lauantai 25. huhtikuuta 2015

Pidä puolesi - stand your ground

Lasipalatsin Totuuden NJET-liite otsikoi "Tämä kuva näyttää, miten surkea EU on".

Kuvaan tekisi mieli lisätä puhekuplana esimerkiksi "Missä mun passi on?" tai "Mihin mun diplomitodistus katosi?".

Euro on aiheuttanut EU:n laajuisen valtavan taloudellisen katastrofin EU:n omille asukkaille. Kreikan, Portugalin ja Irlannin taloudellisesta syöksykierteestä Yle Areenassa on nähtävillä erinomainen dokumentti Troikan kylmä kyyti. En referoi sitä tähän sen pidemmin, mutta sen verran totean, että ohjelmassa esiintyvä IMF:n brasilialaisjäsen toteaa olevansa hyvin huolissaan EU:n demokratiavajeesta. Hän korostaa, että yksittäisten kansallisvaltioiden talouspolitiikasta päättää elinikäisessä virkasuhteessa olevat byrokraatit, jotka eivät välttämättä ole edes vierailleet maissa, joiden politiikkaa ohjailevat - saati että olisivat demokraattisesti vastuussa päätöksistään. Kylmää kuultavaa.

Jos EU haluaa lopettaa Välimeren yli tapahtuvan ihmissalakuljetuksen, sen täytyisi voida lopettaa onnistuneiden palkitseminen. Nyt meren ylittänyt saa ikuisen oleskeluoikeuden EU-alueelle, mikä ymmärrettävästi kasvattaa yrlittäjien määrää. Toisen Maailmansodan välttämiseksi ei ehkä ollut paljoa tehtävissä, mutta Neville Chamberlainin halu välttää väkivallan käyttöä on noussut sodan taustasyyn symboliksi "Rauha eliniäksemme"-lausahduksellaan. Toisin kuin Punaviherkuplan nousevalle sukupolvelle toimitettu NJET, minä itse laittaisin seuraavan kuvan alle tekstin "Tämä kuva näyttää, miten surkea EU on".


Tähän samaan surkeiden sattumusten sarjaan menevät ne NATO-kannattajat, jotka loppuun asti väkivaltaa välttääkseen haluavat liittää Suomen NATO:n jäseneksi. En halua kuulostaa pateettiselta, mutta jos suomalaisilta ei löydy uhrimieltä vuodattaa verta, hikeä ja kyyneleitä, en näe tällä maalla tai maanosalla valoisaa tulevaisuutta. Yksilön pitää puolustaa itse itseään, eikä luottaa muiden apuun. Kun poliittinen eliitti haluaa riisua kansan aseista, se ei halua kansan voivan pitää puoliaan (Stand-your-ground).

17 kommenttia:

Bogreol kirjoitti...

Poliitikot kieltävät tosiasiat. He kieltävät, että ISISillä olisi tekemistä islamin kanssa. He eivät halua myöntää demografista ongelmaa, he eivät keskustele kultturisesta hyökkäyksestä, kun valtavat määrät ihmisiä Afrikasta ja Lähi-idästä uskonnollisine periaatteineen valloittaa Eurooppaa ja rakentaa tänne siirtokuntiaan. Vain toisinajattelijat uskaltavat puhua uskonsodasta. Poliitikot ja kulttuurieliitti luultavasti kuvittelevat voivansa välttää kolmannen maailmansodan ainakin omana elinaikanaan dhimmiytymällä ja kieltäytymällä ottamasta huomioon todellisuutta, missä nyt elämme.

Kumitonttu kirjoitti...

Näin se menee. Italia on Afrikan muslimien Sudeettimaa.

Kari kirjoitti...

Etelä-Italia on ollut muslimien miehittämä. Tämä arabi-kolonialismin kulttuuririkastaminen näkyy alueella mafian vaikutusvaltana. Siirtolaisten mukana klaanipäälliköt matkasivat edelleen USA:han.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Parempi kerta rytinä kuin aikainen kitinä.

https://www.youtube.com/watch?v=gUyxIGVfJtI

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Sama uudelleen muotoiltuna:

Tuosta Natosta sen verran, että parempi se on kuin ryssän perse.

Ja eihän tuo asia oikeastaan enää mulle kuulu, vaikka joskus aikanaan kerrottiin, että vaikka olisit kuinka vanha; istuisit saunan laiteilla, tai köyrisit, niin jos soitto tulee paikalla on oltava alta 24h.

Minulla ei ole KT:n kirjoittamaan muuta lisäämistä, kuin että Natossa on vain USA, Kanada, Englanti, Australia ja New Z - muista ei ole mihinkään. Haista paskoja ovat.

Ajatelkaa... voiko kukaan kuvitella, että ranskalainen, belgialainen, hollantilainen, italiaano, spaniard, perotugeese tulisi Suomea puolustaan?!

Tai norjalainen, ruottalainen, tanskalainen - hah hah hah hah hah hah...

Ne paskat nakkaa, eikä niistä ole eikä ne halua. Ja eikä niistä ole.

Unknown kirjoitti...

Isoisä oli Kannaksella 1939. Silloin maahan yritti paljon paperittomia. Isoisä noudatti käskyä ja esti monien paperittomien pääsyn Suomeen.

Elämme aivan hulluja aikoja. Ei tämä voi päättä kuin itkuun ja hammasten kiristykseen. Syyllisiä ja syyttömiä tullaan ripustamaan lyhtypylväisiin.

Kari kirjoitti...

Joo, silloin pyrittiin aiheuttamaan sosialistisille miehittäjäkokelaille sotatraumoja ja omien vammojen annettiin ajan parantaa neuvostomielisen vasemmiston pilkatessa.

Nykyään perustetaan laajennetun vasemmiston toimesta ja eduskunnan tuella poliisin, terveydenhuollon ja sosiaalitoimen erikoisryhmiä, jotka hoitavat tänne palaavien arabisosialististen miehittäjien muuallakin hankkimia sotatraumoja.

Eikö ennenemminkin näitä traumoja tulisi pyrkiä "hoitamaan" lisää armeijan ja rajavartiolaitoksen toimesta ja eduskunnan käskystä?

Jos nykypolitiikka ei ole maailman proletariaatin edessä rähmällään oloa ja suomettumista, tyyliin Halonen, Lipponen, Tuomioja, Kekkonen, niin mikä sitten on?

Ihmisten auttaminen on yksi asia.

JH-a.n pelkäämä Helvetinporttien avaaminen on toinen asia ja se tapahtuu juuri hänen politiikallaan olemalla vastustamatta invaasiota ja sensijaan keskittymällä patsashankkeisiin homosotiemme veteraaneille.


Unknown kirjoitti...

Nato on kommarimaiden liittoutuma, mutta vaihtoehto on neuvostoliitto. Olkaamme kuin kunnon kommarit suomessa 1939 jolloin paatettiin, etta neukkuihin ei haluta kuulua. Kahdesta pahasta kannattaa valita vahemman paha.

Kari kirjoitti...

Neuvostoliittoa ei enää ole, vaan sen perillinen, konservatiivisempi Venäjän imperiumi.

Kannattaako panna itseään tilanteeseen, jossa on valittava kahdesta pahasta? Eikö kannata valita itsenäinen, vahva oma tie, joka harrastaa ystävällistä ulkopolitiikkaa kumpaakin pukaria kohtaan? Ainakin näin lähtökohtaisesti.

Israel on paljon surkeammista lähtökohdistaan huolimatta onnistunut tässä.

Jopa osa arkkivihollista Syyriaa oli itsenäisyyspäivän onnittelijoiden joukossa.

Onnittelivat Netanyahua ja toivoivat , että ensi vuonna saadaan juhlia Israelin itsenäisyyttä Israelin Damaskoksen suurlähetystössä!

Sellaista hyvää se NATO-ja Islam-ystävyys ja aiempi Warsova-liittoutuneisuus on Syyrialle tuottanut, että tarvii jo Israeliin katsella vakauden toivossa.

Kumitonttu kirjoitti...

Rahapolitiikka on ulkoistettu EKP:lle, budjettivallasta iso osa EU:lle ja nyt pitäisi luopua omasta turvallisuuspolitiikasta.

Ei kuulosta hyvältä minun korviini. Ei ne Euroopan virkamiehet meidän kyöstejä parempia ole.

Anonyymi kirjoitti...

Voisi kai Suomi olla fyysisesti ja henkisesti "Pohjolan Israel" jos sillä olisi henkeä kohti 2-3-kertainen asevoimien budjetti.

EU:n säännöt ja niihin pohjaava päätösvalta ovat todellisia vain niin kauan kuin muut noudattavat niitä. Jos niitä ei noudateta, niin ne jäävät kuolleiksi kirjaimiksi.

Jos neuvostoblokissa joku yritti irtiottoa, sitä rangaistiin kuten Unkari 1956 ja Tsekkoslovakia 1968. Sen sijaan EU:lla ei ole semmoista mitä se voisi oikeasti tehdä. Ei se lähetä sotajoukkoja. Se esittää paheksunnan mutta se ei johda konkreettisiin toimiin. Miksei johda? No kun nuo konkreettiset toimetkin edellyttävät sitä että joidenkin tahojen pitää ne toteuttaa. Jos eivät toteuta, niin mitään ei tapahdu.

Lainaus Valkean kommentista blogissaan:

"jos suomalaiset sanovat, että he tekevät asiat omassa maassaan tietyllä tavalla, ja toimivat niin, Euroopan unionilla ei ole lopulta muuta vaihtoehtoa kuin taipua. Valta perustuu viime kädessä siihen, että joku sanoo käskyn, ja joku toinen tottelee. Jos tämä suhde rikotaan, valta lakkaa olemasta. Euroopan unioni ei pysty käytettävissä olevilla keinoillaan painostamaan päättäväistä Suomea muuttamaan kantaansa, eikä se välttämättä haluakaan sellaisesta syntyvää konfliktia, vaikka suomalaisten on syytä varautua varmuuden vuoksi sellaiseen."

Kari kirjoitti...

Vieras:"Voisi kai Suomi olla fyysisesti ja henkisesti "Pohjolan Israel" jos sillä olisi henkeä kohti 2-3-kertainen asevoimien budjetti."


Minusta asia menee juuri toisinpäin.

Eli koska Suomi ei henkisesti ole "Pohjolan Israel, vaan Pohjolan Pakistan, niin osa sosialisteista haluaa puolustus avustusten tulevan NATO:sta ja toinen joukko haluaa avustuksia idästä. Siksi myös omaan puolustukseen ei olla valmiita, sillä onhan rahoille parempaakin sosiaalista käyttöä, kuten Kreikka-ym kehitysavut sekä homo-ja uskonsotien veteraanien vetreyttäminen ja patsastelu.

Anonyymi kirjoitti...

Miten niin päinvastoin? Kai nyt jos haluaa olla sotilaallisesti puolueeton eli itsensä puolella kuten Israel on, edellyttää että puolustusbudjetti on kaksin-kolminkertainen per capita. Israelin puolustusbudjetti on noin kaksin-kolminkertainen Suomeen nähden.

Aseita ja ammuksia nyt voi tehdä itse sen mitä osaa ja sitten ostaa mistä tahansa missä niitä onkaan myynnissä tai jos joku vaikka lahjoittaa.

Kari kirjoitti...

Puolustusbudjetti ei tee henkisesti ketään miksikään, vaan puolustustahto tekee tahtotilansa mukaisen budjetin.

Eli jos puolustustahtoa löytyy, niin tämä tahto löytää myös tarvittavat varat, eikä päinvastoin.

Ei Suomesta ole rahaa puuttunut, vaan tahtoa.

Kari kirjoitti...

Eilen Iran kaappasi kansainvälisiltä vesiltä tanskalaisen, Marshall Saarille liputetun laivan.

Tanska on NATO-maa.

The Republic of the Marshall Islands on US Associated State, jonka ulkopolitiikasta ja puolustuksesta vastaa USA.

Valkoisen talon lakimiehet ilmoittivat, että asia ei kuulu USA:lle.

Jos vanhan NATO-liittolaisen ja vielä kiinteämmän puolustus yhteyden omaavan Associated Staten asiat eivät USA:ta kiinnosta, niin vielä vähemmän jonkun vastaliittyneen Itämeren maan.

Ilmeisesti Obama ei halua antaa tälläisten liittoutumissopimusten häiritä hyvää yhteistyötä' islamilaiseen valtioon?

Ehkäpä hänelle muslimina tälläiset sopimukset kuuluvat Taqiyan piiriin, jolloin voidaan huijata uskottomia, niin paljon kuin pystyy.?

Kumitonttu kirjoitti...

Obama tekee kaikkensa pelastaakseen ydinsopimuksen Iranin kanssa. Muuten paljastuisi hänen olleen väärässä alusta asti. Tulee mieleen Kataisen eurotukipaketit.

Kari kirjoitti...

Joo.Tuollaiseksi se menee, kun utopiat ja rasismi ohjaa politiikkaa.
No toisaalta (sosiaali)demokraatteja ei ole kovinkaan vaikeaa huijata tuollaisissa asioissa. Kävihän siellä vastikään Vanha Erkkikin.

Ensimmäisellä Obaman kaudella kaikki meni vielä ihan täydestä. 98.9% mustista äänestäjistä kannatti häntä.

Toisella kaudella, kaikkien skandaalien jälkeen oltiin jo hieman varautuneempia. Enää 98.8% mustista äänesti häntä.