torstai 6. marraskuuta 2014

Haluttomuus hyväksyä tosiasioita

Suomesta Viroon liiketoimintansa siirtänyt Juha Ketola toteaa Ylen haastattelussa:
Samantekevää kaatuuko istuva hallitus vai ei. Asiat eivät parane herroja vaihtamalla.

Suomessa on vain eritasoisia demaripuolueita, todellista vaihtoehtoa ei ole. Suomi ei muutu seuraavaan viiteentoista vuoteen yhtään parempaan suuntaan, jos koskaan.

Päätös muutosta kypsyi lopullisesti, kun hän kävi keskusteluja poliitikkojen kanssa.

– Silloin tajusin, että kyse ei ole tiedon puutteesta, vaan haluttomuudesta hyväksyä tosiasioita. Tiedon puute on helppo korjata, mutta haluttomuus vaikea.

Katsokaapa noita yllä olevan taulukon mainintoja: "Saattaa loukkaantua kohtuuttomasti pienestä asiasta".

Sillä mitäpä muuta ovat nämä poliitikkojen itkupotkuraivareilla säestetyt vaatimukset "irtisanoutua" milloin mistäkin itsestään selvästä asiasta. Kuka aikuinen ihminen oikeasti edellyttää keneltäkään suomalaiselta "irtisanoutumista Breivikin teoista"? Mutta silti tällaisia vaatimuksia viljellään ja esitellään, kuten nyt vaikkapa Höglund blogissaan. Blogimaailmassa Höglundin maine leijailee desantti Bäckmannin tavoin omissa ohuissa yläpilvissään, mutta tuota taulukkoa katsellessa ei voi välttyä ajatukselta, että koko valtioneuvosto istuu samalla pilvenreunalla.

6 kommenttia:

RH kirjoitti...

Mh. Meillä kasvaa hyvä poliitikon alku. Tietoa vähän (eikä sitä haluta lisätä) mutta vaatimuksia paljon.

Juha kirjoitti...

Höglundin oksenn... kirjoitukset eivät olekaan tulleet kotvaan vastaan missään. Uteliaisuudesta seurasin linkkiä ja sain luettua ensimmäisestä kappaleesta puolet eli noin 2,5 virkettä. Tein kaikkeni, mutta siihen jäi. En olisi luullut mahdolliseksi, mutta taitaa tyyli olla muuttunut entistäkin sekopäisemmäksi.

IDA kirjoitti...

Kävi täsmälleen sama kuin Juhalle.

Ehkä olisi parasta, jos valtioneuvosto myöntäisi Höglundille tuntuvan, työntekoa rajoittavan eläkkeen ja televisiossa luettaisiin tiedote, että Höglundiin kohdistuva sorto on lopetettava.

Kumitonttu kirjoitti...

Sanna, lapsena luuli olevansa paljon vanhempiaan viisaampi, mutta oikeasti olikin vain omnipotentti.

Juhalla on uusi profiilikuva :) Höglundin hengentuotos on uskomattoman vähä-älyistä. Kieli on taitavaa, kynämies hän totisesti on. Mutta sanomaa ei ole lainkaan missään analyyttisessä muodossa. Ehkä Höglund raivostui Halla-aholle juuri siksi, että Halliksella analyyttisyys on hyve tai jopa voimavara.

Ida, tai sitten Höggiksen ja Bäckiksen voisi lähettää avaruusasema Alfalle pohtimaan muita ulottuvuuksia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Höglund elää itse luomassaan harhamaailmassa. Hänen ns. asiantuntemustaan ei kysele enää valtamediakaan, mikä kertoo jo aika paljon.

Ehkä paras harhakuva on tämä hepun tekemä juttu meistä viisikymppisistä ns. maahanmuuttokriittisistä, jotka ollaankin linnassa viattomia poikia kyttääviä narkkarihomoja. Lukeminen omalla vastuulla:

http://www.paljastettu.fi/276988562/2061162/posting/pikku-persykk%C3%A4ispoikulit

Kumitonttu kirjoitti...

Ei siihen kauaa mene kun joku näistä sinun ihailemistasi esikuvista virnistäen käskee poikulia ottamaan housut pois. Kalpenet kauhusta ja alat vastustella, mutta silloin esikuvasi hymy hyytyy ja hän äyskäisee äreän käskyn, luultavasti myös vetäisee nopean ja kipeän nyrkiniskun vankilavuosina treenatuilla lihaksilla. Viimeistään siinä vaiheessa kun rakas ystäväsi napsauttaa auki partaveitsenterävän stilettinsä naamasi edessä, ymmärrät että nyt on tosi kyseessä ja henki pelissä eikä paskapuhetta kuunnella.

Väkivahva rakastajasi vääntää persykänpuoliskosi erilleen ja junttaa heroiiniruiskeista ryhmyisen ja arpikohjuuntuneen molonsa peppuliisi. Jos hän käyttää liikaa väkivaltaa, kakkisuolukkaisesi lihaksisto saattaa vaurioitua pysyvästi niin että paskulisi ei pysy enää sisällä vessukkaan asti,vaan turahtelee ulos jo ennenaikaisesti, jolloin sinä peppupoikuli joudut vaipukkaisia pitämään.


Voi helvetti, kyllä on Höglundin tekstin taso naurettavaa! Jotenkin hän on täysin homoseksuaalisuuden, väkivallan ja nuorten poikien ja tyttöjen lumoissa.