tiistai 11. elokuuta 2015

Tällainen oli Ruotsin Ikean puukottajaJa mitäpä näistä somalinuorukaisista paljastetaan Iltalehdessä (Tajukangas)?Mikä paljastus!

Kaikkiaan murhatapaus työllistää sata poliisia :)

Lisäys klo 14:40
Norjan yleisradioyhtiön julkaisemalla videolla pidätetty huutaa allahu akbaria eli uskonsoturien kautta eurooppalaisillekin tutuksi tullutta taisteluhuutoa.

10 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Eivät ilmeisesti olleet somaleja vaan eritrealaisia. Ulkonäön perusteella ei länsimaalainen heitä erota toisistaan.

Spekulaatiot mahdollisesta motiivista liittyvät hylättyyn turvapaikkahakemukseen, karkotuspäätökseen ja siihen liittyvään tarpeeseen jäädä Ruotsiin. Eli lyhyt oleskelu ruotsalaisessa vankilassa tarjoaa mahdollisuuden luoda "siteitä" ja jäädä Ruotsiin.

Becker kirjoitti...

Ruotsalainen poliisi Ågren sanoi että - Tämä on hullu tapaus.

Hän on tavallaan oikeassa. Kun hullut heiluvat puukko kädessä, niin tapauskin on hullu. Ja näitä nälän, sodan ja diktatuurin vainoamia moniosaajia otetaan vastaan sitten vastaan avosylin.

Kuinkahan moni alkuperäisväestön edustaja saa menettää henkensä ennenkuin päänsä pensaaseen työntänyt kansa alkaa heräillä monikulttuurisuus horroksesta.

Kumitonttu kirjoitti...

Vasara, mulle tuli sama mieleen, että nyt haluttiin estää maastakarkotus tappamalla joku. Onhan ruotsalaisessa vankilassa mukava olla, jos ei kykene elättämään itseään. Vääräuskoisen tappaminen ei ollut sattumaa, eivät nämä olisi muslimia tappaneet. Nyt saa vielä korkean statuksenkin vankilassa.

Becker, vaikea sanoa ryhtyykö kansa heräämään, vaikka näitä tulisi - ja tuleekin - lisää. Blogini kommentaattori Kari totesi aiemmin, että siihen on 50/50-mahdollisuudet. Yksin suomalaiset eivät siihen rupea, mutta jos Ruotsissa tai jossain muussa maassa alkaa tapahtua, niin kyllä me perässä seuraamme.

Ibn Matti kirjoitti...

Ja niinhän siinä kävi, että tekijät ovat turvapaikanhakijoita Eritreasta.

Avpixlat kirjoittaa, että poliisi ei suinkaan ala vartioimaan tavarataloja vaan vahvistaa vastaanottokeskusten vartiointia rasististen iskujen pelossa. Vasemmisto on myös järjestämässä mielenosoitusta rasismia vastaan...

"Polisen uppger att man inte avser förstärka polisnärvaron på större varuhus eller i andra liknande offentliga miljöer. Däremot förstärker man nu skyddet kring Sveriges asylboenden. Polisen är således mer bekymrad över hotbilden mot asylsökare än mot möbelhandlande svenskar, trots att två sådana precis brutalt har mördats. I Västerås anordnar vänsterliberaler nu ett fackeltåg mot rasism, inte ett fackeltåg mot att svenskar, till följd av allvarliga brister i svenskt myndighetsutövande, kan mördas av asylsökare."

http://avpixlat.info/2015/08/11/misstankta-ikea-mordarna-utomvastliga-asylsokare/

Kumitonttu kirjoitti...

Ibn Matti, eipä tuosta poliisin lausmasta voi nähdä mitään positiivista.

Aftonbladetissa poliisi Ågren toteaa saman asian hauskemmin sanakääntein:

– Det finns mörka krafter som kan utnyttja situationen, säger Per Ågren, områdeschef vid polisen i Västmanland.

Kari kirjoitti...

KT: vaikea sanoa ryhtyykö kansa heräämään, vaikka näitä tulisi - ja tuleekin - lisää. Blogini kommentaattori Kari totesi aiemmin, että siihen on 50/50-mahdollisuudet.

Siinä yhteydessä tuli mainittua jopa laivat ja junat lähihistoriaan viitaten.

Kyllä heräämistä tapahtuu. Nykyään saattaa tavata kristittyjä mummeleitakin jotka ovat hyvin tuohtuneita vallitsevasta tilanteesta. 50/60 Arvio koski sitä, että kerkiääkö herääminen tai alistuminen tapahua ennen kuin Iran aloittaa hulinat.

Ruotsissa SverigeDemokraattien kannatus on viime mittausten mukaan yli 23%,
eli veikkaan että vajaa puolet ruotsalaisista on jo kokenut jonkinnäköisen herätyksen.

Suomessa SMP:nj haamu syö maahanmuuttovastaisten sieluja esiintymällä maahanmuuttokriittisenä. Vähän samaan tapaan kuin Homma ja Uusi Suomi on kuristanut maahanmuuttovastaisten sananvapautta paljon viranomaisia ja nettipoliiseja enemmän.

Kumitonttu kirjoitti...

Pitkästä aikaa kävin katsomassa Hommaforumin etusivua, ja siellä ylläpito oli "irtisanoutunut kaikenlaisesta väkivallasta ja ilmoitti poistavansa kansallissosialistit sivustoltaan". En ymmärrä mitä järkeä on demonisoida kansallissosialistit varsinkaan jos ei demonisoida samalla näitä arbuuseja, kuten Föbbels tai joku Packalen.

Tikkablog kirjoitti...

Mitä tuossa videossa tapahtuu?


Anonyymi kirjoitti...

Nuiva toiminta ei ole siinä määrin Hommaforumin varassa miten se joskus aiemmin oli. Nykyisin Blogistanista löytyy nuivia blogeja kuten Kumis ja Vasara sekä Yrjö. Sitten on "uutistoimistoja" kuten Rähmiksen sikolätti ja Paavo Tajukangas jotka uutisoivat Pohjoismaista. Uusi Suoli on Herlinin ja Huuskon hiekkalaatikko jossa he leikkivät niin kauan kuin Herlinillä on perintörahoja.

SMP ei omana aikanaan tainnut olla varsinaisesti mokumielinen, niissä oloissa joissa se toimi 1970-1980-luvuilla. Se vastusti pakolaisten vastaanoton lisäämistä.

Kumitonttu kirjoitti...

Tikka, en mä oikein ymmärrä. Joku huutaa kuin syötävä ja sitten pari tyyppiä kävelee sieltä pois. En tiedä mitä siinä tapahtuu.

Vieras, Hommaforumin virhe oli siinä, että se nosti sinänsä ihan asiapoliitikkona profiloituneen Halla-ahon lisäksi eliitin lihapatojen ääreen Turkkilan, joka taas avasi portit Föbbelsille. Aivan typeriä virheitä, joita tehtiin kun haluttiin luopua anonymiteetistä, joka puolestaan estää nousun valtaan.