maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tapanila ei ole Suomi

Lastitalon Mercedes kirjoittaa, että Suomessa asuva somalinainen Ujuni Ahmed haluaa somaliyhteisön tuomitsevan jäsentensä tekemät raiskaukset. Haastattelun suorittanut penaali Kaisa Hakkarainen kysyy Ahmedilta, että voiko somalikulttuurissa olla joku piirre, minkä takia somalit syyllistyvät moninkertaisesti suomalaisia enemmän seksuaalirikoksiin. Ahmed ei ole kuullutkaan moisesta ja vaatii että moista pitäisi miettiä. Sen enempiä miettimättä voin antaa osavastauksen, ja se on islam. Toista osaa käsittelen alla Alan Caruban blogin perusteella. Blogin otsikko on "Ferguson ei ole Amerikka".

Caruba käsittelee Suomessakin laajaa julkisuutta saaneen Fergusonin mellakoiden taustaa. Ylen uutisessa epäillään mustan nuoren kuolemaan johtaneen yhteenoton johtuneen poliisin rasismista. Caruba toteaa, että Fergusonin väestö on muuttunut 25 vuodessa täydellisesti. Vuonna 1990 mustia oli 25%, vuonna 2000 jo 52% ja vuonna 2010 peräti 67%. Väestöpohjan muuttuminen ei kuitenkaan ole näkynyt julkisen viran haltijoiden määrissä toisin kuin Detroitissa tai monessa muussa mustien asuttamassa kaupungissa.

Uutisissa myös Suomessa muistettiin korostaa, että (valkoiset) poliisit sakottivat mustia, koska kaupungin budjettissa sakkotuloilla on merkittävä osuus. Caruba toteaa, ettei moinen ole mitenkään poikkeuksellista matalien verojen Missourissa. Kun väestöpohja aiheuttaa menoja mutta veronmaksuhaluja ei ole, on melko luonnollista että poliitikkojen lupaamiin palveluihin vaadittavat rahat kerätään väkipakolla.

Yksi mielenkiintoinen mahdollinen selitys nimenomaan amerikkalaisten mustien käytökseen voi johtua erotilastoista. Kolme neljästä mustasta amerikkalaisesta kasvaa yksinhuoltajaperheissä. Yksinhuoltajuus ei itsessään altista lasta epäsosiaaliseksi vaan yh-äidit kasvattavat lapsensa yhtä hyvin kuin muutkin. Matalat tulot pakottavat kuitenkin yh-äidit alueille, joissa epäsosiaalinen ystäväpiiri vie mennessään. Mustat isät eivät jostain syystä halua kantaa vastuuta, ja tämä tekijä näkyy myös islamilaisessa kasvatuksessa. On kunniallista laittaa poika koraanikouluun opettelemaan koko opus ulkoa, koska silllä saa yhteisön sisällä arvovaltaa vaikka se ei anna mitään valmiuksia menestyä digitalisoituvassa maailmassa. Voiko lastaan huonommin kasvattaa?

Poliisin ampumista joka kolmas on musta, vaikka heidän osuutensa väestöstä on 13%. Media hanakasti tarjoaa syyksi rasismia, mutta totuus on että mustien elämäntapa on antisosiaalisempaa ja heidän alttiutensa syyllistyä rikoksiin valkoista väestöä korkeampi. Tähänkin voi tietenkin tarjota vastaukseksi mustien kokemaa rasismia, mutta selitys on ongelmallinen. Suomalaiset maksoivat itsensä kipeiksi sotien jälkeen ja kokivat omassa kotimaassaan jatkuvaa itäisen naapurin henkistä alistamista. Palestiinalaisilla oli mahdollisuus ryhdistäytyä Israelin perustamisen jälkeen, mutta he ovat mieluummin keskittyneet väkivallan käyttöön.

Mikä tekijä yhdistää Fergusonin mustia, palestiinalaisia ja vaikkapa Suomen somaleita? Islam yhdistää kahta vaan ei kolmatta, musta ihonväri kahta vaan ei kolmatta. Kaikkia yhdistävä tekijä on vasemmistolainen maailmankuva, jossa yhdistyvät antikapitalismi ja antikonsumerismi. Vasemmistolaisuudessa väkivallan käyttö on oikeutettua, ja syyksi näyttää kaikille riittävän 1900-luvun siirtomaa-aika.

Uutisten perusteella voi saada mielikuvan, että Amerikka on hyvin hajaantunut ja väkivaltainen. Tilastojen mukaan Amerikka ei ole koskaan ollut näin rauhallinen. Silti pieni vähemmistö ryhtyy toistuvasti mellakoimaan ja oikeuttaa tekonsa syyttämällä valkoisia. Olisiko poliittisesti korrektia, jos valkoinen poliisi toteaisi, että mustat ovat - jostain syystä - herkempiä omaksumaan vasemmistolaisen ajattelutavan oikeuttaakseen mellakointinsa? Tuo syy voi olla geneettinen, mikä arvelu vei Halla-ahon käräjille ja kuten Tatu Vanhanen arveli. Olipa syy mikä tahansa, se heijastuu sosialismin tai poliittisen islamin kannattamisena. Loppuun legendaarinen keskarikuva VH:n blogista.

3 kommenttia:

Igor kirjoitti...

Hiukan voisin olla eri mieltä toteamuksestasi "Sen enempiä miettimättä voin antaa osavastauksen, ja se on islam.".

Vastaus on mielestäni yleistävä sillä tavoin, että vaatii hiukan täsmennystä.

Minusta olennaista on islamin lisäksi myös uskonnolliskultttuurinen ympäristö ja siellä vallitseva sivistys- ja elintaso. Luku- ja kirjoitustaidoton fatalisti-fundamentalisti-islamisti elää helposti vielä jotain keskiaikaa edeltävää aikaa. Fundamentalisti-islamisti imaamit ja johtajat voivat olla pitkälle koulutettuja koraaninja sharian tulkinnoissa mutta sivistyneinä en heitä pidä. Ja heidän kykynsä hillittyyn dialogiin tuntuu lähes mahdottomalta jos katselee ja kuuntelee erilaisia somen videohaastatteluita,

Kari kirjoitti...

KT: "Mikä tekijä yhdistää Fergusonin mustia, palestiinalaisia ja vaikkapa Suomen somaleita".

No ainakin rasismi ja orjuuden kannattaminen ja harjoittaminen noin yleisesti.

Somalit harjoittavat orjuutta mustia ja valkoisia kohtaan käytännössä ja uskontonsa opetuksestakin.
Suomessa valkoisten tulee tehdä heille töitä vaikkapa sosiaalihuollon kautta veroina. Lisäksi uskottomien kännykät kuuluvat heille, koska ne kuuluvat Allahille ja hän on antanut ne heille.

Palestiinalaiset ovat syystäkin vihaisia, koska entiset orjat, juutalaiset, ovat ryöstäneet itselleen vapauksia ja maita, joita orjille ei oikeasti kuulu ja pyrkivät esiintymään tasavertaisina, vaikka Allah on laittanut arabit kaikkien herroiksi ja juutalaiset ja kristityt orjiksi.

Fergusonin mustat ja Obama katsovat taasettä "sosiaalinen oikeudenmukaisuus" ja oikeinpäin toimiva "tasavertaisuus" vaatii että valkoiset elättävät heidät, koska viisi sukupolvea sitten joku musta teki orjatöitä valkoisille. No taisi tehdä jollekin mustallekin, mutta se ei taas kuulu tähän.

USA:ssa 50-miljoonaa elääkin jo sosiaalihuollon varassa. Suuri osa mustia.
Valtion keräämät tulot menevätkin kokonaisuudessaan nykyisin sosiaali ja terveydenhuoltoon. USA:n valtion kaikki muut menot, kuten puolustus, maksetaan velkaa ottamalla.

10% väestöstä maksaa puolet valtion kuluista. He ovat nykyisin valkoisia, mustien ja latinojen veronmaksaja-orjia, palvelijoita jotka hoitavat heidän päivittäiset kulunsa ja askareensa. Orjia on perinteisesti otettu muista roduista ja vihattu koska he eivät laiskoina ja vastahakoisina tee isäntiensä elämää vieläkin helpommaksi.

Sama meno on tietysti suomessakin. Orjiksi on vain sosialistisen kansandemokratian hienostuneilla pelisäännöillä valikoitunut työtätekevät ja yrittäjät, vaikkakin samanrotuisina, mutta kuitenkin niinä jotka kulut ja verot maksavat.

Maahanmuutolla onkin tilannetta yritetty korjata ja saada tänne aito erirotuinen herra-luokka. Mieluummin vielä sellainen, jolle orjien hyödyntäminen on luontaista ja sosiaalisesti yhteiskunnassa asemaa nostavaa. Suomi-kolhoosin isännän asema sopiikin näille kolmelle ryhmälle kuin nyrkki silmään.

Kari kirjoitti...

KT:"Mikä tekijä yhdistää Fergusonin mustia, palestiinalaisia ja vaikkapa Suomen somaleita?

Minkään ryhmä ei ole taloudellisesti omavarainen. Sekä islamin, että sosialismin talous perustuu ryöstöön, uusien alueiden ja maksajien haltuunottoon sekä orjuuteen.

Kapitalismi oli jo hävittänyt luokkayhteiskunnan ja orjuuden Euroopasta, kunnes sosialismi toi sen takaisin. Neuvostoliiton talous toimi niin kauan hyvin kun Siperian maaperästä saatiin vankien orjatyöllä kultaa.

Somaliassa merirosvous taitaa olla tuottavin elinkeino ja palestiinalaiset ovat koko maailman sosiaalipummeja, jotka törkeällä käytöksellä ja sodalla kiristävät avustuksia itselleen.

Myös Fergusonin mustien ja Suomen somalien talouden selkäranka on kaikkien tiedossa. Ne ovat avustukset, sosiaalituki ja lainat.

Väitetään, että muslimit ovat väkivaltaisia, koska he ovat köyhiä. Itse näen, että he ovat köyhiä ja väkivaltaisia koska he ovat muslimimeja. Kaikki ongelmat ovat sisäänrakennettu ideologiaan jota he viljelevät. Islamilaisen maailman sisäinen konflikti alkaa heti, kun laajeneminen ja sitä kautta ryöstettävä ja orjien saanti loppuu, koska se ei itse tuota juuri mitään.

Sama koskee pitkälti sosialismia. Se tuppaa kuppaamaan ensin naapurin varat ja niiden loppuessa siirtyy lainamarkkinoille, sota voi liittyä mihin tahansa näistä vaiheista.
Suomessa ollaan edetty lainavaiheeseen. Luokitusten lasku on jo käynnissä.

Kreikka, Espanja ja ehkä Portugalkin olivat velattomia talousihmeitä sotilasvallan loppuessa. 40-vuotta sosialismia ja nykyään niille ei edes lainata rahaa, mikä on suurinpiirtein kaikkien muslimimaidenkin tilanne, ellei maaperässä satu olemaan öljyä.