keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Natseja Israelissa

Puolueen virallinen pää-äänenkannattaja, Lasipalatsin satukirja propagoi:
Netanjahu kertoi maanantaina, ettei palestiinalaisvaltiota perusteta hänen valtakaudellaan. Tämä vetosi varmasti laitaoikeistoon.
Suomalaisessa - ja liberaalissa eurooppalaisessa valtavirtamediassa laajemminkin - laitaoikeistolla viitataan "äärioikeistoon", joka on siis Stalinin antama kutsumanimi kansallismieliselle sosialismille. Se taas oli, kuten lukijani tietävät, Stalinin päävastustaja aikoinaan.

Kuten tiedetään, kansallissosialistit tappoivat joitain miljoonia juutalaisia, joten on aika härskiä kutsua Israelin suurimmaksi puolueeksi nousseen Likudin olevan "äärioikeistolainen". Yhdessä asiassa Jukka Huusko osuu oikeaan, mutta eihän hän kykene asiaa pidemmälle analysoimaan:
Ääri-islamilaiset ryhmät jatkavat iskujaan Israelia vastaan, mutta näin olisi tapahtunut riippumatta vaalituloksesta.
Tämä on satavarma totuus, mutta minkä lopputuleman Huusko tästä tekee - uhri on syyllinen.

6 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Mikä ihmeen vimma ja hinku suomalaisilla (ääri)vasemmistolaisilla on jatkuvasti mollata ja demonisoida Israelia ja juutalaisia?

Kirjoitin jo tähän pitkät pätkät kaikenlaista asiaa mm. Hamasista ja sen roolista, mutta antaa olla.

Eivät Israel-vihaajat ja antisemitistit kuitenkaan siitäkään olisi mitään ymmärtäneet, ja tämän blogin valistuneet lukijat muutenkin tietävät mistä oikeasti on kysymys.

Kiitos veli Kumitonttu tästäkin hyvästä kirjoituksestasi. Korkkaan kunniaksesi oluen.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos itsellesi kommentista. Jees, älä muuta sano. Ei tätä toimintaa järjellä voi selittää.

Kari kirjoitti...

Yle uutisoi Netanyahun tappiosta varmana jo pitkään.
Tosiasiassa hän on johtanut koko ajan, mutta saattaa silti muodostaa hallituksen Herzogin ja Livnin kanssa, jotka ovat melko lähellä HS:n, Ylen ja Huuskon antisemiittistä, osin kansallissosialistista linjaa.

Jos Bennet ja Lieberman mahtuvat hallitukseen, niin silloin Israel ottaa kuolemantuomion takaisin käytäntöön terrorismin hillitsemiseksi. Siitäkös Sturmer ja Yle riemastuisi, kun alkaisi natseilta ja jihadisteilta päitä putoilemaan.

Lateleekohan Jukka Huusko valkoisia valheitaan siksi, etä hän puoluelaisena todella näkee noin, vai siksi että Puolueen ja Sturmerin linja sitä vaatii?

Kumitonttu kirjoitti...

Kiinnitin huomiota siihen, että yhtenä todisteena Netanyahun pahuudesta pidettiin sitä, että sekä Obama että EU vastustavat häntä.

Tänään tuli peräkkäin uutiset, että Tanskassa ostoskeskuksessa ammuttiin ja Tunisiassa museossa. Nyt kun meno alkaa olla päivittäistä, niin ehkä valtapuolueissakin alkaa tulla näitä monasahlineita, jotka heräävät "keskustelun puutteeseen".

Kari kirjoitti...

Niinkauan kun Hesari panettelee ja Obama ja EU kiihkeästi vastustavat, niin jollakin asialla on edes teoreettinen mahdollisuus olla kunnossa.

Toivo on jo kokolailla mennyttä silloin kun nämä kolme alkavat kiittelemään.

Ibn Matti kirjoitti...

Ari Rusilalla on asiallinen Israelia käsittelevä blogi:

https://arielfi.wordpress.com/

Kannattaa tutustua!