lauantai 22. marraskuuta 2014

Nelli Baran

Vitsi mikä CV:

Kansainvälinen Solidaarisuus, hallituksen jäsen 2013-
Demo Gender-työryhmä, jäsen 2013-2014
SDP:n puoluevaltuusto, varajäsen 2014-2016
Varsinais-Suomen Demarinaiset, puheenjohtaja 2013-2014
Varsinais-Suomen Turkki-yhdistys, puheenjohtaja 2013-2014
Suomen Demarinaiset liittohallitus, varajäsen 2012-2015
Turun vesiliikelaitos, hallituksen jäsen 2013-2016
Varsinais-Suomen Sos.dem. piirikokousedustaja 2010-2014

SDP:n Energia- ja ilmastopoliittinen työryhmä, jäsen 2012-2014
SDP:n Ympäristöpoliittinen työryhmä, jäsen 2012-2013
Turun Kuluttajayhdistys RY:n hallitus, jäsen 2012-2013
Turun Sos.dem. Naisyhdistyksen hallitus, jäsen 2010-2013
Turun seudun Nuorisoasunnot RY:n hallitus, jäsen 2012
Lounais-Suomen Demarinuorten hallitus, jäsen 2011-2012
Demarinuorten liittohallitus, varajäsen 2012
Varsinais-Suomen Demarinaisten hallitus, jäsen 2011-2013
Varsinais-Suomen Sos.dem. piirikokousedustaja, 2010-2013
Varsinais-Suomen Sos. dem. Naispiirin piirikokousedustaja, 2010-2012
SDP puoluekokousedustaja 2012, 2014
Turun Suomalaisen Yhteiskoulun hallitus, puheenjohtaja 2012
Turun seudun Nuorisoasunto RY, pj 2011
Demarinuorten ja SONK:in kv-jaosto, vpj 2011
Turun Opiskelijoiden Sos.dem. Yhdistyksen hallitus, varajäsen 2011
Turun Eurooppanuoret hallitus, jäsen 2011
Vaalilautakunnan puheenjohtaja, EU-vaalit 2014 (Turku 1)
Vaalilautakunnan jäsen, Kunnallisvaalit 2012 (Turku 5)
Vaalilautakunnan jäsen, Presidentin vaalit 2012 (Turku 5)
Vaalilautakunnan jäsen, Eduskuntavaalit 2011 (Turku 5)
TOSI-lehden päätoimittaja, 2011
Turun Opiskelijoiden Sos.dem. Yhdistyksen hallitus, jäsen 2010
Näillä saavutuksilla maata johdetaan.

Nelli on ihqun välimerellisesti feministi, ateisti, antisionisti ja sosialisti. Hänen suosikkikirjansa esittely on kuvaava:
Susan Abulhawa; Jemenin aamut

Jemenin aamut on puolillaan lämminhenkisiä kuvauksia palestiinalaisesta elämästä, rakkaudesta ja toivosta. Toinen puoli nostaa esiin siionistien julmuudet.
Nellin kaltaisissa ihmisissä ruumiillistuu nykyaikaisen hyvinvointiyhteiskunnan edistykselliset ominaisuudet. Ihme jos hän ei menesty politiikassa.

9 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Hohhoijaa, halu tappaa kaikki juutalaiset on näköjään tänä päivänäkin yhtä hyväksytty kuin 1900-luvun alkupuolella. Eivät saksalaiset olleet missään mielessä ainoita, ainoastaan tehokkaampia kuin muut.

Kumitonttu kirjoitti...

Nellin jäsenyys Turkki-yhdistyksen puheenjohtajana paljastaa naikkosen ajattelutavasta paljonkin, mutta tuo "sionistien julmuus" ei jätä arvailujen varaan yhtään mitään. Nellin mielestä arabeilla ei itsellään ole mitään vastuuta tilanteestaan. Hän ei varmasti ymmärrä sitäkään, että EU ylläpitää gazalaisten ahdinkoa talousavullaan. Parasta Nellissä on se, että hän antaa kasvot edustamalleen ideologialle. Jokainen voi nähdä minkälaisia tyhjiä tynnyreitä punavihreät oikeasti ovat.

Kari kirjoitti...

"Kaikkina aikoina, mutta nyt enemmän kuin koskaan, ovat maailmaa ohjanneet ennen kaikkea salaiset seurueet." - Franklin D. Roosevelt


30-luvun maailmantaloutta ja politiikkaa leimasi lama ja sitä seurannut poliittinen liikehdintä, joka tuotti ympäri maailmaa erilaisia sosialistisia New Deal- ja uskonnollisempia New Order-liikkeitä. Usein ne alkoivat pienestä, jopa maanalaisesta puolueesta tai ideologiasta , joka sai vaikeassa tilanteessa nopeasti vallan lupaamalla uutta jakoa ja järjestystä. Niiden tarkoitus oli saavuttaa "maailman rauha" levittämällä oma, tai liittolaisideologia sodalla koko maailmaan.

Tälläisiä ekspansionistisiä liikkeitä olivat mm:
- Japanin Hakkō ichiu (八紘一宇?, literally "eight crown cords, one roof" i.e. "all the world under one roof")
Lainaa:
Pääministeri Konoe: Japan's national policy was "the establishment of world peace in conformity with the very spirit in which our nation was founded"[9] and that the first step was the proclamation of a "new order in East Asia."

- Lähi-Idän islam, jonka missio oli ja on levittää rauhan talo/alue(Dar as-Salam, house/abode of Peace) koko maailmaan(Dar al-Harb (Arabic: دار الحرب "house of war"; also referred to as Dar al-Garb "house of the West) Jihadin kautta.
- Moskovan kansainvälinen sosialismi, eli tutummin kommunismi rauhanliikkeineen.
- Berliinin kansallinen sosialismi, eli natsismi
- Rooman ja monen muun pääkaupungin kansallinen ja sosialidemokraattinen fasismi. Nykyisin Sosialistinen internationaali.

- Washingtonin (sosiali)demokraattien Franklin D. Rooseveltin fasistinen "New Deal" politiikka, joka jatkuu vielä Obamankin kaudella.

Näistä liikkeistä Japanin bushido/Hakkō ichiu-ideologiat sekä Saksan ja Italian sosialismit hävisivät toisen maailmansodan yhteydessä ja kansainvälinen sosialismikin(kommunismi) on jo suurimmat voitonparaatinsa viettänyt. Todellisia salaseuroista alkunsa saaneita voittajia ovat Euroopan ja USA:n sosialidemokrattinen fasismi ja Lähi-Idän islam.

Ideologioina sosialistinen fasismi ja islam(vrt. SI ja IS) ovat aina hallinneet itseään ja muita virheellisillä teorioilla, valheilla ja manipulaatiolla, joihin lopulta tietysti itsekin alkavat uskoa.
Iso osa tästä poliittisesta propagandasta muodostuu myös omien jälkien häivyttämisestä ja toisaalta kuviteltujen vihollisten kehittämisestä. Tähän tarvitaan salaliittoteorioita, juutalaisia, illuminaatteja, mossadia, Rotchildeja, vapaamuurareita ja myyttistä "oikeistoa".

Valitettavaa, mutta toisaalta ymmärrettävää on myös kristittyjen taipumus näihin teorioihin. Ymmärrettävää sikäli, että kristityt ovat aina synkronoineet valtakulttuurin pimeimmätkin opit omaan evankeliumiinsa.

https://www.faithforum.fi/viewtopic.php?f=21&p=508#p508

Baran on Turkkia tukevan SI:n(sos. Int) jäsen ja käytännössä kannattaa IS:kin, koska Turkkikin tekee niin.

Itselle Turkki ja IS ovat lähinnä Ilmestyskirjan Lopunajan Peto.

Kumitonttu kirjoitti...

Erinomainen tiivistys Karilta taas kerran, kiitos siitä.

On valitettavan yleistä, että ihmiset eivät tunne historiaa, eivätkä varsinkaan ideologioiden historiaa. Nelli Baranille tulisi varmasti yllätyksenä, että hänen ajattelutansa ja maailmankuvansa ideologinen pohja on versonut samasta juuresta kuin kansallissosialismi ja fascismikin. Oletan hänen uskottelevan itselleen ja muille ympärillään, että hän on mahdollisimman kaukana Hitleristä ja tämän yhteiskunnallisista näkemyksistä. Todellisuudessa Nelli Baran kannattaa hyvinvointivaltiota, tulontasausta ja islamia. Kaikki käy kunhan ne romuttavat amerikkalaisen kolmen koon (kapitalismi, konsumerismi ja kristillisyys) perinteet.

Becker kirjoitti...

No tässähän meille on taas tulossa nuori intoa puhkuva bimbo, joka täyttää poliitikon perusvaatimuksen: "Tyhmä ja ahkera." Jäämme pelolla odottamaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Nellin tyhmyys ei ilmeisesti johdu matalasta älykkyydestä vaan halusta miellyttää lauman johtajia. Niin karmeita olivat yhteiskuvat Antti Rinteen ja muiden pahatekevien kanssa. Jos ei ole kykyä itsenäiseen ajatteluun, valinta on kollektivismi.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Lyhyet on tyosuhteet, en palkkaisi.

Jokainen jolla on yli kolme tyopaikkaa CV:ssa, lentaa ovesta heti ulos. Ainakin 4 vuotta pitaa yhessa paikassa pysya, etta jotain oppii.

Anonyymi kirjoitti...

"SDP:n puoluevaltuusto, varajäsen 2014-2016"
Unohdit KT optimistin! Aika monta on vuoteen 2016 saakka "päivätty", tai sitten olen nukkunut pari vuotta!
Esim. Turun vesiliikelaitos, hallituksen jäsenyys (2013-2016)ei edellytä mitään erityistä, jos on 100% varmuus tuosta hallituksen jäsenyydestä?
Toisaalta, miksi Turun seudun Nuorisoasunto ry:n, puheenjohtajuus 2011 on jäänyt vain yhteen vuoteen (säännöt ?) vai olisiko tuossa pj:n tehtävässä pitänyt osatakin jotain?

Kumitonttu kirjoitti...

Masentavaa.