torstai 23. huhtikuuta 2015

Vuoden lehtikuva

Vuosia on mediaa pilkattu poliittisen korrektiuden varjelemisesta. Poliisin tiedotteista poistetaan nimet ja valokuvat, jos epäilty ei ole valkoinen. Nyt Ilta=Sanomat saavutti uuden ulottuvuuden. Se julkaisi Kirkkonummella Prisman aulasta varastetusta rotukoirasta uutisen, jonka otsikkona oli
Lemmikkikoira Topi varastettiin kauppakeskuksesta – tekijä näkyy valvontakameran kuvassa
Uutisessa ei kuitenkaan näytetä valvontakameran kuvaa :DTäytyy rehellisesti todeta, että tässä on mielestäni voittajaehdokas Vuoden lehtikuvalle.

4 kommenttia:

RH kirjoitti...

No ei voi julkaista, koska sillä on pussihousut ja saappaat, tai sitten pitkä hame. Sellaisten leimaaminen varkaiksi jollain valvontakameran kuvalla on rasismia.

Kumitonttu kirjoitti...

Mustalaiset pelkää koiria.

Kari kirjoitti...

Muslimeille taas koiran eritteet ja sylki ovat haram; eli eivät voi rukoilla matoilla jos koiria on sisällä. Vähän sama kuin pissaisi seisoviltaan.

Myöskään enkelit eivät voi tulla jos on koiria. En tiedä koskeeko sama tonttuja? :)

Pantalone kirjoitti...

Facebook-päivityksessä pöllityn koiran omistaja sanoi varkaan edustaneen kulmahousujen rotua. Pienenä miinuksena sinänsä ansiokkaalle uutiselle sanoisin, ettei ole kovinkaan korrektia sanoa töksäyttää, että kuvassa on eri koira. Asia pitää sanoa hienostuneesti: kuvan koira ei liity tapaukseen.