lauantai 4. huhtikuuta 2015

Soini vastuussa Tapanilan joukkoraiskauksesta

Rosvojoukolla on rosvot päällikköinä.

Puolueen Iltapäivälehti ja penaali Juha Keskinen puffaa eliittiä kaikin voimin. Juha kirjoittaa:
Puheenjohtaja Timo Soinilla ja muilla perussuomalaisilla on suuri vastuu siitä, että suomalainen politiikka on ollut sekaisin kuluneen vaalikauden ajan.
Länsimaiseen oikeustajuun kuuluu, että tekijä on vastuussa - eivät muut. Somalien raiskatessa pikkutytön Tapanilassa, kovaan ääneen penaalit todistivat, että maahanmuuttajat, muslimit ja varsinkaan somalit eivät ole vastuussa raiskaajien teosta. Mutta nyt Perussuomalaiset ovat vastuussa Kataisen ja Stubbin hallitusten virheistä - erikoinen tulkinta.

Mahdetaanko somalipoikien raiskausta käsitellä rasistisena viharikoksena? Mitäpä luulette. MV-Lehti uutisoi että 14-vuotias norjalaistyttö tappoi itsensä tultuaan joukkoraiskatuksi. Nyt kuulemma epäillään, että viime talvena Viking Amorellalla joukkoraiskattu 45-vuotias nainen olisi tappanut itsensä. Miksikö nostin nuo tapaukset esiin? Juha Keskinen nimittäin väittää:
Edelleen perussuomalaiset ratsastavat asioilla, jotka eivät ole tulevaisuuden kannalta keskeisimpiä. Kun euroalueen kriisi ei anna aineksia, niin maahanmuuttovastaisuus nostetaan vahvemmin esiin.
Keskinen ei taida ymmärtää, että euroon, soteen tai verotukseen äänestämällä ei voi vaikuttaa. Maahanmuutton rajoittamiseen voi - ainakin kannattaa yrittää (Yrjöperskeleen blog). Osoittaa suurta ylimielisyyttä ja röyhkeyttä väittää, että maahanmuutto eiu ole Suomen tulevaisuuden kannalta keskeinen kysymys. Toisin kuin vaikkapa Puolueen markkinoima ilmaston lämpeneminen, maahanmuutto aiheuttaa suoria ja välittömiä haittoja. Sillä sen sijaan ei ole kärpäsen siiveniskun verran merkitystä ilmaston lämpenemiseen, maksavatko suomalaiset hiilidioksidiveroa taikka ei. Jos oletetaan että Keskinen ei ole perinteisesti ymmärrettynä tyhmä - siis vähä-älyinen - niin ainoa tulkinta hänen horinoistaan on se, että hän ei ole hyvä työssään. Kuka tahansa normaaliälyinen ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut tietää, että muslimien massamaahanmuutto on aiheuttanut vakavia ja peruuttamattomia muutoksia eurooppalaisiin yhteiskuntiin.

Tanskalainen Nicolai Sennels tietää kertoa, että jo 84% Kööpenhaminassa vangituiksi vaadituista on maahanmuuttajia. Vangituksi vaaditaan tietenkin vain tavallista raskaammista rikoksista, joten vaikka rikollisuus yleisellä tasolla on laskenut, maahanmuuton myötä huumausaine-, väkivalta- ja seksuaalirikosten määrät ovat kuitenkin kasvussa.

4 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Luin illalla tuon Keskisen oksennuksen. Moisen jälkeen miettisin monta kertaa, mitä ja missä uskaltaisin omalla nimelläni kirjoittaa, sen verran tyhmää ja asiatonta tuubaa sälli suolsi.

Sennelsin sivusto 10news.dk kannattaa lisätä kirjanmerkkeihin, ellei se siellä jo ole. Uusin kirjoituksensa käsittelee Ruotsin raiskauksia, käykäähän kurkkaamassa.

Oinomaos kirjoitti...

Keskinen on näköjään poistanut tai poistattanut kaikki kommentit. Vielä eilen illalla niitä oli toista sataa, ensimmäisenä kansanedustaja Reijo Tossavaisen asiallinen sivallus.

Herkkähipiäista porukkaa nämä keskiset ja muut, eivät kestä aiheellista kritiikkiä.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Ilmeisesti Perussuomalaiset rp. on Suomen vaikutusvaltaisin puolue, kun se oppositiostakin pystyy vaikuttamaan Suomen asioihin enemmän kuin kuusi muuta puoluetta yhteistuumin hallituksessa.

Voiko parempaa vaalimainosta enää toivoa?

Kumitonttu kirjoitti...

Hauska yksityiskohta tuossa Keskisen kirjoituksessa on se, että on täysin mahdotonta sanoa onko mies sininen vai punainen sosialisti. Puolueen mies kuitenkin. Kyllä siellä kommentit ainakin nyt taas näkyvät.

10News.dk on lisätty sivupalkkiin.

Åbo, juuri näin. On silti hyvä muistaa että Persut saivat oppisitiopuolueeksi paljon valtaa sen takia, että hallitus oli niin heikko. Syy, miksi hallitus oli heikko on siinä, että Katainen ja Stubb ovat täysiä idiootteja. Jonkun toisen vetämänä hallitus olisi hyvinkin saattanut viedä hankkeensa maaliin. Hyvä ettei vienyt, koska kaikki sen keskeiset hankkeet olivat umpipuhdasta keskusjohtoisuuden lisäämistä.