torstai 30. huhtikuuta 2015

Kokoomus kaasuttelee vasemmalta ohi

Suvaitsevaiston mielestä impivaaralaiset Perussuomalaiset tarkkailevat maailmaa peruutuspeilistä, kun taas suvaitsevaisto katsoo eteenpäin.. Autoja lainkaan tunteva ymmärtää, että peruutuspeiliä pitää tarkkailla nähdäkseen aikooko takanatuleva ryhtyä esimerkiksi ohitukseen. Jälleen kerran taustapeiliin vilkuilusta oli hyötyä, sillä Kokoomus tallasi kaasun pohjaan, vilkun päälle ja väänsi ratin vasempaan etsiessään kadonneita äänestäjiään.

Uuden Suomen mukaan Perussuomalaisten eduskuntaryhmän vetäjä Jari Lindström toteaa, että Persut ja Kepu ovat löytäneet toisensa hallitusohjelman osalta. Kokoomus ei sen sijaan ole vielä löytänyt itseään eikä kadonneita äänestäjiään, joten kaistanvaihtonsa jälkeen se löytää itsensä hassusta seurasta:
Kokoomukselle ja vihreille Sipilän ehdottama linjaus eurokriisistä on kova pala.
Kokoomus rinnastetaan poliittisesti Vihreisiin, jotka tunnetusti ovat Vasemmistoliiton kanssa Suomen poliittisella kartalla kaikkein vasemmistolaisin puolue. Eikä Vihreitä turhaan kutsutakaan Kokoomuksen puisto-osastoksi, niin ovat kuin kaksi marjaa. Minusta olisi kokoomuslaisena kammottavaa lukea näkökulmaa, jonka mukaan puolueeni asemoituu vasemmiston viereen.

Toisessa uutisessa Sekoomuksen kansanedustaja Wallinheimo selittää, miksi Sipilän esitys on kova pala heille:
- Emme voi olla itsellemme epärehellisiä. Meidän on vastattava rehellisesti äänestäjillemme. Emme voi tehdä suurempia myönnytyksiä aiempaan linjaamme. Vastaustemme pitää olla kokoomuslaisia, olemme sen velkaa äänestäjille.
Järkyttävää lukea, että Wallinheimo tunnustaa epäsuorasti Sipilän linjan olevan oikea, mutta "koska olemme tukeneet toista linjaa, emme voi pettää äänestäjiämme ja tunnustaa olleemme koko ajan väärässä". Vappu on sosialistien juhlapäivä, joten annetaan Kokoomuksen nyt sitten nauttia täysin rinnoin oikeassa olemisestaan.

4 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Äitini erosi kokoomuksesta jo vuonna 1979, todeten yksikantaan "en halua kuulua vasemmistopuolueeseen". Viisas nainen, jota kuuluisi ehkä kuunnella useamminkin?

Kumitonttu kirjoitti...

Varmaan kannattaa kuunnella. Kokoomuksen alamäki alkoi 70-luvulla remonttimiesten noususta ja sieltä asti on samoja latuja luisteltu.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

"Emme voi olla itsellemme epärehellisiä. Meidän on vastattava rehellisesti äänestäjillemme..." BUAAAHAHAA!

"Minä äänestin tuon taakanjaon puolesta. Se on vähän sillä tavalla, että vaalipuheet on vaalipuheita ja todellisuus maailmassa on sitten toista."

- Petri Sarvamaa (kok) - eilen Strasbourgissa

vaalipuheet on vaalipuheita... eh heh heh

Kumitonttu kirjoitti...

Twitterissä Sarvamaa jo selittelee tarkoittaneensa Persuja. Umpihullu mies.