tiistai 24. maaliskuuta 2015

Uskonnonvapaus ja monikulttuurisuus

Suomalainen suhtautuminen uskonnonvapauteen heijastaa laajemminkin suomalaista suhtautumista yksilönvapauksiin. Kuten Björn Wahlroos kiteyttää:
"Kolmikanta muistuttaa fasistista järjestelmää"
Muistuttaa on väärä sana, mutta annettakoon se anteeksi, koska liberaali fascismi on muulle suomalaiselle eliitille tyystin tuntematon ideologia.

Fascismissa ideologian pakkosyöttö on keskeinen työkalu, ja kansan tahdon kuuntelu on populismia. Tanskalainen liberaali fascisti tämän hienosti kiteytti (Nyt se on virallista 22.3.2015) todetessaan:
Politiikassa ei ole kyse siitä, että mennään sinne, missä äänestäjät ovat, vaan heidän mielipiteittensä muokkaamisesta.
Toinen fascismin tunnusmerkki on sen totalitaarinen luonne. Sisar-aatteidensa islamin ja kommunismin tavoin fascismi ei anna vanhempien päättää lastensa kasvatuksesta. Valtaosa tämän blogin lukijoista muistaa, miten Puolue pyrki kylmän sodan aikana Eurooppaa jakaneen rautaesiripun takana kasvattaa lapset vanhempien tahtoa kuulematta. Ainoan vastavoiman muodosti kirkko, jonka toimintaa rajoitettiin melkein kaikissa sosialistisissa maissa.

Suomessa kirkon oppien rajoittamista on harjoitettu kaltevalla pinnalla aloittaen naispappeudella ja vauhtia kiihdyttäen homoliitoilla. Tulokset ovat olleet tehokkaita, sillä enää noin 70% kansalaisista kuuluu kansankirkkoon, ja vauhti ei ainakaan hiivu. Valtiovalta yrittää tiukentaa otettaan myös muista maailman uskonnoista kuten islamista ja juutalaisuudesta. Hindulaisuuden julma kastijärjestelmä ja sitä seuraava fatalismi ei ole vielä rantautunut Suomeen, onneksi.

Päivi Räsänen toteaa Talouselämän haastattelussa (Mediaseuranta):
Pidän tärkeänä sitä myös muslimien kannalta, että he saavat oman uskonnon opetusta nimenomaan peruskoulun opetussuunnitelman mukaisesti. Se on paljon parempi kuin jos he saisivat opetusta jossakin radikalisoituneessa moskeijassa.
Näin todetessaan Räsänen tulee samalla oikeuttaneeksi Puolueen ylivallan lasten kasvatuksessa. Todellisessa uskonnonvapaudessa vanhemmat itse kasvattavat lapsensa omien oppiensa ja arvojensa mukaisesti. Mikäli se tarkoittaa judeo-kristillisestä arvomaailmasta poikkeavaa näkemystä, meillä pitäisi käydä keskustelua tällaisten ihmisryhmien pääsystä maamme asukkaiksi. Todellinen monikulttuurisuus tarkoittaa, että Puolue ei puutu vanhempien erilaisiin arvomaailmoihin. Jos joku haluaa kasvattaa lapsistaan panteistisia vegaaneja, heillä on oikeus, kunhan eivät Helsingin peruskoulun ruokailutottumuksiin liittyvin tavoin pakota muitakin uskonsa taakse.

Räsänen ei tue uskonnonvapautta tai moniarvoisuutta suvaitsevaa yksilönvapautta, vaan valjastaa oman jumalansa pönkittämään omia tavoitteitaan. Räsänen vaatii muslimeita luopumaan uskostaan ja hyväksymään oman vasemmistolaisen maailmankuvansa. Tämä voi toimia niin kauan, kun muslimeita on hyvin pieni vähemmistö Suomessa. Kasvettuaan riittävän suureksi, asetelma voi muuttua toisin päin. Siksi olisi tärkeää sallia muslimien elää täällä tavoillaan ja keskittyä pohtimaan sitä, miten tuo määrä pidettäisiin mahdollisimman pienenä.

3 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Islamin lukeminen uskonnoksi on ongelmallista, koska kyseessä on poliittinen, fasistinen, jopa sosialistinen ideologia joka pyrkii maailmanherruuteen, kuten sisar-ideologiansa kommunismi ja natsismikin. Toki siinä on niin paljon uskonnollisia aineksia, että sitä voidaan kutsua uskonnoksi, mutta sama koskee myös sisar-ideologioitakin.

Itse kannatan tällä kohtaa uskontojen/ideologioiden kieltoa, eristämistä ja tuhoamista, enkä vapautta ja opettamista kouluissa, koska ko ideologiat ovat harjoittajilleen ja muille niin tuhoisia. Eihän sosialismin yhden haaran, äärivasemmistolaisen natsismin eurooppalaisessa bannaamisessa ole ollut mitään tuskaa, vaan siitä vallitsee muiden sosialistien keskuudessa suuri konsensus.

Raamatun eskatologia opettaa pelkästään islamin ja muiden sosialististen ideologioiden tuhoamista, eikä opettamista. Tämä on jäänyt kristillisdemokraaattisilta ja kirkollisilta sosialisteilta ym puunhalaajilta poliittisessa kohelluksessaan huomaamatta.

Kalifaatti on maailmanhistorian paras kandidaatti Ilmestyskirjan ja Danielin Pedoksi, imperiumiksi, joka ennustuksen mukaan perustettiin Itä-Rooman raunioille.
Antikristukseksi, lopunaikojen kuninkaaksi sopii erityisesti Iranin/shiojen odottama Mahdi. Mahdi tulee hebrean sanasta מָשִׁיחַ, mashiach ja tarkoittaa messiasta, voideltua(kuningasta). Uuden testamentin kreikasta Χριςτος, "voideltu kuningas" on kääntynyt kristukseksi.

Iranin/Persian valtakunta alkaa olla jo mitoissaan, kiitos vaikkapa USA:n sosialistikuninkaiden kristillisdemokraatti Carterin ja sosialistimuslimi Obaman.
Persian kuninkaaksi profiloitunut vielä puuttuu. Valtaa pitää edelleen pappiskolleegio. Ahmadinejad oli kuitenkin hyvä ehdokas. Ehkä hän vielä palaa? Hän on kuuluu lahkoon, joka kiihkeästi odottaa Mahdia/messiasta, kadonnutta kahdettatoista imaamia.

Unknown kirjoitti...

Kari, minkä tahansa opin, paitsi perinteisten maailman uskontojen lukeminen uskonnoksi on nykyään ongelmallista, johtuen nähdäkseni bolsevikkien ja lännessä Frankfurtin koulukunnan harjoittamasta käsitteiden vääristelemisestä, jonka tarkoitus on tehdä kriittisestä keskustelusta mahdotonta, kun kukaan ei tarkalleen ottaen tiedä, mistä edes puhutaan.

Määritelmän(wiki: uskonnot ovat luonteeltaan aatteellis-käsitteellisiä järjestelmiä, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisia selityksiä maailmasta. Tavallisimmin uskonnolla tarkoitetaan uskoa jumalaan/jumaliin tai muuhun yliluonnolliseen, siihen turvautumista sekä siihen liittyvää pyhyyden kokemusta yleismaailmallisena ilmiönä. Uskonnot ovat muotoutuneet oppijärjestelmiksi ja ilmenevät erilaisina yhteisöllisinä tapoina ja palvontamenoina) mukaan uskonnoksi sopii erityisen hyvin usko ilmastonmuutokseen ja pelastuminen ostamalla päästöoikeuksia ja noudattamalla askeettista elämäntapaa, mutta harvassa yhteydessä ilmiötä käsitellään uskontona.

Uskontojen aiheuttamilta haitoilta voidaan yleisellä tasolla välttyä klassisen liberalismin yleisillä ohjesäännöillä: kukaan ei ole kenenkään orja, ketään ei saa pakottaa transaktioon ilman suostumusta, mikä tahansa transaktio, joka ei loukkaa muiden vastaavia oikeuksia on sallittu ja kaikki tällaiset transaktiot kuuluvat vain niihin osallisille.

Esimerkkisi natsiuskonnon bannaamisesta euroopassa on erinomainen ja osoittaa välittömästi kuinka väärä on kieltämisen tie.

Muuten,

Kansan uutiset (!) julkaisi eilen uutisen tutkimuksesta, jonka mukaan valtamedia on vääristellyt asioita ja mukaillut yksioikoisesti kulloinkin vallassa olevan eliitin ulostuloja liittyen eurikriisiin, päästämättä ääneen kriittisä näkemyksiä ja näin toteuttaen median perinteistä tehtävää sangen huonosti.

En havainnut juttua missään muualla! Pitänee ryhtyä lukemaan aviisia useamminkin.

Kari kirjoitti...

Valistus, Cult of Reason, on nimenomaan uskonnoksi perustettu. Sillä oli jumala(luonto), temppelit(luonto), papisto(tiedemiehet, urheilijat, kulttuurihenkilöt ja intelligentsia), luomiskertomus(evoluutio), helvetti/jumalan vitsaukset(luonnonkatastrofit, ilmastonlämpeneminen), moraalilait(vapaus, veljeys, tasa-arvo), republikaaniset pyhät kalentereineen. Se oli kristillisyyden kreikkalaisen haaran irtiotto juutalaisesata haarasta, mistä juutalaisviha jne.

Se, että sen kannattajat liberaalit ja sosialistit ovat viimeiset pari sataa vuotta toistaneet, että "tämä meidän uskonto ei ole uskonto" ei tee sen harjoittajia uskonnottomiksi. Käytännössä se on tähänastisista uskonnoista tuhoisin, mutta islam tulee ajamaan sen ohi.

Yritettäessä toteuttaa liberalismia ollaan päädytty nykyiseen kaaokseen.
Minulle liberalismin relativismi ja moraalisten arvojen puute on sen tuhoisuuden salaisuus.

Tuhoisia uskontoja vastaan voidaan taistella vain kielloilla ja niitä tukevilla sanktioilla.

Natsien teosofinen arjalaisuskonto ja sen vihreä luomuvaltio tuhottiin Voroshilovin tankeilla.
Brittiläisten liberaalien taivastenvaltakunta tuhottiin Bushidon miekalla ja eversti Arisakan keksinnöillä. Bushido itse polvistettiin parilla pommilla.

Islam välttyi opetukselta viime maailmansodassa siksi sen vuoro on seuraavassa.