tiistai 4. marraskuuta 2014

Homojen kivittäminen naurattaa

Venäjän poliittisen ilmapiirin tiedetään olevan eurooppalaisen politiikan vastakohta. Venäjä on kansallismielinen ja konservatiivinen seksuaalipolitiikassaan, patriarkaalinen ja maskuliininen. Venäjällä luotetaan öljyyn ja ydinvoimaan, Venäjä on dekadenssilla tavalla konsumeristinen ja kapitalistinen. Venäjä on kaikkea sitä, mitä Vihreät poliittisesti vastustavat, vaikka omalla kierolla tavallaan haastoivat Jussi Halla-ahon oikeuteen mutta jättivät Ylen islam-illassa homojen kivittämistä puolustaneen imaami Abbas Bahmanpourin rauhaan.

Heidi Hautala on esiintynyt ärhäkkäästi Venäjää ja Putinia vastaan ja seurustellut venäläisen toisinajattelijan Andrei Nekrasovin kanssa. Vihreät vastustavat Rosatomin myymää ydinvoimalaa Fennovoimalle ja käyttävät kaikkea kuviteltavissa olevaa - mukaan lukien Krimin sisällissota - keppihevosena taistellessaan venäläisten edustamia arvoja vastaan. Anni Sinnemäki ja miehensä Anton Monti antavat kasvot väkivaltaisen kommunismin kannattajille. Eurooppalainen internationalismi elää Vihreissä ja se on venäläisen nationalismin vastustamisen taustalla.

Eivät Vihreät tue homoja tai mitään muutakaan ideologisista syistä vaan käytännöllisistä. Tukemalla perinteisen perheen tuhoutumista instituutiona he tuhoavat inhoamaansa kapitalistista, kulutuskeskeistä ja konservatiivista yhteiskuntaa.

Ei kommentteja: