sunnuntai 16. elokuuta 2015

Tätä on oikea islam

Jos katolisen ja ortodoksisen kirkon luostareissa, pohjalaisissa herätysliikkeissä tai arizonalaisessa pikkukaupungissa asuvat kristityt edustavat oikeaa tulkintaa kristinuskosta, niin samalla tavalla ISIS edustaa oikeaa tulkintaa islamista. Korkeimmat islamilaiset uskonoppineet ovat ajatollaheita, mufteja, kalifeita, faqiheja ja imaameja. Kaikki nämä ovat siis oman uskontonsa, islamin, parempia asiantuntijoita kuin läntiset journalistit, poliitikot tai punavihreät suurkapunkien kukkahatut. Kaikki nämä hyväksyvät länsimaiseen kristittyihin kohdistuvat terrori-iskut, seksuaalisen hyväksikäytön ja tappamisen.

Iltalehden uutisessa nuori tyttö kertoo kokemuksistaan ISIS:n vallan alla:
Ennen kuin raiskaaja teki kammottavan tekonsa, hän selitti uhrilleen, ettei tuleva raiskaus ole syntiä, koska tyttö ei ole islaminuskoinen. Tämä seikka ei pelkästään oikeuta tähän tekoon vaan suorastaan kannustaa siihen. Sen jälkeen terroristi polvistui rukoilemaan vielä ennen raiskaamista. Hirmuteon jälkeen raiskaaja rukoili jälleen.

- Pyysin häntä lopettamaan, koska minuun sattui, mutta hän vain sanoi, että islam antaa hänelle oikeuden raiskata vääräuskoiset, tyttö sanoi NYT:lle.

Terroristijärjestö Isis harjoittaa systemaattista naisten ja tyttöjen raiskaamista. Isisin jäsenet ajattelevat, että naisten kiinniottaminen on sallittua, jos nämä ovat "vääräuskoisia". Järjestö kehottaa käyttämään seksuaalista väkivaltaa kiinniotettuihin.
Toisen uutisen mukaan:
Äärijärjestö Isisin korkea-arvoisin johtaja raiskasi säännöllisesti Syyriassa kuolleen yhdysvaltalaisen avustustyöntekijän. Tiedot perustuvat ainakin kahden seksiorjaksi joutuneen tytön haastatteluun ja Isis-johtaja Abu Sayyafin vaimon kuulusteluun. Tyttöjä ja Muelleria pidettiin vankina Sayyafin kotona.
Nyt kun Ruotsi on turvoksissaan islamilaisia siirtolaisia, heitä on alkanut valumaan naapurimaihin. Suomi saa islamilaisia maahanmuuttajia tänä vuonna tämän hetkisten arvioiden mukaan kymmenen tuhatta, ensi vuonna ainakin tuplaten, seuraavana taas tuplaten. Tähän asti olemme tyytyneet sivusta ihmettelemään Ruotsin yhteiskunnan tuhoutuessa, että miksi ruotsalaiset eivät tee mitään. Miksi ruotsalaismiehet antavat naistensa tulla raiskatuiksi ja lastensa kiusatuiksi? Nyt tämä sama kysymys on itsellämme edessä - mitä pitäisi tehdä?

16 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Media varmaan kaivaa ASAP esiin Hämeen-Anttilan, että hän kertoo oman näkemyksensä, jonka mukaan media sitten elää. Mutta mitä meidän tavallisten ihmisten sitten pitäisi tehdä? No tietysti jatkaa turvan rääpimistä täällä internetissä. On selvää, että poliittinen eliitti pelkää enemmän mediaa kuin äänestäjiä ja media on totaalisesti mukana monikulttuuriuskonnossa. Mutta suuret mediatalot tekevät koko ajan enemmän persnettoa. Vuonna 2015 – 2019 tuskin politiikan keinoin tapahtuu mitään, mutta jos vaihtoehtoista tiedonvälitystä tarjotaan aina vain enemmän, ja valtamedian taloudellinen alamäki jatkuu, niin jossain vaiheessa sen täytyy alkaa näkyä. Ja mitään muutahan me emme tällä hetkellä voi tehdä.

Kumitonttu kirjoitti...

Niin se varmaan on. Itse tajusin nyt Persujen Kreikka kolmosen jälkeen, että poliittinen tie on kuljettu loppuun. Poliittista keinoa muuttaa Suomea ei enää ole. Jäljelle jää vain vaikuttaminen ihmisiin puhumalla, saarnaamalla, julistamalla. Oletettavasti kaikki eivät tyydy puheen asteelle ja myös suoraa toimintaa nähdään. Nythän Ruotsissa toiminnan kohteeksi ovat joutuneet lähinnä vääräuskoiset naiset, mutta jatkossa toiminta kohdistuu myös oikeauskoisiin miehiin. Kun poliiseja ja sotilaita kuolee muslimien iskuissa, valtio voi ajautua oikeaan sisällissotaankin.

Se ei ole kauhean todennäköistä, kuten esimerkki Atlantin toiselta puolelta osoittaa. Luultavampaa on, että täälläkin vakoinen väestönosa muuttuu vähemmistöksi ja siirtyy pois suurkaupungeista kuten serkkunsa Detroitista, joka jäi mustille ja ajautui maksukyvyttömäksi. Valkoisten asuinalueet muuttuvat aidatuiksi ja vartioiduiksi, kuten jo nyt on monin paikoin Amerikkaa ja Afrikkaa.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

No, noh pojat - hold your horses. Akkojen juttuja nuo on, Islam on rauhan uskonto.

Kari kirjoitti...

Kansakunta voi puolustautua itseensä kohdistuvaa tuhoamissotaa, esim jihadia, vastaan vain aseellisesti, kuten israel ja Venäjäkin tekee, tai antautua kuten suomi ja EU tekee, tai jopa siirtyä taistelemaan jihadin riveissä, kuten USA, NATO ja EX-NATO-palkkasotilas kaverini Balkanilla teki.
Hänellä tosin ei ollut ideologisia syitä siirtyä serbien joukoista Bosnian muslimien puolelle, vaan syynä oli Bosnian serbeihin kohdistunut Jihadin etninen puhdistus, jonka uhriksi hänkin olisi joutunut, ellei olisi vaihtanut puolta. Näin hän pelasti itsensä nälkäkuolemalta ja saattoi bonuksena lisäksi olla kansainvälisissä konflikteissa mujahideeneille maksettavat kohtuullisen hyvät petrodollari palkatkin.


Israelissa kaikki poliittiset puolueet ovat ymmärtäneet puolustuksen välttämättömyyden, vaikka sieltäkin vasemmalta laidalta ja uskonnollisista omat unelmoijansa löytyvät. USA:ssa sitävastoin nämä hämeenmänttilät pitävät valtaa valkoista taloa myöten.

Suomessa ei ole yhtään puoluetta joka todella ymmärtäisi kansakuntaa kohdanneen hyökkäyksen laajuuden ja vakavuuden, vaan kaikilla on suuri yteisymmärrys siitä, että mitään ei ole tapahtunut, tai jos onkin, niin puolustuksesta on pidättäydyttävä ja pyrittävä ymmärtämään hyökkääjän mahdollisesti oikeutettuja motiiveja.

Perussuomalaiset pyrkivät lähinnä säilyttämään suomalaistenkin edut tämän invaasion aikana, ymmärtämättä, että (perus)suomalaisuus ja sen edut ovat dhimmien muisto vain siinä vaiheessa, kun muslimit ovat saaneet vyörytyksensä valmiiksi.

Kumitonttu kirjoitti...

Kari, olen tullut samaan johtopäätökseen, että parlamentaarinen tie on kuljettu loppuun. Eduskunnassa ei ole yhtään puoluetta, joka ajaisi suomalaisten etua, mutta eipä tuo mikään ihme ole, kun Suomi ei ole enää itsenäinen maa. Aiemmassa kommentissaan Mikko Mattila hienosti kuvaili, miten Suomen tilanne muistuttaa autonomian aikoja virkaeliitin hamutessa itselleen huippupaikkoja Brysselistä, nyyajan Moskovasta. Timo Soini itae vast'ikään totesi, että haluaisi nykyisen hallitustaipaleen jälkeen vetäytyä "kansainvälisiin tehtäviin" ennen eläkeikää.

Itse pohdiskelen paraikaa muuttunutta tilannetta, ja mitä se vaikuttaa bloggaamiseen ja kirjoituksen aiheisiin. Kun poliittinen näkökulma jää pois, kirjoittamisesta voi helposti tulla julistamista.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kai pitäisi pistää siihen aiempaan ketjuun...Autonomian aikana oli oma raha ja suuriruhtinaskunnassa kerätyt verot käytettiin suuriruhtinaskunnassa. Silloin ei maksettu sosiaaliturvaa ulkomaan kansalaisille kun julkinen sosiaaliturva oli muutenkin vaatimaton. Autonomian ajan hallinto oli small government. Eikö tuo kuullosta paremmalta kuin nykytila?

Se yhtäläisyys nykyaikaan on että valuutta oli kultakannassa eli kiinteällä kurssilla kuten euromaiden rahat keskenään. Valuutta ei ollut kelluva, vain kullan hinta saattoi kellua. Euro voi kellua vain euroalueen ulkopuolisiin valuuttoihin nähden.

Kumitonttu kirjoitti...

Autonomian aika loi pohjan kansalliselle heräämiselle, ja niin käynee taas uudelleen. Autonomiaa kesti sata vuotta - kahdeksankymmentä jäljellä?

Anonyymi kirjoitti...

Aasian vanhoissa kulttuureissa ei voisi tapahtua jotain Detroitia. Jossain Kiinassa olisi asia laitettu kuntoon kurinpalautuksilla ja voimakeinoilla. Omaa puolta pidetään eikä anneta muiden hyppiä päälle. Sen verran on sitä itsekunnioitusta ja omanarvontuntoa. Ollaanko me lännessä jotain vitun lällyjä jotka on peloteltu ja lamaannutettu hiljaisiksi? Tai aivopestyjä jotka eivät edes älyä että tilanne voisi olla parempi parilla korjausliikkeellä?

Kansallista tai tarkemmin ottaen etnis-kansallis-konservatiivista heräämistä tarvitaan. Lisäksi tarvitaan kristillistä herätystä. Kumis ei taida olla kiinnostunut uskovaisten jutuista mutta muuten ei saada aikaan arvokonsevatismia eikä pysytä vastustamaan islamia. Ateistisesta ja maallistuneesta arvoliberalismista ja vasemmistoliberalismista ei ole siihen.

Jos ei olisi pakkoruotsia, kuinka paljon vähemmän tuijotettaisiin Ruotsia ja pidettäisiin sitä sellaisena jota kannattaisi kopioida? Tämä voi kuullostaa oudolta mutta jokin yhteys sillä on. Pakkoruotsi, mokutus ja ilmastohömppä kulkevat usein samassa paketissa kun niitä ajavat samat tahot.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä Ruotsissa pitäisi käydä niin että poliiseja ja sotilaita kuolee muslimien kanssa käydyissä kahakoissa. Pitääkö tässä tahallaan toivoa tuota jos ei Ruotsi ei muuten ala luopua monikulttuuriutopiasta? Monta poliisia ja sotilasta pitää kuolla mutta jossain se kynnys ylittyy jopa Ruotsissa.

Kari kirjoitti...

KT: "Itse pohdiskelen paraikaa muuttunutta tilannetta, ja mitä se vaikuttaa bloggaamiseen ja kirjoituksen aiheisiin. Kun poliittinen näkökulma jää pois, kirjoittamisesta voi helposti tulla julistamista."

Se, että ymmärrys lisääntyy on pelkästään hyvä asia. Se petaa tietä vielä paremmille kirjoituksille, vaikka voikin aluksi vähän hämmentää. Kaikkein huonointa olisi elää valheessa.

Parlamentaarisia keinoja toki on jäljellä. Ensimmäinen on tietysti puolue, SuomiDemokraatit, joka todella ajaa niitä asioita joiden takana itsekin seisoo. SMP voi hoitaa kuntaliitokset ja kansanhuollon. Toinen vähemmän suositeltava on ne vasemmistonkin ihailemat ulkoparlamentaariset.


Kolmas, eikä ollenkaan huono, on jatkaa bloggaamista, saarnaamista ja agitaatiota entistä seestyneempänä. Sisältöhän sen kaiken todellisen arvon ratkaisee.
Itse aloitin saarnaamisen ja agitaation 70-luvun lopussa ja näin jälkikäteen katsellen se on tuonut perheen lisäksi enemmän sisältöä, ymmärrystä ja tapahtumia kuin sitä edeltäneet merilläolo- ja raikulivuodet.

Ihmisten mieli ja mielipiteet ovat hyvin mielenkiintoinen puutarha, mitä viljellä paremman sadon toivossa ja se tapahtuu pitkälti sanojen kautta. Kyllä sitä kannattaa tehdä. Vetäähän islamkin köyttä toiseen suuntaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Vieras, yksi merkittävä tekijä on kulttuurihistoriallinen, eli kristinuskossa ei opeteta vääräuskoisten tappamista. Sotajoukoilla piti olla papit mukana vakuuttamassa, että vihollisen tappamisesta ei joudu helvettiin.

Toinen tekijä on vauraus - mieluummin pikkuhiljaa annetaan periksi kuin että joka käänteessä tapeltaisiin ja otettaisiin riski terveyden menettämisestä. Jos jollain perusmuslimilla ei ole mitään (omaisuutta, koulutusta, perhettä), niin väkivallan käytöstä ei seuraa minkään menetystäkään. Ainoastaan tulee paremmaksi uskovaiseksi Allahiun silmissä.

Kari, vaikea sanoa mitä tässä nyt vielä tapahtuu. Kai se niin kuitenkin on, että SuomiDemokraatteja ei enää ehditä käynnnistämään. Nyt jo väkeä lappaa parin sadan viikkovauhdilla ja määrä kasvaa kuten kävi Ruotsissakin. Siihen, että porukkaa tulee satatuhatta vuodessa, ei mene kuin pari vuotta jos Ruotsin esimerkki toistuu.

Kari kirjoitti...

Niin, muslimit taistelevat että he saisivat ja saavuttaisivat jotakin, koska ideologia perustuu toisten ryöstölle ja orjuuttamiselle. Me taas emme taistele ettemme menettäisi jo saavutettuja kissan päiviä.

Jos Ruotsin esimerkki toistuu, niin silloinhan ne herääminen ja pidot vasta alkavat.
Sellaiset tilanteet synnyttävät liikkeitä kuin tyhjästä. Tilanteet kypsyvät pinnan alla ja lopulta liekin sytyttää yksi ainoa teko, tai tapahtuma.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko "uus-Smp:n":n ja "suomidemokraattien" yhteiskannatus suurempi kuin nyky-persupuolueen kannatus? Voisivatko ne toimia omina puolueinaan mutta kuitenkin tekisivät yhteistyötä eduskunnassa, hallituksessa ja kunnallispolitiikassa? Näillä olisi työnjako: nuivailu suomidemokraateille ja yleispolitikointi uus-Smp:lle?

Kari kirjoitti...

Varmaan olisi sovitettavissa, eihän Persut kauhean kaukana ole/tule ja ajelehtiihan James ja Muutoksen porukkakin jossain lähimaastossa.

RKP-, Vihreä ja Demarimedialle jäisikin sitten enää kohtausten järjestäminen ja (pilkka)nimien keksiminen Suomidemokraateille, kuten "Sudet". :)

Unknown kirjoitti...

Tuo Persujen temppu oli kyllä se oljenkorsi, joka katkaisi tämän kamelin selän lopullisesti. Tätäkö tässä tuli odotettua neljä vuotta, pieni toivonkipinä silmäkulmassa aina välillä vilkkuen?

Aivan sama mitä joku sampo terho tai susisumala selittää pienemmästä pahasta. Vittu eivätko nuokaan tajua edes mistä on kysymys??

Näin jälkikäteen tietysti hävettää oma naivius, varmaa samalla tavalla kuin nigerialaisprinssin tai jonkun auervaaran nettihuijaukseen langenneita. Päällimäiset tuntemukset ovat pettymys, epäuskoisuus, joita seuraa häpeä ja jossain määrin viha ja raivo.

Tikkablog kirjoitti...

´demokraatti´on sanana vähän kuin liberaali. kaikkihan sellaisia on. sanalla ei ole mitään merkitystä enää ja minulle se on vain negatiivisesti latautunut.

Ehkä ihan hyväkin jos muhamettilaisia tulee 100 000 vuoteen tännekin. jos ei sillä jengi herää niin sit ei tartte herätäkään. hätäsuunnitelmat on täällä puun oksalla jo tehty; nyt vaan kerätään matkakassaa.