tiistai 11. elokuuta 2015

Jääkylmä IKEA-maa

Suosikkibändini Kent soittaa laulun nimeltä Pärlor. Laulussa on värssy:
Ge dom ett finger och värm min hand
(i ett iskallt IKEA-land
)
Vlad Tepes kirjoittaa blogissaan, että IKEA:ssa tapetun ruotsalaisnaisen kurkku viillettiin perinteiseen jihadistityyliin auki. Tätä on luonnollisesti mahdotonta tässä vaiheessa tarkistaa, mutta kannattaa pitää mielessä Shkupollin murhaama entinen puolisonsa, jolta myös viillettiin kurkku auki.

Mikäli tekotapa, samoin kuin NRK:n video murhaajan kiinnioton yhteydessä huutamista Allahu akbareista, pitää paikkansa, on ymmärrettävää, että Ruotsin poliisi huolestui tämän tapauksen osalta turvapaikanhakijoiden turvallisuudesta.

6 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Mikälaisen rikoksen muuten etnisesti edistyksellisen maahanmuuttajan täytyy tehdä, ettei sille löydy enää yhtään puolustajaa ja rikoksen olemattomaksi selittäjää?

Kari kirjoitti...

Eritrea on muutama vuosi sitten internationalistisen sosialismin kätilöimä romahtanut sharia-valtio. Maasta on tapahtunut ensin kristittyjen ja sittemmin vieläpä muslimien massapako.

Ihmissalakuljettajat saavat kyllä ihmiset pois Eritreasta Eurooppaan. Se ei ole ongelma. Ongelma on siinä että miten saataisiin Eritrea, tai Somalia pois ihmisistä.

Samat ihmiset, jotka unelmoivat ja tukivat Etiopian ongelmien ratkaisuksi Eritrean perustamista, unelmoivat luomiensa Eritrean ongelmien ratkaisuksi perustaa Uuden Afrikan Sarven Skandinaviaan.
Sama unelma toteutui Rhodesia/Zimbabvessa ja Ahtisaaren avulla Kosovossa. Samaa unelmoidaan myös Palestiinaan, vaikka se on romahtanut jo ennen perustamistaan.

YK:n peruskirjassa pitäisi olla yksiselitteinen kielto muslimi- ja sosialistivaltioiden olemassaololle. Jos YK ei tälläistä poltiikkaa aja, niin se tulisi pikimmiten romuttaa ihmiskunnalle vahingollisten unelmien sylttytehtaana.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, no käviskö vaikka lapsen raiskaaminen? Suomalainen eliitti väittää, ettei se ole islamin opetusten mukaista. En tiedä, sullahan tuo tarinan kerronta luonnistuu, joten teepä tarina aiheesta "Mikä katkaisi kamelin seln".

Kari, olen aikaisemminkin todennut, että pidin sukulaismiestä hulluna, kun hän väitti YK:n olevan läpeensä mätä paikka. Olin silloin 10 vuotias. Ja siitä on nyt aikaa.

Becker kirjoitti...

Tuohon Ykän esittämään kysymykseen on aika vaikeata antaa vastausta.
Silloin kun moraalista on tullut moraalitonta ja moraalittomuudesta moraali, niin Ruotsin ollessa kysymyksessä kaikki löytävät puolustajansa. Ikea lopetti veitsien myynnin, poliisi suojelee parasiitteja ja maassa valmistellaan soihtukulkuetta rasisimia vastaan.

Noilla kahden murhamiehen nimetkin saatiin selville, Löfven ja Reinfedlt.

Vasarahammer kirjoitti...

"Mikälaisen rikoksen muuten etnisesti edistyksellisen maahanmuuttajan täytyy tehdä, ettei sille löydy enää yhtään puolustajaa ja rikoksen olemattomaksi selittäjää?"

Vielä en ole nähnyt sellaista rikosta. Aina löytyy asioita, jotka vahvistavat rikoksentekijän uhripositiota. Ykä voisi haastatella taas tohtori Butleria, joka kyllä kertoo, miksi näin pitää tehdä.

Kari kirjoitti...

Kyllä heräämistä on tapahtunut.

Kun tälläisiä repliikkejä lausui kymmenen vuotta sitten, ennen vihapuheita, rasismia ja nettipoliiseja, niin vastaanotto oli suurinpiirtein että "Kukah, mitäh, häh???"

Vielä joku vuosi sitten pystyi räjäyttämään pankin, tuhannen vastauksen ketjuineen, epäilemällä, ettei islam ehkä olekaan pelkästään uskonto, vaan myös poliittinen ideologia.