perjantai 7. marraskuuta 2014

Li Andersson valehtelee

Tarkkaavainen lukijani talonpoikaisarmeijan syntymailta kiinnitti huomioni Vasemmistonuorten puheenjohtajan Li Anderssonin näppärään taitoon valehdella itselleen sopivissa tilanteissa. Kaikkihan toki muistamme, miten Andersson väitti, että vasemmistolaista väkivaltaa ei voi verrata äärioikeiston väkivaltaan, koska vasemmistolla on hyvä tarkoitus. Sitä ei ehkä voi pitää suoranaisena valeena, mutta ainakin paskan jauhamisena.

Vasemmistojohtajille on tavanomaista esiintyä rahvaana, leimaantua äänestäjiinsä, halailla lapsia, kulkea asepuku päällä ja tavata alamaisiaan näiden työpaikoilla pelloilla ja tehtaissa: Kim, Stalin ja Castro. Li Andersson on poliittisten nuorisojärjestöjen tulokuningatar, kuten tämä Ilta=Sanomien uutinen paljastaa. Mutta koska se lienee ilmeisen kiusallista, Li päättää puhua paskaa ja sepittää oman totuutensa, kuten kuva alla paljastaa.
Anderssonin toiminta on silkkaa populismia hänen valehdellessaan omat tulonsa päästäkseen keräämään irtopisteitä poliittisen vastustajansa kustannuksella.

6 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Hohhoo jaajaa. Mitäpä muuta voi kommarilta/stalinistilta/muulta ammattihuijarilta odottaa kuin valheita?

Kumitonttu kirjoitti...

No mitäpä muuta niin. Voi mielessään pohtia, minkälaiseen raivoon media olisi itsensä kiihdyttänyt, mikäli vaikkapa Simon Elo jäisi kiinni samanlaisesta valheesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Totta tuo mitä kerrot. Kommentoin hieman toista asiaa, eli tuota Anderssonin lausumaa ”pissisjengi kouli väittelijäksi”. Veikkaan, että Andersson on ollut tekemisissä melko lailla ”kevytpissisjengeissä”, sillä ihan jo työni puolesta tiedän että varsinaisten pissisjengien argumentointitaito liikkuu välillä ”käytän vittua vain välimerkkinä / käytän vittua myös sanavälinä”, eikä poliitikon välttämättä kannattaisi mainostaa tätä. Tosin minun ja Anderssonin arvomaailma ja elämänkokemus varmaankin ovat varsin erilaiset ja ehkä me arvostamme erilaisia asioita.

Toinen huomio tuosta valokuvasta. Varsin tyypillistä otsikointia naistenlehdelle. Andersson on poliitikko / pyrkii poliitikoksi ja Me Naiset laittaa toiseksi otsikoksi ”Vasemmistonuorten Li Andersson, 27, ei luovuttaisi viholliselle löylykisassa”. Mitä merkitystä sillä on hänen yhteiskunnallisen toimintansa kanssa?

Tuosta tulee mieleen HS:n Nyt-liite joskus ehkä 20 vuotta sitten, jossa mainostettiin että ”naisrokkarit tulevat” ja otsikkona oli että ”Thee Ultra Bimboos-yhtyeellä käy rock vaikka sairaanhoitajan asussa”. Tekikö se sairaanhoitajan asu bändistä parempia soittajia? Oliko rytmi tiukempi? Naistoimittajilla vaan on tapa etsiä epäolennaisuuksia ja keskittyä niihin. Kai se puree naislukijaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, itse kiinnitin huomio tuohon, että Li tunnustaa että tekisi mieli "ravistella" vastustajia, mutta ei voi. Eli olisi valmis "ravistelemaan", jos siitä ei seuraisi rangaistusta.

Ravistella tarkoittaa pissisjengeissä hakkaamista.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Minä aina sekoita Li:n Anni Sinnetänne. Anni mut haukkui natsiksi kaikkien kuullen suurlähetystössä, mutta Lipposen Päivi ei ollut moksiskaan, Paavo on muuten aika iso ja pitkä jätkä. Väyrysen Pate on lyhyt, siitä ei ole haittaa, vaikka on tekotohtorin hattu.

Kaikki muut akat tuli puolustaan ja sanoi ettei ari mikään natsi ole. Siinä vaiheessa vetäydyin vanhojen ukkojen kanssa takapihalle juomaan viskiä ja nauramaan nykyajan hulluudelle. Perkule, viski loppui kesken ja menin suurlähetystön varastosta varastamaan, mutta se perkuleen emäntä sai mut kiinni ja jouduin viemään pullon takaisin kaappiin, en edes omaan suuhun ehtinyt kulauttaa.

Muuten se oli mun puolella, mutta tiesi, perkele lähtee irti jos nuo pojat pullon korkin aukaisee.

////////

Olihan se mukavaa aikaa, siitä on kohta 10 vuotta.

Kumitonttu kirjoitti...

Sehän ei ole haukkumista kun Vihreä kertoo punaniskalle totuuden päin naamaa. Se on opettamista hyville tavoille eli suorastaan välittämistä.

Noita isoja lapsia hoivaamme oikeastaan

Paremmin kuin hoivaa isä lastaan

Niillä liksatkin on paremmat

Kuin Afrikassa keskimäärin

Voitko väittää että ekologisuus on väärin?