perjantai 14. elokuuta 2015

Kreikan tuki ei vaikuta maahanmuuttoon

Perussuomalaisten lehdessä Suomen Uutisissa kansa käy raivona eduskunnan eilisen päätöksen takia. Vastoin Soinin lupauksia, Perussuomalaiset istuvat nyt hallituksessa, joka ei asetu poikkiteloin Kreikan eurojäsenyydelle. Teknisesti ottaen hallituksen päätös ei lisännyt Suomen vastuita, vaan tässä tehtiin kirjanpidollinen siirto, jossa nyt jo olemassa olevat vastuut siirretiin taseen ulkopuolelta valtion taseeseen. Vähän sama kuin Urpilaisen takuutukset, joilla ei ole ollut mitään arvoa missään vaiheessa, vaikka niitä sellaisina mainostettiin.

Ilta=Sanomien otsikossa Carl Haglund toteaa:
”Hienoa, että perussuomalaiset joutuvat taas kääntämään takkinsa”
Onhan se kieltämättä kornia, että Vihreät ja RKP kehuvat Soinin päätöstä. Mutta, kaikesta huolimatta asiat pitää pitää tärkeysjärjestyksessä. Lasitalon Pravda uutisoi, että Suomen vastaanottokeskukset ovat pullollaan ja uusia pitää avata Ruotsin malliin. Suomeen saapuu tänä vuonna ennätysmäärä laittomia maahanmuuttajia, kun Ruotsissa viimeisetkin nurkat on ahdettu täyteen. Tanskalainen Nicolai Sennels kirjoittaa:
On todellinen vaara, että islam saa Euroopasta yliotteen. Nousemmepa sitä vastaan tai emme, islam tulee joka tapauksessa kolkuttamaan ovillemme pikapuoliin. Islamilaiset terrori-iskut - jotka noudattavat koraanin ja Muhammedin antamia määräyksiä - on muuttanut maittemme ilmapiiriä. Iskut juurruttivat pelon siemenen jokaiseen, sillä me kaikki tiedämme, etteivät ne jääneet viimeisiksi.

Monissa Euroopan valtioissa näkyy kaduilla aseistettuja joukkoja. Ajatelkaa: oma maamme käyttää sotilaitaan omia kansalaisiaan vastaan omalla maaperällään. Ennen sitä olisi kutsuttu sisällissodaksi. Tulevat sukupolvet pitävät tilannetta normaalina nähdessään sotilaita kadulla tai kuullessaan uusista terrori-iskuista. Tuhansissa eurooppalaisissa kaupungeissa on ghettoja, joissa laki ei ole voimassa vaan oikeutta jaetaan sharian mukaan. Näiden alueiden lähistöllä on vaarallista elää ei-muslimina. Erityisesti yksinhuoltajaäidit ovat pinteessä, koska heillä ei ole varaa muuttaa pois ja heidän lapsensa joutuvat käymään muslimien hallitsemaa koulua ja tulla haukutuiksi ja kaltoinkohdelluksi pelkästään siksi, etteivät paastoa ramadanin aikana.

Meidän tarvitsee vain muistaa natsi-Saksa 1930-luvulla, Iran 1979 tai Itä-Ukraina nyt ymmärtääksemme kuinka nopeasti asiat voivat muuttua. Olemme eläneet vuosikymmeniä poikkeuksellisia aikoja ihmiskunnan historiassa nauttien korkeakulttuurin saavutuksista ilman todellisia ulkopuolisia uhkia. Se mahdollisti uskomattoman harppauksen ihmisoikeuksien kehityksessä - kulturellisen, henkisen ja seksuaalisen vapauden ilmapiirin. Nyt tuo aikakausi on takana, ja jokaisen joka haluaa suojella maataan on otettava kädet pois taskuista. Tämä tarkoittaa sananvapauden suojelemista ja islamin pitämistä pois julkisista tiloista, koska se haluaa vaientaa toisinajattelijat. [Latojan huomautus: case Immonen].

Joka kerta kun sharia nostaa päätään kuolee palanen omaa kulttuuriamme ja korvautuu alistamisen, vihan, väkivallan ja kuoleman uskonnolla. Islamisaatio tekee uusien muslimien maahanmuuton aina vain helpommaksi, kun heidän ei tarvitse edes yrittää omaksua meidän tapojamme. Emme tarvitse tänne lisää muslimeita. Heidän tulee sopeutua meidän arvoihimme - ei päinvastoin. Tätä kehitystä täytyy vastustaa silläkin uhalla, että se vaarantaa uramme tai menetämme ystäviämme tai sukulaisiamme tai että joudumme käyttämään siihen omaa rahaamme ja aikaamme.
Kreikan tukeminen on poliittinen katastrofi, mutta maatamme ja kulttuuriamme se ei uhkaa. Se uhka leviää islamilaisen kolonisaation kautta, ja jos hallitus ei tee sille mitään, Kreikka-paketilla ei ole mitään merkitystä annettiinpa Ateenaan rahaa tai ei. Kaikilla on halu hajottaa Perussuomalaiset, mutta niin kauan kuin se on ainoa poliittinen tulppa islamilaisen maahanmuuton rajoittamiseksi, ei pidä nostaa käsiään ylös. Tulppa ei ehkä ole suuren suuri eikä pitäväkään, mutta jostain on alettava.

6 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Valitettavasti perussuomalaiset ovat yhtä hyvä tulppa islamisaatiota vastaan kuin Euroopan tulonsiirtojakin.

Mm heidän johtava Johtava islam-kriitikkonsa/Mestarinsa on nimenomaan korostanut, että hän ei vastusta islamia ja sen vastustaminen(aseellinen?) on sama kuin avaisi helvetin portit.

Ei yhden tai kahden ja sen jälkeen Soinin hiljaiseksi harjaaman edustajan perjantai-illan ulostulot vielä tee Perussuomalaisista islamin vastaisia.
Luulen että jopa Kristillisissä on enemmän ytimiin asti käyvää islamin vastaisuutta, kuin Perussuomalaisissa, joiden huoli on usein enemmänkin siinä, ettei sossun kupille tulisi muita kuin kantasuomalaisia.

Kirjoitan tämän, ettei kukaan panisi tässä asiassa turhaa toivoaan enempää Perussuomalaisiin.

vinbju kirjoitti...

Kun nyt Kirkkonummellekin tulee VOK, saavat kermaperseet tuta rikastuttamisen ratkiriemukasta kullanhohtoa

Anonyymi kirjoitti...

Jos pitää aseella uhattuna valita joko tukipaketit vai mamutus niin sitten tukipaketit. Siis tukipaketit olkoon, jos niiden hyväksymisellä voi välttää mamutuksen. En tiedä onko Soini älynnyt sitä että tekisi tuollaisen lehmänkaupan. Tuota on arveltu tuolla kommenttipalstalla.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä unohtui edellisestä. Käsittääkseni Soini on myötämielinen Israelia ja juutalaisia kohtaan. Vuosi sitten olleen Gazan rähinän aikana hän puolusti Israelia ja sekös sai sossut ja kommarit raivostumaan. Näin ollen Soini ei taida olla täysin toivoton tapaus.

Topalassu kirjoitti...

Mä oon jo pidempään miettinyt mikä juttu tässä on taustalla kun kirjoitat Ilta-Sanomat yhtäkuinmerkillä Ilta=Sanomat.. nyt on pakko kysyä onko siinä joku vitsi tai jotain :)

Unknown kirjoitti...

Omia haluja hajottaa PS ei ole, toimittajilla ja muuten inhoavilla on varmasti.

Kuten Jukka Ukkola on saanut aikaan Suomen Kuvalehteen järkyttävän kolumnin.

No en niin kriittinen.

Eikö selvillä, Sampo Terho oli aiemmin kesällä puhumassa
Kreikan tukipaketista jokin ylen ajankohtaisohjelma.
Löytyy ehkä vielä areenasta.

On tässä Jutta Urpilaisen ja edellisten hallitusten perintöä.
Jutta ne rahat sinne jo lähetti.


Jotain kriittistä niin liian suurista puheista.
Mitä hyötyä olisi parin kuukauden hallitustaipaleesta.

Onko nyt Suomella tai PS mitään vaikutusta saako
Kreikka sen tukipaketin.

Lehtileike

Lähtökohtaisesti Euroopan vakausmekanismi tomii yksimielisyyden
pohjalta. EVM:n sääntöihin on kuitenkin kirjattu poikkeus.
Tilanteissa, joissa jonkin euromaan maksukyvyttömyys uhkaa
koko euroalueen vakautta, on komission ja EKP:n mahdollista
käynnistää EVM-prosessi myös 85 prosentin määräenemmistöllä.
Suomi ei vääjäämättä pystyisi estämään tukipakettineuvottelujen alkamista.