tiistai 11. elokuuta 2015

Toinen vaihtoehto oli olemassa Ikean puukottajalle

Erinomaista blogia pitävä Ibn Matti huomasi, että Ruotsissa poliisi vahvistaa turvapaikan hakijoiden suojaa Ikean eilisen puukotuksen jälkeen. Afgtonbladetin uutisen mukaan poliisi uskoo, että "pimeät voimat yrittävät ottaa hyödyn irti" puukotuksen luomasta ilmapiiristä. Jos omaiseni olisivat kuolleet eritrealaisen turvapaikanhakijan puukoniskuista Ikeassa, minusta Ruotsin poliisin arvio kuulumisestani "pimeisiin voimiin" olisi erittäin, erittäin, erittäin loukkaava.

Uskon ettei niin huonoa asiaa ole, etteikö siinä olisi jotain hyvääkin. Kammottavan kohtalon kokeneiden äidin ja pojan puukotus sisältää sekin jonkun positiivisen asian. Mitä sellaisia asioita arvon lukijani tässä näkevät? Minusta se hyvä asia on nimenomaan "pimeiden voimien" vuosia jatkuneen varoituksen sanan alleviivaaminen karmeimmalla mahdollisella tavalla. Jos näiden ihmispolojen kuolemassa ei ole mitään opiksi otettavaa, olemme vajonneet sosialistisen yhteiskunnan pohjasakaksi, jossa kansalaisten elämällä ja kuolemalla ei ole mitään arvoa. Kaikkien tehtävä on palvella "yhteiskunnan" eli poliittisen eliitin hyvinvointia. Teot rangaistaan, puheet kielletään ja ajatukset aivopestään yhdenmukaisiksi.

Linkki Ruotsin maahanmuuttoviraston video-ohjeisiin niille kultamunille, jotka eivät osaa lukea:

6 kommenttia:

thule kirjoitti...

Hassua... tuossa video-ohjeessa ei mainita ollenkaan kielteisen päätöksen saaneen vaihtoehtojen 1 (palaa takaisin kotimaahasi) ja 2 (valita päätöksestä) lisäksi tuota ilmeistä vaihtoehtoa 3 (puukota pari satunnaista ihmistä hengiltä ja saat jäädä). Lieneekö ihan oma innovaatio kyseessä?

Järkyttävä tapaus kerta kaikkiaan. Tietysti jo uhrien kohtalo itsessään järkyttää ja surettaa, mutta muutenkin tapaus ravistelee kyllä jokaista, koska tuollaisessa silmittömässä ja satunnaisessa väkivallanteossa ihan kuka tahansa voi joutua uhriksi. Yleensä kohtaamaansa väkivallan riskiin on sentään jonkin verran mahdollista omilla valinnoilla vaikuttaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Thule, näitä vaihtoehtotapauksiahan on jo tapahtunut aikaisemminkin, mutta media vaikenee niistä, etteivät pimeät voimat nostaisi päätään. Mielenvikaista touhua sekä puukkomiehiltä että medialta.

Toivottavasti - mutta tuskin - voisimme ottaa opiksi näistä tapauksista.

Kari kirjoitti...

Thule: "muutenkin tapaus ravistelee kyllä jokaista, koska tuollaisessa silmittömässä ja satunnaisessa väkivallanteossa ihan kuka tahansa voi joutua uhriksi."


Tästä ja vielä paljon paremmasta osa kansaa, ne jotka itseään valkeuden voimina pitävät, unelmia uneksuvat ja näkyjä näkevät.

Sillä jos jo poliisinkin mukaan ne jotka paheksuvat ideologioita, joiden seurauksena laittomat maahanmuuttajat(=rikolliset) irroittelevat asiakkaitten päitä huonekaluliikkeissä Allahu Akhbar huutojen kera, ovat pimeyden voimia, joilta maahanmuuttajia on suojeltava.

Kumitonttu kirjoitti...

Kari, kornia että nämä mustat muslimit ja heidän rakastajattarensa pitävät itseään valon lapsina, vaikka he samalla armottomasti hyökkäävät sen uskonnon kimppuun, joka kutsuu itseään valon lapsiksi. Oi ironian määrää.

Mutta tosiaan, jos päitä katkotaan huonekalukaupoissa ja poliisin mielestä kurkunleikkaajat tarvitsevat turvaa pimeyden voimilta, saa käsite pimeyden voimat aivan uuden merkityksen pahuuden täydellisenä ruumiillistumana.

Kari kirjoitti...

Niin, jos se valo, mikä heissä on, onkin pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys? :)

Tilanne on tyypillinen systemaattisessa valheessa eläville. Sellaiselle sota on rauhaa, valkeus on pimeyttä ja pimeys rakkautta.

Kumitonttu kirjoitti...

Umpikajahtaneitahan nuo taitaa olla. Ei tuota voi enää millään selittää.