti...

Etelä-Afrikka kiinnostaa, mutta vähän se on kuin pistäisi pään pensaaseen sekin kuten Pörri totesi...

Viro ei minua kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Sveitsi, Islanti, Fäärsaaret, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Tsekki, Slovakia, Unkari, Slovenia, Kroatia, Serbia, Montenegro, Romania, Bulgaria, Makedonia, Valko-Venäjä, Ukraina, Venäjä, Armenia, Kanada, Väli- ja Etelä-Amerikka, Australia, Uusi-Seelanti, Mongolia, Singapore, Hongkong, Kiina, Etelä-Korea, Japani, Israel.

Mitä Kumis arvelee noista? Iseäni houkuttaisi Armenia, Israel ja Mongolia. Baltiasta puheen ollen, ryssiä pystyy jotenkuten sietämään. Ei ryssätkään tykkään neekereistä eikä muslimeista. Sitäpaitsi ryssät pistävät hanttiin jos joku alkaa vittuilemaan.

Niin kuin edellisessä ketjussa sanoin, mun tapainen työtön pummi nyt ei voi mihinkään häippästä jos ei jostain saa ihan varmasti jonkin duunin.

Becker kirjoitti...

Pörri Oravalle toteaisin, että ei ne ryssät nyt niin hirveästi ole sitä Viroa ryssineet. Olen siellä jonkun kerran käynyt ja on todettava, että virolaiset ovat suht fiksua porukka ja naiset niin pirun hyvännäköisiä.
Virossa ei mustalaiset eikä somalit tramppaa kadulla vastaan, asia joka jo sinällään pitää verenpaineet normaaleissa lukemissa.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Jos E-Afrikassa alkaa mennä vielä enemmän päin n*n persettä, niin Western Cape itsenäistyy.

Kari kirjoitti...

Teen juuri muuttoa Suomeen tämänkertaisen runsaan kymmenen vuoden EUSSR-pakolaisuuden jälkeen.

Tämä täytyy nähdä, mitä tästä eteenpäin!

Kari kirjoitti...

Vasara Hammer. Nyt olisi mainio tilaisuus leikata ammattiliittojen valtaa ja romuttaa kolmikanta.

Mitä valtiolla on tekemistä työsopimusten kanssa, ja mitä liitoilla valtion asioiden?

Unknown kirjoitti...

Aikoinaan Englannissa oli vahva hiilikaivostyöläisten ammattilliitto, koska talot lämmitettiin hiilellä. Jos kaivokset oli lakossa, tuli vilu kylään. No, Thatcher päätti katsoa kortit. Kaivokset oli vuoden lakossa, kunnes antautuivat. Englannin ay-liikkeen valta loppui siihen.

Ehkäpä nyt olisi aika kunnon yleislakolle Suomessakin, AKT:n työläisiltä ei rahat lopu, mutta muiden liittojen työläisiltä loppuu. Muut liitot pakottaisivat AKat:n ruotuun, koska muuten jäsenten rahat loppuisivat. Ei vaan taida Sipilän kantti kestää.

buuri johannesbuurista kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
buuri johannesbuurista kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
buuri johannesbuurista kirjoitti...

Vieläkö on ammattiliittomaksu verovapaata tuloa?! Uskaltaako Hipilä pistää sen verolle?

Unknown kirjoitti...

Becker, mun kokemukseni virolaisista on 20 vuoden ajalta jona olen tyokseni myynyt virolaisille maahantuojille erilaista tavaraa. Tana aikana olen tehnyt sinne n. 100 tyomatkaa ja niiden puitteissa viettanyt siella reilusti yli puoli vuotta aikaa. Kokemukseni mukaan liian moni virolainen, etenkin nuori, on omaksunut ryssalaistyylisen kusetuskulttuurin toimintatavakseen. Ihan kuin omiin kykyihin rehellisessa kaupankaynnissa ei luotettaisi ollenkaan. Toki tunnen painvastaisiakin esimerkkeja mutta kokonaisuutena paikka on toistaiseksi poissa laskuista, yllamainitusta syysta. Enka haluaisi nahda paivaa jona Viroon tulisi lahdettya "pienemman pahan" vuoksi.