tiistai 16. joulukuuta 2014

Mamu näytti kaapin paikan

Neuvostoliitossa tehtiin Stalinin valtakaudella merkittävä väestösiirto maaseudun pientiloilta kaupunkien suurteollisuuden palvelukseen. Uudet asukkaat kuljetettiin lähijunilla työpaikoilleen ja takaisin. Kuten bolsevikit tiesivät, kaupungeissa ihmisiä oli helpompi vahtia ja aivopestä.

Iltalehden uutisen mukaan 30-vuotias pottunokka pahoinpideltiin sunnuntai-iltana hänen puututtuaan ulkomaalaismiesten häiriköintiin lähijunassa. Ihailtavaa rohkeutta, vaikka yhdeksän hengen jengin haastaminen ei ehkä ihan itsesuojeluvaiston toimintaa paljasta.

Nyt täytyy rehellisesti sanoa, että en tiedä miten turvallista ja puhdasta julkisilla liikennevälineillä kulkeminen on muissa läntisissä pääkaupungeissa. Helsingissä junat ja asemat ovat epäsiistejä ja iltaisin suorastaan vaarallisia, kuten tuo esimerkki Malmilta osoittaa.

Omasta edellisestä lähijunamatkastani on kulunut jo pari vuotta. Oli perjantai-ilta ja kello hiukan yli kymmenen. Viereisessä loosissa istui neljä teinityttöä: somali, venäläinen, korealainen ja suomalainen. Koivukylän asemalla muutama selvästi yli parikymppiset somalimiehet alkoivat lirkutella tytöille pyydellen näitä mukaansa. Tytöt pitivät päänsä ja kun ovet sulkeutuivat, nuori somalityttö opasti muita:
Kyllä miehen muslimi pitää olla, mutta ei somali.
Ottaen huomioon miten kova veroaste Suomessa on, ei ole sattumaa vaan poliittinen päätös, että julkinen liikenne on niin epämiellyttävää. Valta annetaan tietoisella päätöksellä väkivaltaa kaihtamattomille maahanmuuttajille. Eivätkä he sorra pelkästään valkoista miestä tai naista vaan samalla tavalla omia naisiaan ja liian lepsuina pitämiään miehiä. Kuvaavaa on, että tästä tapahtumasta kukaan ei tietäisi mitään, mikäli tuota yhtä rohkeaa 30-vuotiasta miestä ei olisi ollut! Silloin kukaan ei olisi voinut todeta, että maahanmuutto luo jatkuvia konflikteja suomalaisten ja muslimien välille. Apinalauma olisi vaan mölissyt ja osoittanut kääfireille olevansa maan uudet, todelliset hallitsijat median vaietessa poliitikkojen kanssa kaiken kuoliaaksi.

Ei kommentteja: