maanantai 24. elokuuta 2015

Vävypoika ja appiukko - mitä islam opettaa?

Ajatollah Khomeini oli Iranin ylin uskonnollinen johtaja elämänsä ehtoopäivät. Hänen kirjoituksiaan suomensi Armas J. Pulla. Alla oleva kuva on tuosta kirjasta. Khomeini ei latele näitä tulkintojaan omasta päästään, vaan ne ovat islamin pyhinä pitämistä kirjoituksista. Ajatollahilla ei ole valtuuksia muokata tai tulkita Allahin ohjeita ja määräyksiä. Normaalille länsimaiselle ihmiselle ei tule mieleenkään pohtia sitä, mitä Ajatollah alla kansaansa opastaa. Mutta islam lakiuskontona ottaa kantaa jopa tällaisiin asioihin.

7 kommenttia:

Tikkablog kirjoitti...

Se, että tommosiinkin "arkisiin kysymyksiin" tarvitaan asetuksia kertoo tosta mielipuolten porukasta aika paljon.

Kumitonttu kirjoitti...

Joo. Ja se että niitä antaa uskonto jonka ne länsimaiset koemme olevan ensisijaisesti hengellinen ulottuvuus. Me emm ymmärrä että nuo opetukset ovat virheettömiä. Että ne ovat Allahilta eikä Khomeneilta itseltään. Nuo eivät ole vitsin arvoisia vaan tori siltä totta. He pitävät meitä rappiollisina kun naureskelemme tuollaisille jutuille.

Pantalone kirjoitti...

Oliko se Schopenhauer, joka sanoi jotain tähän tapaan, että koraani on ainoa uskonnollinen teos, jossa ei ole yhtään ylevää ajatusta?
Veikeää tuo muslimien seksuaalimoraali: Homoilu on kuolemansynti, paitsi jos hinttailee omien sukulaisten kanssa. Tuollaisia pohtiessa pitää olla tosi vinksahtanut.
No, A.Khomeini on yksi maailmanhistorian suurimmista islamin oppineista, keitä me olemme hänen kanssaan väittelemään siitä, mitä islam on ja mitä se ei ole? Mihinköhän se Hämeen-Anttila muuten katosi? Ei ole vähään aikaan ollut kertomassa mikä kuluu ja mikä ei islamiin.

Kumitonttu kirjoitti...

Pantalone, todellakin. Kun irakilaisille homoille myönnettiin turvapaikkoja alkuvuonna, kukaan ei kyseenalaistanut, onko homoseksuaalisuus rikollista islamissa vaiko ei... Hämeen-Anttilan ennakkoratkaisua odotellessa...

Kumitonttu kirjoitti...

Uutisen mukaan Hämeen-Anttila lähti pois Suomesta. Pysyvästi.

Anonyymi kirjoitti...

Päästiin tuostakin vasuri-krypto-muslimista eroon. Vapautetaan hänet myös kansalaisuudesta. Se vaan että miten skotit viitsivät pitää häntä? Miksei Hämistä heivattu johonkin arabimaahan? Ehkä skotit lähettävät hänet sellaiseen...

Kumitonttu kirjoitti...

Mieluiten asumaan Meri-Rastilla tms ja sitten jonkun moskeijan johtajaksi. Ei vaan kelpaisi mutta paljastaisi maahanmuuton mukana tulevan muhamettilaisuuden oikeat karvat.