lauantai 29. elokuuta 2015

Tärkeysjärjestys

Iltalehti:
Työttömien ja työvoimatoimistojen ahdinko on vain syventynyt kesän mittaan.

Useimmissa te-toimistoissa työllisyysmäärärahat eivät ole täysin loppuneet, koska tuen saamisen kriteereitä on tiukennettu jyrkästi kesän aikana.
MTV3:
Kesäkuun lisätalousarviossa eduskunta myönsi vastaanottokeskuksille 19,5 miljoonaa euroa lisärahaa. Lisäksi Maahanmuuttovirasto sai 0,7 miljoonaa euroa määräaikaisten hakemuskäsittelijöiden palkkaamiseen.
Katselin viikolla Ylen lähettämän ohjelman Apinoiden saari. Todella hyvä ja mielenkiintoinen. Se jos joku osoittaa, että evoluutio on totta. Ihmisten yhteiskunnat eivät eroa mitenkään apinoiden vastaavista.

11 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Meneillään lienee törkein veronmaksajien rahojen rosvoaminen sitten 1990-luvun. Päivänselvää on, että Sekoomuksen johto on vahvasti mukana tässä kusetuksessa.

Omalta osaltani taistelen tätä järjettömyyttä vastaan kaikin käytettävissäni olevin keinoin, kuten raportoimalla suomalaisten politrukkien kyynärpäätaktiikasta VOK:kien perustamisessa muutamille isoille uutistoimistoille.

Jussi Halla-ahon naamakirjasivallus oli aivan loistava. Se oli selkeä viesti siitä, ettei siellä pyöritellä peukaloita kuten sisäministeriössä.

Kumitonttu kirjoitti...

Tää toiminnan julkeus on käsittämätöntä. Valitettavasti peli on jo menetetty, ei meillä ole aikaa odottaa uuden poliittisen eliitin nousua valtaan, kun orvot ja stubbit ovat niin nuoria, että he jatkavat maamme tuhoamista vielä 20 vuotta. Väyrynen on hyvä esimerkki, miten hitaasti poliittinen eliitti vaihtuu.

Professori kirjoitti...

Olen vähän samaa mieltä. Lapsenlapsemme tuskin voivat kuvitella minklaiseen yhteiskuntaan me saimme aikanaan syntyä.

Kumitonttu kirjoitti...

Proffa, Amerikassa haikaillaan 50-luvun unekman perään. Todellisuudessa yksi prosentti ihmisistä on pitänyt tunkea vankilaan, jotta yhteiskunta pysyy pystyssä. Meillä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta saa sakot ja muutaman kuukauden ehdollista. Yhdysvalloissa vuosikausia linnaa.

Amerikkalaiset ovat valitsemassa presidentiksi miestä, joka haluaa heittää laittomasti maassa notkuvat 11 miljoonaa meksikaania ulos. Ja kansa antaa täyden tukensa.

Siinä on meille osviittaa tulevaisuudesta.

Oinomaos kirjoitti...

Tässä ei mitenkään huvittava uutinen liittyen Kauhavaan. Nykyinen kaupunginjohtaja Markku Lumio lienee Vaasassa samanlainen kirosana kuin Kristina Stenman, "hieman" sähläsi ja sohelsi.

Kumitonttu kirjoitti...

Nyt en ymmärtänyt, Oinomaos.

Oinomaos kirjoitti...

Kolme kirjainta: VOK, niihin tuntuu rahaa olevan määrättömästi. Aiheesta enemmän esimerkiksi hommaforumilla.

Lumiolla (Sekoomus) meni omat ja Vaasan rahat sekaisin, ihmettelen että kelpasi Kauhavalle kaupunginjohtajaksi.

Kumitonttu kirjoitti...

Lumio... Uusi tuttavuus. Kyllä ne on saatanan röyhkeitä.

Oinomaos kirjoitti...

Samoihin aikoihin Vaasassa sähläsi Kristina Stenman, jonka RKP sitten sieltä pelasti pääkaupunkiseudulle. TEM:issä nykyään sotkee mm. lieksalaisten elämää.

Lumioon (juristi, en tiedä onko demlalainen) liittyy tämäkin kähmintä, sananmukaisestikin.

buuri johannesbuurista kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ei iPakoloinen tyhmä ole vaan vasta iIdiot se tyhmä on (lue iIdiot == Orpo, Stubbelo, Hipilä yms.).