sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXXVII

Iltalehden mukaan Perussuomalaisten Helsingin piiritoimiston ikkunat on rikottu toistamiseen. Tapahtuma ei ehkä suoranaisesti olisi bloggaamisen arvoinen, mutta koska tässä blogissa on tämä "Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi" -teema, niin kyllä tämä tänne ansaitsee päästä. Onhan Talvisodan syttymisen 75-vuotispäivä, mitä nämä liimanhaistelijat tuskin pitävät muistamisen arvoisena.

Teema syntyi siis siinä vaiheessa, kun Perussuomalaiset ja erityisesti Jussi Halla-aho alkoi saada julkisuutta. Vasemmistolainen journalistikenttä löi välittömästi Hitler-kortin pöytään kirjoitellen "äärioikeiston" uudesta noususta Euroopassa. Äärioikeistolla luonnollisesti viitattiin natsi-Saksan ideolisiin juuriin. Kuten tämän blogin lukijat hyvin tietävät, ne olivat marxilaisessa sosialismissa eikä suinkaan oikeistolaisina pidetyissä aatteissa kuten klassisessa liberalismissa. Siksi termi "äärioikeistolainen" on pejoratiivinen eli halveksuva. Kun rinnastetaan natsi-Saksa oikeistoon - toki lisättynä "ääri"-liitteellä - saadaan oikeistosta luotua vähintäänkin epäilyttävä mielikuva. Sille tarjoaa elämänläheisen, tasa-arvoisen vastakohdan sosialismi.

Natsi-Saksan historialliset juuret nojaavat saksalaiseen kommunismiin, jonka kannattajat vaihtoivat leirinsä kansallismieliseen vaihtoehtoon eli Hitlerin puolueeseen. Puolueen lipun punainen väri oli taiteilijasielu Hitlerin tietoinen valinta, jotta kommunistit tuntisivat olonsa kotoisammaksi alusta alkaen. Hitlerin suosion salaisuus oli laajamittaisen hyvinvointivaltion luominen. Valtio jakoi avokätisesti erilaisia etuuksia, jotka se ryöstöverotti rikkailta yleisesti ja juutalaisilta erityisesti. Alkukesästä 1939 Saksan julkisen talouden tila oli romahtamassa. Ulkomaisilta velkojilta tilanne haluttiin pitää salassa, mikä lopulta onnistuikin sodan puhjettua syyskuussa. Sen jälkeen hyvinvointia Saksaan loivat naapurimaiden ryöstöretket. Göbbels piti kuuluisan puheensa syyskuussa 1941, jossa hän lupasi itärintaman sotilaiden lähettävän runsaat joululahjat koteihinsa.

Saksan häviön jälkeen kommunistijohtaja Josif Stalin nimesi kansallis-sosialismin "äärioikeistolaiseksi" ideologiaksi. Kaikenlaiset tutkijanplantut (Jussi Jalonen 29.10.2014: Timo Soini ja kulttuurimarksismi) yhä edelleen toistavat Stalinin vääristelemää aatehistoriallista propagandaa täysin häpeilemättä. Ilmeisesti he eivät osaa hävetä, koska eivät ymmärrä olevansa poliittisia narreja.

Eräs lukijani kertoi uutisesta, joka muistuttaa häkellyttävästi natsien propagandaa koukkunokkaisista juutalaisista. Halla-aho on maalattu kaupungin omistamaan kiinteistöön modernin taiteen museon Kiasman tilaustyönä. Sosialistien poliittinen väkivalta perustuu näkemykseen, jonka mukaan lainsäädäntö on luokkavihollisten eli porvareiden laatima, joten se ei sido kunnon vasemmistolaista. Kuten Li Andersson totesi, "Vasemmistolainen väkivalta on parempaa".
Kysymyksistä tärkein:
Miten on mahdollista olla nykypäivänä tämänniminen taloyhtiö? Sijaitsee Porrassalmentiellä Mikkelissä. Onko laillista?
Neekeriharjun nimi saa jonkun pohtimaan laillisuuskysymystä, mutta poliittisesta väkivallasta samat suvakit eivät osaa olla huolissaan. Kyllähän tuo kysymys oikein alleviivaa maan henkisen tilan.

2 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Kyllä tämä tapahtuma on huomion arvoinen. Onhan se tulkittavissa poliittiseksi väkivallaksi tai ainakin vihateoksi, jollainen kaikkien demokraattisten voimien tulisi tuomita.

Blogasin asiasta myös itse lähinnä siksi, että halusin kertoa kaikille odottavani tapahtuman tuomitsemista.

TapsaK kirjoitti...

Viime aikoina kuvat ja sivustot (ensisijaisesti facebookissa) valehtelevat että siionismi ja natsismi olisivat sama asia. Yleensä nämä "goebbelsit" ovat muslimeja mutta eivät taida tajuta että itse ovat lähempänä natsiaatetta kuin vihaamansa juutalaiset. Myös kaikenmaailman ostoboikottihankkeet israelilaisia tuotteita kohtaan osoittavat vihervasemmiston läheiset yhteydet natseihin. "Älä osta juutalaisilta", ääni menneisyydestä.