tiistai 28. huhtikuuta 2015

Markku Huusko ja median korruptio

Uusi Suomi kirjoittaa päätoimittaja Markku Huuskon näppiksen voimalla Keskustan Juha Sipilän antamista hallitusneuvotteluiden avainkysymyksistä. Kysymys numero kolme kuuluu, että saako kokonaisveroaste nousta. Huusko selvittää kokoomuslaisena mistä on hänen mielestään kyse:
Kokoomus selvittänee sen suurista helpoimmin, sillä se on puolue, joka kannattaa niin sanotusti pientä valtiota eli vähempiä veroja ja vähempiä julkisesti tuotettuja palveluja. Puolueen pulma on lähinnä ansiotuloveron kahden miljardin alennushanke, jonka Sipilä on aiemmin lytännyt.
Ottaen huomioon, että Sekoomus pääsi valtaan Neuvostoliiton kuolonkorahdusten saattelemana vuonna 1987, ja on nököttänyt siellä 28 vuotta ja samaan aikaan Suomesta on luotu umpisosialistinen pohjoismainen liberaali fascistinen yhteiskunta, on Huuskon väite joko tyhmä tai tietämätön.

Huuskon väite edustaa puhtaimmillaan suomalaisen median surkeutta. Jos Sekoomus on onnistunut tekemään Suomesta sosialistisen yhteiskunnan, turha on huolehtia siitä, mitä Timo Soini vastaa tuohon melko sekundääriseen kysymykseen. Vastaus on kuitenkin "ei". Oleellisempi sosialismin kannalta on liite 2, jossa vaaditaan sitoutumista "kestävään kehitykseen". Se ei näytä tuottavan Huuskolle ongelmaa.

4 kommenttia:

Euvostotaivas kirjoitti...

Voihan Holkerin silakat ja kahvikupponen!

Hiukan varttuneemmat saattavat tosiaan hyvin muistaakin, miten Suomen alamäki ja Sekoomuksen valtaanpääseminen sattuvatkaan hyytävästi yksiin.

Puhuminen kestävästä kehityksestä vaikuttaa ikävästi samanlaiselta sana-akrobatialta, jolla SDP:n viimeiset "miehet" koettavat ostaa hengitystilaa puolueessaan julistautumalla feministeiksi. Suomessa kestävän kehityksen termi on jo muuttunut omaksi vastakohdakseen. Mitä kestävää on enää sellaisessa tilanteessa, jossa kaikki toiminta kuristetaan? Keinotekoisilla maksuilla nostetaan lähtökohtaisestikin kilpailijamaita kalliimmat elinkustannukset entistä kalliimmiksi. Muutama miljoona ihmistä tahtoo väittää olevansa tiennäyttäja miljardeille, vaikka itse nääntyisivät.

Ainoa kasvava tuotannonala vaikuttaa olevan huonon omantunnon ja maailmantuskan kasvattaminen.

Professori kirjoitti...

Juuri näin. Olen itse hämmästellyt samaa. Kun Neuvostoliitto kaatui, otettiin kaikki työläisten paratiisin toimintatavat käyttöön Suomessa.

Erityisesti on panostettu suunnitelmatalouteen ja internationalismiin. Ja tämä kaikki on siis tehty nimenomaisesti Kokoomuksen johdolla.

Toki sama koskee lähes koko EU:ta. Ja sielläkin entisten oikeistopuolueiden johdolla.

Kari kirjoitti...

Minulle tuli elinikäinen porttikielto Uuden Suomen Puheenvuoroon, kun epäilin että Huusko ei ole islamisti pahuuttaan, vaan tietämättömyyttään ja ymmärtämättömyyttään, ja samalla muistutin Uuden Suomen toimittajakuntaan pesiytyneistä natsivakoojista ja fasisteista sen sodanjälkeisessäkin historiassa.

Tein tämän tyyliin; ystävällisesti selkään taputtaen, mutta sekin oli näköjään ehdottomasti liikaa.
Ilmeisesti hän ei tiennyt työpaikkansa historiasta sitäkään, niinkuin ei paljoa muustakaan?

Kumitonttu kirjoitti...

Euvosto ja Proffa - Sekoomuksen toiminta kuvastaa hyvin suomettumista (Ilkka Suominen oli muuten myös liikkeelle laittava voima tässä. Mies joka meni monopoli-Alkon vetäjäksi ja erosi vastalauseena monopolin purkamiselle. Crony capitalism).

Kari, sinulla on hyvä ja selkeä tyyli - olen huomannut ja arvostan sitä.