perjantai 1. toukokuuta 2015

Venäläisliiga tuo syyrialaisia Suomeen

Joukko Suomessa asuvia venäläisiä on menossa käräjille ihmiskaupasta Lappeenrannassa, kertoo Uutisvuoksi. Saamieni tietojen mukaan syyrialaiset ovat maksaneet 2.000 euroa sierainparia kohti palkkiota. Osan olivat venäläiset saaneet kiinni, mutta osa pääsi Suomeen. Yksi keino hillitä tällaista ihmiskauppaa olisi luonnollisesti lisätä lakiin mahdollisuus evätä oikeus turvapaikkaan, mikäli myöhemmin paljastuisi, että maahanpääsyn taustalla on tällainen toiminta. Turha palkita rikollisjärjestöjä.

Vaikka Putinin Venäjä pelleilee Yön susien kaltaisten idioottien kanssa, antaa yllä linkitetty uutinen myös vakuuttavaa näyttöä siitä, että suurvaltana Venäjä yrittää valvoa rajojaan ja ilmeisen hyvin siinä myös onnistuu. Vaikka sukellusveneetkin Suomessa luvatta vierailevat, kaikista rajaloukkauksista ei tiedoteta. Sivistynyt veikkaus voisi olla, että jokaista rajan ylittänyttä kohti ovat venäläiset estäneet kymmenkertaisen määrän tulijoita - ehkä enemmänkin. Jos Venäjä haluaisi Suomelle hankaluuksia tarjoilla, niin antaisivat matkarahat rajalla mukaan. Ei Venäjä Suomea aseellisesti voita, mutta ovat tietoisia maamme rajojen sisällä olevista viidennen kolonnan edustajista. Kun Venäjä päättäisi avata kauttakulun paskastanioista Lappeenrantaan, ei meillä olisi mitään mahdollisuutta puolustautua nykyjärjestelmän vallitessa. Siinä invaasiossa ei NATO-joukoista olisi apua, kuten ei ole Välimeren EU-maillekaan. Pakko kysyä, kumpi on Suomelle realistisempi uhka - Venäjän aseellinen hyökkäys vai "humanitaarisen" kauttakulun salliminen Suomeen?

5 kommenttia:

Kari kirjoitti...

KT:" Pakko kysyä, kumpi on Suomelle realistisempi uhka - Venäjän aseellinen hyökkäys vai "humanitaarisen" kauttakulun salliminen Suomeen?"

Hyvä kysymys. Tarkentaisin sitä hieman.

Kumpi on Suomelle suurempi uhka Venäjän ulkoinen invaasio, vai Saksan EU:n ja YK:n sisäinen, humanitaaristen lakien kautta.

Hyvä vielä muistaa, että Saksan EU on määrännyt kuolemantuomion tämän politiikan vastustamisesta esimerkiksi mielenosoituksissa, vaikka hurskastelee Unkarille ajatuksesta kuoleman ansaitsevien rikollisten teloittamisesta. Lisäksi se pyrki poistamaan yksityisiltä aseita, joita voitaisiin käyttää sen invaasiossa panssareita vastaan.

Venäjä ei puutu tällä lailla Suomen sisäisiin asioihin, eikä ole enää sataan vuoteen lähettänyt tänne Bobrikoveja niinkuin EU Rehnejä ja Stubbeja.

Kumitonttu kirjoitti...

Aivan. Aika karmea rinnastus. Mutta ei mitään uutta auringon alla.

Kari kirjoitti...

Suomisyojät pysyy. Nimet vain muuttuvat.

Pannaan tässä vielä osa Bobrikovin ohjelmasta. Ei paljoa eroa sosialidemokraattisesta EU-utopiasta kun Venäjän ja Moskovan nimien tilalle muutetaan Saksan EU ja Bryssel.


Bobrikovin ohjelma.

"Ennen kuin Bobrikov lähti Suomeen, hän esitteli 30. elokuuta 1898 ohjelmansa Venäjän hallitsijalle Nikolai II:lle, joka hyväksyi sen. Bobrikovin ohjelman pääkohdat olivat:

Suomen sotaväen sulauttaminen Venäjän armeijaan.
Suomen valtiosihteeriviraston lakkauttaminen.
Valtakunnanlainsäädännön saattaminen voimaan Suomessakin.
Venäjän kieli viralliseksi kieleksi senaattiin, virastoihin ja kouluihin.
Helsingin yliopisto ja oppikoulut tarkemman valvonnan alaisuuteen.
Venäjän kansalaisille annetaan oikeus virkoihin Suomessa.
Suomen rahan poistaminen.
Venäjän ja Suomen tullirajan poistaminen, sekä tullilaitoksen yhdistäminen Venäjän tullilaitokseen.
Venäläisiä lehtiä piti perustaa Suomeen levittämään hallituksen mielipiteitä.
Valtiopäivien juhlamenot on uudistettava.
Kenraalikuvernöörin ohjesääntö on uudistettava.
Bobrikovin ohjelmassa korostettiin sitä, että Suomen valtiolliset olot ja autonominen asema ovat Venäjän etujen vastaisia. Tavoitteena oli Suomen alistaminen täysin Venäjän hallitusviranomaisten johtoon."

Wiki.

Kumitonttu kirjoitti...

Hiljaiseksi vetää.

Kari kirjoitti...

Kyllä. Iltasanomien sos.dem.EU-mielinen propaganda on vain harhauttavaa savuverhoa, että Kokoomuksen, demarien, Kepun ja Ruotsalaisten Bobrikovit saisivat rauhassa jatkaa Suomisyöntiään Senaatissa, eli nykyisessä eduskunnassa.