lauantai 8. marraskuuta 2014

Kepu pettää aina

Suomen suosituimmaksi puolueeksi nousseen Kepun puheenjohtaja Juha Sipilä toteaa Suomen muuttuneen porvarilliseksi DDR:ksi. Porvarillinen on sanahelinää - ihan oikeaa sosialismia tämä on. Mitä Kepu ja Sipilä tarjoavat lääkkeeksi? Tässähän sitä:
Keskustan eduskuntaryhmä esittää budjettivaihtoehdossaan yrityksille tukea ... Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikainen huomauttaa, että yritysten tuki olisi ... kuin tuki ... Tuolloin tuki ... Euroakaan ei tuesta kulu ... Antaisimme tuen myös ...

Vaihtoehtobudjetissaan keskusta kiristäisi yli 68 000 euroa vuodessa ansaitsevien verotusta. Veroja kiristettäisiin vielä enemmän yli 90 000 euroa ansaitsevilta. Seuraava korotus tulisi 160 000 euron jälkeen. Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän mukaan vaihtoehtobudjetti tekee vähemmän uutta velkaa valtiolle kuin hallituksen esitys. Vaihtoehdon loppusumma on samaa tasoa kuin hallituksen budjettiesityksen.
Sillä lailla! Kepu pettää aina!

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Niinpä. Onko meillä oikeita vaihtoehtoja kepudemarikokoomuksrlle? Kysyin joskus ennenkin, mitä voi äänestää, jos kannattaa minmivaltiota ja verojen alentamista. Onko Suomessa minulle puoluetta? Onko missään?

Jenkeissä voisi äänestää republikaaneja, mutta historia osoittaa, ettei republikaaneiila ja demokraateilla ole eroa.
Ymmärtäähän sen. Miksi poliitikko haluaisi luopua rahoistaan?

IDA kirjoitti...

Perussuomalaisissa on sekä aatteellista, että perinteisiin nojaavaa potentiaalia valtion roolin pienentämiselle. En kyllä ollenkaan väitä, että se olisi kauniisti toteutunut ;)

Kumitonttu kirjoitti...

Mikko, ei taida olla missään. Siksi Atlas Shrugged on niin houkutteleva. Kuin lukisi Gulagissa Vankileirien saaristoa.

Idalla on pointti. Persujen aate muistuttaa ehkä jotain 60- ja 70-lukujen käsitystä valtion ja yksilön keskinäisestä vastuunkannosta. Viestiä pitäisi terävöittää; linjata keiden pitää huolehtia itse itsestään ja keitä valtio auttaa.

Nyt on ajauduttu tilanteeseen, jossa "lapsen edun" takia sosiaalitoimi voi marssia kenen tahansa kotiin ja antaa rahaa. Kyllä ihmisillä pitäisi olla vastuu omasta elämästään mutta vastaavasti myös vapaus elää kuten haluaa ilman että joku byrokraatti tulee kotiisi kertomaan miten pitää elää.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Tämähän tässä kaikista pelottavinta on.

Minä olen maatalossa syntynyt, maanilveilijän poika. Ne perkeleet kaikki maalla äänestää keskustaa. SMP:kin ja Veikko Vennamo kannettiin porukassa pois, kun eivät uskaltaneet yksin tulla.

Minä en niille ääntä antaisi, ne on kaikista suurimpia ketkuja ja roistoja.

///////////

Keskustaa ja Kokoomusta en äänestä ikinä. Kommunismi ja sosialismi ja vihreä "aate", niiden vastustuskyky tuli jo perinnöllisyystekijöiden mukana.

Kumitonttu kirjoitti...

Minusta paras todiste Kepua vastaan on "tutkija" Jussi Jalonen, joka on ollut Kepun jäsen. Jos moinen ideologia vetoaa niin kahjoon ihmiseen, ei ideologia voi ihan tasapainossa olla.