keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kirkkonummen väkiluku kasvoi prosentilla

Haahhaahhaahhahahaha :)

Roopen mediaseuranta tiedottaa:
Maahanmuuttovirasto vahvistaa, että Kirkkonummen Evitskogissa sijatseva KN Keskus on vuokrattu turvapaikanhakijoiden majoitukseen. Lähipäivinä keskukseen sijoitetaan 150 henkilöä.

Maahanmuuttoviranomaiset ovat etsineet turvapaikanhakijoille uusia sijoituspaikkoja salassa julkisuudelta.

− Ensimmäiset turvapaikanhakijat saattavat tulla Evitskogiin jo keskiviikkona. Tilat on vuokrattu kolmeksi kuukaudeksi, ja niihin mahtuu maksimissaan 250 henkilöä, vastaanottoyksikön johtaja Jorma Kuuluvainen kertoo.
Voi hyvää päivää sentään. Nyt täytyy vilpittömästi sanoa että tämä aiheutti viikon parhaat naurut. Voi vittu joo. Huhhuh...

Kannattaa katsoa tämän linkin takana oleva video.

6 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Evitskog oli varsin mukavaa seutua.

Kumitonttu kirjoitti...

Uutisessa todewtaan, että Maahanmuuttovirasto ei tarvitse kunnalta lupaa asuttaessaan näitä kultamunia "tilapäisesti". Nyt kun tulvaportit ovat pettäneet jo, tämä Ruotsissa nähty hullutus alkaa vain kiihtyä.

Majoittakoot ne pitkin Kainuun tyhjiä korpia ja kuskatkoon tulit ja virkamiehet sinne.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Nyt täytyy siteerata Arttu Wiskarin Mökkitie-kappaletta:

"Syksy saapui, ja mulle kerrottiin,
ei tuu enää reissuja Evitskogiin"

Kumitonttu kirjoitti...

Niinkö se laulaa? Hehheh...

Ei tämän pitäisi naurattaa, mutta tämä on kuin kauhuelokuva, jonka on nähnyt ennenkin - seuraamalla Rähmispossua ja Paavo Tajukangasta.

Oinomaos kirjoitti...

Mielestäni Maahanmuuttoviraston toiminta on paitsi törkeää se myös loukkaa kuntien itsemääräämisoikeutta. Jonkun pitää nyt uskaltaa lyödä nyrkkiä pöytään ja sanoa ruma sana niin kuin se on.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Niin kurjaa kuin tämä Kirkkonummen asukkaiden kannalta onkin, nyt seudun asukkaat saavat omakohtaisen kosketuksen muslimi-invaasion todellisuuteen. Sekä siihen, miten Suomen nykyiset poliittiset päättäjät ovat innokkaita polkemaan alkuasukkaiden oikeudet Jihadin rautasandaalin alle. Yksikään kirkonkylä Suomessa ei enää ole turvassa.