keskiviikko 12. elokuuta 2015

Antti Rinne Stalinin jalanjäljillä

Sosiaalidemokraattien puheenjohataja Antti Rinne nostaa kansallissosialistien vastaisen - antifasistisen - retoriikan uudelle tasolle. Rinne vaatii Suomen vastarintaliikkeen lakkauttamista. Tavallinen ihminen näkee ongelman siinä, että SVL ei ole yhdistys, mutta Antti-poikapa hoksaa, että vaikka se ei ole yhdistys, sen toiminta voidaan lopettaa, koska toiminta on järjestäytynyttä, ja siten siihen voidaan siis soveltaa yhdistyslakia. Laissa on säädetty, että jos yhdistyksen toiminta on lakien ja hyvien tapojen vastaista, sen toiminta voidaan lopettaa. Epäselväksi jää, miten yhdistys, joka ei ole yhdistys, voidaan lakkauttaa.

SVL:n arvot ja toimintatavat ovat lapsellisia enkä oikein ymmärrä, miten kukaan täysjärkinen ihminen voi niitä kannattaa. Adolf Hitlerin elämän ja toiminnan näkeminen positiivisessa valossa vaatii sen kaltaisia hengellisiä lahjoja, ettei niitä (onneksi) ole ihan kaikille suotu. Toki Hitler teki hyviäkin asioita kuten... Siis tuota... Noh, palataan siihen myöhemmin kun muistuu mieleen.

Valtiovallan toimesta Suomessa lopetettiin sellaiset yhdistykset kuin Lotta Svärd ja Suojeluskunta. Niiden toiminta oli Neuvostoliiton mielestä fasistista eli - tadaa!!! - kansallissosialistista. Nyt Antti Rinne vakavalla naamalla vertaa SVL:ää Suojeluskuntaan ja Lottiin. Jos SDP tästä vielä alemmas vajoaa, se saavuttaa maapallon ytimen.

Oletetaan, että Antti Rinne saisi kuitenkin tahtonsa läpi, ja yhdistys (joka ei ole yhdistys) lakkautettaisiin yhdistyslain perusteella. Seuraavaksi vuorossa olisi ammattiyhdistysliikkeiden vuoro, koska ne on tuomittu moneen otteeseen laittomista lakoista. Eläinten vapautusrintama - joka sekin on vasemmistolainen liike - tulisi myös lakkauttaa. Maan vapautusrintama ELF tulisi lakkauttaa samoin kuin Greenpeace ja lukuisat ympäristöjärjestöt. Vasurianarkistien Takku, Vasemmistoliiton nuorisojärjestö ja ainakin molemmat Helsingin potkupallokerhot saisivat armollisen niskalaukauksen (Älykääpiöt - ELF 29.5.2014).

Tässähän alkaa lämmetä Rinteen ajatukselle. Koska puolueet rikkovat lakia pakottaessaan kansanedustajat puoluekuriin, voitaisiin myös kaikki eduskuntapuolueet lakkauttaa. Islamilaiset yhteisöt pääsevät listan kärkipäähän rikkoessaan räikeästi suomalaisia lakeja. Jos Rinne toimisi johdonmukaisesti, meillä olisi maa, jossa ei olisi vasemmistolaisia liikkeitä. Se että Rinne vaatii poliittisen ideologian kieltämistä ja liikkeen lopettamista on - paradoksaalista kyllä - demokratian halveksuntaa pahimmalla tasolla. Jos joku Perussuomalainen - vaikkapa Olli Immonen - olisi todennut, että Vasemmistonuorten toiminta pitää kieltää, koska sen johto siunaa poliittisen väkivallan oikeutuksen, Immonen olisi syytteessä valtakunnan oikeudessa.

4 kommenttia:

Euvostotaivas kirjoitti...

SDPöön henkinen alennustila alkaa olla legendaarinen. Rinnekin siis epätoivoissaan kalastelee kieltorintaman sumuisilla vesillä. Ah ja voi tätä suomalaista perinnettä herättää henkiin kiellettyjä hedelmiä. Tietenkään päivittelijä ei näe omassa tai puolueensa "jumalaisessa" sanomassa mitään tarkistamisen aihetta. Menon provinssissamme äityessä väistämättä yhä hurjemmaksi jokunen älyn jättiläinen liittynee mainittuun kerhoon pelkästään siksi, että Rinteen äijäfeministi ilman hametta on poppoota vallan kauhiasti kavahtanut. Kyllä alkaa jo uskoa siihen, että SDP tavoittaa ansaitsemansa 5 prosentin kannattajatason.

Eikö täällä koskaan opita?

Kumitonttu kirjoitti...

On erikoista, että Rinteen ulostulo ei soita minkäänlaisia kelloja missään. Hän saa ladella vaikka mitä typeryyksiä ilman, että kukaan naulaa hänet kiinni.

Poliittisen ideologian ajamisesta on tehty nyt siis laitonta ja rikollista. En olisi uskonut että näen tämän päivän omiin silmin.

Euvostotaivas kirjoitti...

Suomi on täynnä kaksoisstandardeja. Tiettyjen piirien jäsenet saavat todella laukoa ihan mitä vain joutumatta torioikeuksien eteen. Työelämään on jopa kehitetty niin sanottuntu positiivinen syrjintä, jonka yhteydessä musta on kyllä pontev asti selitetty valkoiseksi. Yhteisknnan soisi kyllä puuttuvan myös vasemman laidan ja viherradikaalien järjestöjen julkilausumiin.

Kumitonttu kirjoitti...

Antti Rinne on vanhana ay-pomona oppinut, että voimaa saa käyttää, koska vasemmistolainen väkivalta kohdistuu virheellisiin rakenteisiin. Yksi tällainen virheellinen rakenne oli 30-luvulla juutalainen kansanosa, joka hallitsi mediaa ja pankkeja, kuten Pertti Salolainen totesi äskettäin.

Nyt rakenne, joka pitää tuhota, on judeo-kristillinen Eurooppa ja mikä sopii vasemmiston liittolaiseksi paremmin kuin islam. Tekninen vika.