tiistai 30. joulukuuta 2014

Tukholman seksuaalirikokset kuin Bagdadista

Helsingin Totuus ja penaali Anu Ilomäki otsikoi provosoivasti kirjoituksensa "Mitä kysyisit pahoinpidellyltä naiselta?". Tutkimusten mukaan naiset käyttävät yhtä sumeilematta väkivaltaa perheissä kuin miehetkin, tosin miehiä enemmän lapsiinsa. Väkivalta on syytä pitää yhteiskunnallisen keskustelun keskiössä, joten Ilomäen sinänsä asiallinen kirjoitus muuttuu monikulttuurisessa Suomessa lähinnä vitsiksi.

Iltalehti otsikoi Helsingissä sattuneen poikkeuksellisen väkivaltarikoksen: alaikäinen poika puskaraiskasi ennestään tuntemattoman keski-ikäisen naisen Herttoniemessä. Kaikki viittaa maahantuotuun kultamunaan, mutta pikapuoliin asia selvinnee. Ruotsissa nuoria naisia raiskataan samaa tahtia kuin sotaakäyvissä Irakissa tai Syyriassa. Nyt syntyvällä tytöllä on 25%:n todennäköisyys tulla raiskatuksi. Tukholmassa raiskataan 5 naista päivässä ja muslimien osuus väestöstä on jo yli viidenneksen.

Joukkoraiskauksissa käytetään raakaa julmuutta (silvotaan aseella sukuelimet) ja muukin väkivalta on silmitöntä (hakataan rautaketjuilla kasvoihin). 8-vuotiaan tytön vanhemmat hylkäsivät lapsensa perheensä kunnian takia tämän tultua joukkoraiskatuksi. Nämä uutiset eivät tietenkään saa Hesaria ja Anu Ilomäkeä pohtimaan kirjoitustensa mielekkyyttä. Sillä kuinka monta yksittäistapausta tarvitaan, että voidaan puhua ilmiöstä?

Nicolai Sennels kirjoittaa jälleen erinomaisesti:
Muslimien laajamittainen muutto länsimaihin on maailmanhistorian suurin sosiologinen ja psykologinen koe. se on selvästi epäonnistumassa ja tilastojen ja tosiasioiden valossa voidaan ongelmien nähdä nopeasti kiihtyvän.

Jokainen vastuullinen tutkija keskeyttäisi tutkimuksen: Pysäytetään muslimien maahanmuutto ja lopetetaan kansalaisuuden myöntäminen muslimeille. Ei-länsimaiset maahanmuuttajat ja pakolaiset ilman kansalaisuutta saisivat jäädä jos onnistuvat elättämään itsensä ja perheensä ja pysymään erossa väkivaltarikoksista. Ei ole mitään ongelmaa pyytää ei-toivottuja vieraita poistumaan juhlista.

Sosiaalityöntekijät ja toimeentulotuen myöntäjien tulee vihdoin oppia, että heidän asiakkaansa tulevat sellaisesta uskonnollisesta ja kulttuuriympäristöstä, jossa ensisijaisesti rajoituksilla ja rangaistuksilla ohjataan yksilön käyttäytymistä kohti toivottua suuntaa.

Yleisesti ottaen integroituminen pitää tehdä niin vaikeaksi ja taloudellisesti kannattamattomaksi, että ne jotka eivät oikeasti halua ja yritä - tai jotka eivät kykene ja onnistu - integroitua poistuvat vapaaehtoisesti maasta ja etsivät onneaan jossain muualla. Tanskalla on erinomainen työkalu tähän - valtiollinen maastamuuttoavustus: maahanmuuttaja saa 15.000 euroa jos vapaaehtoisesti luopuu kansalaisuudestaan tai pysyvästä oleskeluluvastaan ja palaa kotimaahansa. He saavat myös taloudellista apua yhden vuoden ajan lääkkeisiin ja oman yrityksen perustamiseen tarvittaviin koneisiin ja laitteisiin.
Tässä yhteydessä voi olla sopivaa haastaa lukijani esittämään kysymyksiä Nicolai Sennelsille, joka on kuulemani mukaan aikeissa kirjoittaa artikkelin suomalaisille. Sennels on tanskalainen psykologi, joka on työskennellyt pitkään erityisesti mielenterveysongelmista kärsivien muslimien kanssa, ja hänellä on syvällinen näkemys ongelmien syntyhistoriaan.

Ruotsi siis perui vaalit ja siirtyi eräänlaisella poikkeuslailla fascistisen hallinnon toiseen vaiheeseen, jossa vaaleja ei kannata järjestää. Kreikka sen sijaan uskaliaasti pusertaa kohti omaperäistä ratkaisuaan talousongelmiensa kanssa. Vasemmistolainen Syriza-puolue teki "ruotsidemokraatit" ja uudet parlamenttivaalit järjestetään tammikuun lopussa. Sen jälkeen Syriza tyhjentää pajatson ja saa kaikki tai valtaosan Kreikan tukilainoista ja muista takuuvetkutuksista anteeksi, jotta se ei jättäisi euroa. Käytännössä Kreikan lähtö voi laukaista euron lopullisen tuhon, joten luultavaa on, että Kreikka vielä voidaan ostaa hiljaiseksi - sen verran populisteja ovat Syrizan kommarijohtajatkin.

Suomen eduskuntavaaleille Kreikka tuo varsinaisen jymypaukun. Kreikan menoa tekee pahaa seurata sivusta eikä Ruotsin itsetuhoinen rämpiminen yhtään paremmalta näytä. Toivotaan, että Soini ymmärtää tehdä yksinkertaiset lupaukset ja pitää niistä kiinni. Todellisia "vastuunkantajia" tämä maa ei kestä enää yhtään enempää.

6 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Tuo Iltalehden uutinen herätti epäilyksiä kulttuurillisesta rikastuksesta, mutta uutisen teksti oli valitettavasti tehty ruotsalaisittain.

Tavallisesti epäluotettavista lähteistäkään (suoli24 jne.) ei löytynyt mitään todisteita.

Kari kirjoitti...

Norjassa sattuneisiin puskaraiskausaaltoihin ollaan jo sen verran kyllästytty, että tapaukset ovat ajoittain jopa median suurennuslasin alla ja ihonvärit ja taustat kerrotaan sumeilematta.

Mutta ei sielläkään olla vielä uskallettu vetää julkisesti yhdysviivaa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan ja sen aiheuttamien haittojen ja kustannusten välille.

Professori kirjoitti...

Tuo väite sosiologisen ja psykologisen kokeen epäonnistumisesta on yksisilmäinen. Jos Sennels avaisi toisenkin silmänsä, hän huomaisi, että kyseinen koe on islamin kannalta mitä onnistunein uskonkoe.

Minun lapsuudessani oli mahdoton kuvitella, että Suomessa eläisi vuonna 2014 puolensataatuhatta muslimia; minäkin onneton pelkäsin lapsena vain venäläisten hyökkäystä. En nähnyt todellista uhkaa edes vuonna 1990, kun vallasta syöstyn Siad Barren hallinnon lapsukaiset saapuivat Suomeen.

Kumitonttu kirjoitti...

Vasara, pistän toivoni Junes Lokkaan.

Kari, olihan tuo Nanna-ressukka jo julkisesti tehnyt katumusharjoituksen ja ilmoittanut ettei ihonväri mitenkään ollut syy pahoinpidellyksi tulemiselleen.

Proffa, erinomainen pointti. Koe on sitä paitsi vielä kesken, joten voihan tämä tästä vielä lutviutua.

Kari kirjoitti...

Itselle palestiinalaiset opettivat tämän pelin säännöt jo 70-luvun lopulla.

Media tekee suuren karhunpalveluksen niille, joita se yrittää valehtelullaan ja pimittämisellään suojella.
Mitä pitemmälle estetään asiallinen keskustelu maahanmuuton ja multikulturalismin haitoista, sitä kovemmiksi kertyvät paineet maksumiesten löytämiseksi.

Kumitonttu kirjoitti...

Mä veikkaan, että paineet kasvaa niin suuriksi, että syyllisiä ei voida tuoda näytille - pääsisivät hengestään. Käy kuin kommunismin jälkeen, että kukaan ei ollut vastuussa.