sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sadan vuoden kuluttua

Lasitalon Pravda vei tuoreen porilaisen kansanedustajan Laura Huhtasaaren moskeijaan tämän saapuessa Helsinkiin. Laura on ensikertaa moskeijassa, mutta ei hätää - Pravdan toimittaja suhaa siellä kuin vanha tekijä. Ilmeisesti tapaaminen oli kaikkinensa melko vaisu:
Vasta taksissa Huhtasaari huokaisee: "Kun en ollut varma, että oliko kyseessä pelkkä vierailu vai keskustelu. En sitten kehdannut alkaa moskeijassa haastaa."
Harmi, todella harmi ettei haastanut. Uskonnon opettajana Lauralle lienee selvää, että taqiyya tarkoittaa oikeutta valehdella vääräuskoiselle islamin edun nimissä. Hauskana yksityiskohtana moskeijan "puhemies" Mohammed Hussein Omer vastaa Lauran kyselyyn, mitä tämä tarkoittaa väittäessään Suomen muslimien olevan maltillisia:
Omer vastaa, että muslimin maltillisuus on sitä, että "hyväksyy myös ne ihmiset, jotka ovat eri mieltä kuin itse".
Omerilta jää kertomatta, että muslimit lopettavat olemasta "maltillisia" siinä vaiheessa, kun he nousevat valtaan. Islam on haitallinen uskonto niin omilleen kuin vääräuskoisillekin. Euroopasta ei löydy montaa täysjärkistä ihmistä, joka ei tuomitsisi kansallis- tai neuvosto-sosialismia julmina, epäinhimillisinä ideologioina. Vaikka kaikki näkevät, minkälaisia valtioita muslimimaat ovat, hyvin harva kyseenalaistaa islamin ideologian. Tämä ristiriita on suorastaan käsittämätön, eikä Pravdan toimittajakaan tee elettäkään kyseenalaistaakseen islamin ideologisen perustan.

Uusi Suomi kertoo someraivon revenneen, kun Antti Rinne (SDP) on todennut, että
Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on 100 vuoden kuluttua, eihän meistä kumpikaan ole silloin enää elossa
Antti Rinne on sikäli ihan oikeassa, että emme voi tehdä tulevien sukupolvien puolesta päätöksiä, minkälaisessa maailmassa he elävät. Jokaisen sukupolven on saatava itse päättää omista asioistaan. Samasta syystä on vastuutonta muokata Suomesta "monikulttuurinen" maa. Luonnollisesti Vihreät raivostuivat Rinteen lausunnosta, koska heidän oma poliittinen agendansa ulottuu juuri sadan vuoden päähän. Aivan kuten Helsingin muslimit katsovat sadan vuoden päähän, niin tekevät myös Virheät muokatessaan peruuttamattomasti ympäristöämme. Stalin ymmärsi, että niin hänen kuin Neuvostoliitonkin valtakausi on joskus päättyvä. Vaikka imperiumi tuhoutuikin jo 1991, kaikilla entisillä valloitetuilla alueilla suoritettujen valtavien väestöryhmien pakkosiirtojen takia, venäläiset ovat levinneet pysyvästi uusille alueille. Stalin lienee miettinyt asioita sadan vuoden päähän aivan kuten Euroopan "suvaitsevaisetkin".

Jos nämä ihmiset olisivat saaneet vallan ja mahdollisuuden päättää sadan vuoden päähän, me tiedämme minkälaisessa yhteiskunnassa eläisimme. Onneksi eivät saaneet.

14 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Minulle riittää, kun ajattelen aikaa 50 vuotta eteenpäin. Itsehän lykkään silloin jo koiranputkea, mutta sen ajan sukupolvet voivat kyllä kysyä pokkana meidän ajan ihmisiltä että ”te sitten väen väkisin halusitte muuttaa Suomen etnisen väestörakenteen ihan vaan sen vuoksi, että te halusitte muuttaa Suomen etnisen väestörakenteen? Mikä siinä vanhassa oli vikana?”

Ja meidän sukupolvi vastaa: ”Joo, kyllähän siinä niin pääsi käymään. Eikä siinä vanhassa ollut vikaa, mutta jotenkinhan sitä piti päästä pätemään.”

Ne tulevat sukupolvet eivät tule muistamaan meitä lämmöllä. Ne joutuvat joko alistumaan ja elämään Paskastaniassa tai sitten ne joutuvat pistämään vuoden 1918 uusiksi. Toivottavasti ne tulevat sukupolvet muistavat, että kyllä täällä edes joku yritti panna hanttiin.

Strix Senex kirjoitti...

Tämä menee vähän sivuun päivän tekstistä, mutta kun täällä on aika-ajoin kritisoitu median päätöntä uutisointia, ehkä tämäkin ansaitsee hiukan huomiota.

YLE uutisoi tänään Britti "asiantuntijan" (lainausmerkit aiheelliset) antamia neuvoja
" Suomen pitää tiukentaa ampuma-aseita koskevaa lainsäädäntöään, jotta aseiden aiheuttamat kuolemat vähenevät, sanoo aseväkivaltaa tutkinut brittiasiantuntija Iain Overton".

Tarina löytyy tämän linkin takaa: http://yle.fi/uutiset/brittiasiantuntija_suomen_pitaa_myontaa_ongelmat_ampuma-aseiden_kanssa/7954933

"Asiantuntijan" mielestä "Heille, joiden mielestä tässä ei ole ongelmaa, haluaisin sanoa, että 180 asekuolemaa vuodessa on ongelma, sanoo Overton".

Hetken aikaa epäilin käännösvirhettä, joten katsoin englanninkielisen tekstin, joka oli seuraava:
“To people who think that there’s no problem, I would say that the problem is 180 gun deaths per year. I think that’s too high. And from a Finnish perspective, it could be hard to convince people raised with a hunting rifle in the house that tighter gun controls are needed. But a gun is far more lethal than a knife, for instance.”

Ja mitäpä kertookaan meidän väkivaltatilastomme. Suomessa tehdään keskimäärin 120 henkirikosta vuodessa. Henkirikoksista 17 % tehdään ampuma-aseilla (keskimäärin 20 kpl/vuosi), ja näistä vajaat puolet (45 %, 9 kpl) luvallisilla aseilla. "Asiantuntija" on siis 20-kertaistanut luvallisilla aseilla tehtyjen henkirikosten määrän. Luvattomiinhan lainsäädäntö ei pure. Toisaalta, niillä vähemmän tappavilla teräaseilla tehdään runsaat 40 % kaikista henkirikoksista. Määrä on kuusinkertainen verrattuna noihin hirveän vaarallisiin luvallisiin ampuma-aseisiin.

Ekku kirjoitti...

Briteillä tuntuu olevan jonkinlainen fobia yksityistä ampumaseiden omistamista kohtaan.

Pelkääkö ne siellä kapinaa vai mikäköhän siihen on syynä?

Milloinkohan näämme vastaavan tilanteen käänteisenä eli suomalainen "asiantuntija" antaa briteille ohjeita siitä, miten niiden pitää toimia jossain asiassa ja BBC julkaisee nämä kommentit yhtä isolla präntillä kuin meidän Yle tekee?

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, on kaksi vaihtoehtoa. Joko tulevat sukupolvet pitävät meitä järjen valon menettäneinä tai ovat itse menettäneet järjenvalonsa ja nauttivat sukupolvemme monikulttuurisuusprojektin tuloksista täysin siemauksin.

Strix, katos pirua. Olitpa tarkkasilmäinen! Hieno nosto, kerta kaikkiaan! Yle lähtee erilaisten ituhippien propagandatorveksi hirvittävän helposti. Tämän uutisen penaali Teemu Hallamaa on minulle uusi tuttavuus. Varmaan pojun ensimmäinen oma uutinen Puolueen apparaatille, joten innosta hihkuen hän on vetänyt mutkat suoriksi lepikon pölistessä.

Kumitonttu kirjoitti...

Ekku, Norjan tavoin Englannissa poliisi ei tietääkseni ole aseistettu normitilanteessa. Kun aseet on viety pois, porukka puukottaa toisiaan. Nyt siellä on sitten kielletty puukkojen ostaminen ja myyminen. Seuraavaksi varmaan vasarat ja naulat sekä tietenkin hanskat, koska nyrkiniskuunkin kuolee moni.

Kari kirjoitti...

Englannissa aserikokset lähtivät nousuun, kun lyhyet käsiaseet kiellettiin.

Norjassa poliisit ovat olleet aseistettuja "toistaiseksi, jatkuvan terroriuhan ja FRP:n(Norjan PS) hallituksessa olon takia. Lisäksi siellä on puolisotilaallinen, kymmenien tuhansien miesten Heimevärnet, joilla on osin rynkyt kotona.
Yksipiippuiseen haulikkoon ei joku vuosi sitten tarvinnut edes ostolupaa. Nykyisille n 500 000 haulikolle ei ole rekisteriä.
Puhumattakaan entisten asiakkaitteni aseista. Arsenaaleista löytyi konepistooleja ja sinkoja.

Haulikkorekisteri-ehdotuksen kaatoi Thatcherilainen FRP päästessään hallitukseen.

Ekku kirjoitti...

Kyllä minä tiedän, että Englannissa ei "normaalipoliisit" ole aseistettuja, mutta en ymmärrä, että miksi eivät ole?

Edellisen kerran siellä käydessäni lentoasemalla ei sitten ollut paljoa näitä "normaaleja" poliiseja vaan lähinnä armeijan erikoisjoukoilta näyttävää sakkia, jotka partioivat käytävillä rynkyt tanassa ja näyttivät ihan siltä, kun olisivat partioimassa sotatoimi-alueella ja odottaisivat hyökkäystä hetkenä minä hyvänsä...

Täällä ase-vaarallisessa Suomessa moista ei näe ainakaan täällä paikallisella kansainvälisellä lentoasemalla.

Joskus siellä joku partio käy huumekoiran kanssa, kun on charter-lento Turkista tulossa ja siviiliasuisia poliiseja paikalla parveilee lähinnä silloin, kun pääministeri ym. muu turhake on käymässä ja vastassa on mersu ja saattojoukot, jotka kyllä tunnistaa poliiseiksi kilometrin päästä.

Tosin täällä Impivaarassa terroristitkin kyllä erottuvat katukuvasta taatusti helpommin kuin jossan pääkaupunkiseudulla... :)

IDA kirjoitti...

Rinteen ajatusta voi aika helposti arvostella, mutta itsekin näen kyllä niin, että olisi paljon huolestutavampaa, jos meillä olisi selkeä suunnitelma siitä millainen yhteiskunnan pitäisi olla sadan vuoden päästä kuin se, että emme edes yritä tehdä tuollaisia suunnitelmia.

buuri johannesbuurista kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
buuri johannesbuurista kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Aku Ankka kirjoitti...

HS lehdessä oli jo jokunen vuosi sitten pari merkittävää haastattelua, toinen henkilöistä oli Jaakko Laakso ja toinen Heidi Hautala.
Frau Hautala avautui: 70-luvulla Neuvostoliitosa käydessämme kyllä näimme että mikä on pielessä mutta ei ollut oikein sopivaa kommentoida että mikä on pielessä.
Niin. Niin juuri.
Olisiko ollut haluakaan kommentoida?

Juuri tätä Minä en halua kuulla 30, 50 tai xx vuoden päästä nykyisiltä poliitikoilta, eli : näimme kyllä, että mikä maahanmuutossa oli menossa pieleen, mutta ei ollut sopivaa kommentoida.

Ja siis, ei ollut poliittisesti sopivaa, siis oman poliittisen uran kannalta sopivaa.

EU:ssa pidettiin kokousta välimeren hukkumisjuttujen takia. Luin HS:n ja Financial Timesin jutut aiheesta. Ne ovat kaksi eri kirjoitusta vaikka aihe on sama. HS kyllä mainitsee että on ollut eripuraa, ei vain hiiskahdakkaan että mitä mieltä asiassa ollaan. FT selvittää osallistujien ajatuksia.
1. Ongelma on että kukaan ei halua niitä tulijoita.
2. Eri mailla on eri käytännöt ottaa vastaan ja myöntää lupia.
3. Jos tulijat sijoitetaan Romaniaan, miten varmistetaan a) että he saavat asiallista kohteluja ja b) että he pysyvät siellä?
4. On julkinen salaisuus että eivät tulijat halua itäiseen Unkariin tai Viroon vaan Itävaltaan tai Ruotsiin

Nykyiset poliitikot, kotimaassa ja eu:ssa työskentelevät, H Hautala mukaan lukien, ovat tietoisia, tai halutessaan saavat tietää, että mitä asiasta puhutaan.
Rajatonta eurooppaan tuloa haluavat ovat toistamassa jo myönnettyä virhettä mutta ilmeisesti oma poliittinen ura painaa niin että seurauksilla ei ole väliä. Kun ei niitä itse ole kärsimässä.

Joku HS:n omistaja selosti ihan äsken että lehdelle on tärkeää olla luotettava. Noh, sitä odotellessa.... aloittakoot vaikka tästä.

Kari kirjoitti...

Aika hyvin vasemmisto medialta, jollaisia FT ja WSJ:kin kuitenkin ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Sua varmaan kiinostaa tämän uusimman kansallissankarin Freddie Grayn ansioluettelo.

http://universalfreepress.com/freddy-grays-arrest-record-heres-the-rap-sheet-of-the-guy-theyre-destroying-baltimore-over/#

Ilkka

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Ilkka, hyvä linkki.