torstai 4. joulukuuta 2014

Ranskalainen raiskaus

Tundra Tabloids kirjoittaa Ranskan pahenevasta islamisaatiosta. Uutisen mukaan Pariisissa tapahtui perinteisen suomalaisen moraalin mukaan melkein pahin mahdollinen rikos: murto kotiin, ryöstö, miehen sitominen ja 19-vuotiaan naisen raiskaaminen. Pahempi olisi ollut murha, mutta ehkä sekin olisi tuntunut uhreista itsestään helpommalta jatkoa ajatellen.

Ryöstö tapahtui alueella, jonne on keskittynyt paljon juutalaisia. Ryöstäjät tiesivät pariskunnan olevan juutalaisia, joten sekä ryöstön että raiskauksen osalta kyseessä oli rasistinen motiivi. Kolmesta ryöstäjästä kaksi on saatu kiinni, mutta poliisi ei ole kertonut nuorukaisten olevan muslimeita etnistä taustaa.

Ruotsissa kaatui hallitus. Ruotsidemokraattien vt. pj. Mattias Karlsson kertoi puolueensa pyrkivän kaatamaan jokaisen hallituksen, joka ei ryhdy toimenpiteisiin maahan tulvivan pakolaistsunamin torjumiseksi. Helppoa ei siis tule olemaan porvariallianssillakaan, jos se päättää ottaa vetovastuun maan asioista. Koska kumpikaan allianssi ei suostu edes neuvottelemaan SD:n kanssa, on odotettavissa, että Ruotsi muuttuu suomalaistyyliseksi konsensusmaaksi, jossa samassa hallituksessa istuvat kommarit ja kokoomus. Molemmat ideologiansa ja arvonsa myyneinä ministeri-Audin nahkapenkin hinnalla.

4 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Valtamedia kertoo ja jättää kertomatta. Asiat kuitenkin paljastuvat muuta kautta.

Ruotsidemokraattien yksi tavoite on estää Ympäristöpuolueen pääsy kuninkaantekijäksi eli he kaatavat kaikki hallitukset, jotka tukeutuvat Ympäristöpuolueeseen.

Edellisellä porvarihallituksella ei ollut itsellään enemmistöä, joten se hallitsi Ympäristöpuolueen tuella. Nyt Ruotsidemokraatit ovat kasvaneet riittävän suureksi, jotta ne voivat kumota Ympäristöpuolueen vaikutusvallan.

Ruotsidemokraatit menettelivät tässä kriisissä erittäin taitavasti, koska he eivät vaatineet demarihallitukselta mahdottomia vaan pelkästään maahanmuuton kasvun pysäyttämistä.

Kumitonttu kirjoitti...

Suomessa kaikki puolueet tukevat "ympäristöpuolue"-Vihreitä, mutta Ruotsissa vain demarit ja kommarit. Toisin kuin Suomen mediassa siis mainostetaan, Ruotsissa demokratia toimii paremmin kuin meillä. Juuri tämän kaltaiset tilanteet paljastavat vähemmistöhallituksen hienouden verrattuna kataismaiseen konsensuspolitiikkaan.

Kari kirjoitti...

Samaa, mitä antisemiittinen media ja tietotoimistot tekevät Israelille ja juutalaisille, ne tekevät Sverige Demokraateille.

Helsingin Sturmerin tai YLE:n toimittaja ja kuluttaja ovat osaltaan vastuussa sosialidemokraattisen fasismin lisääntymisestä.

Kumitonttu kirjoitti...

Mutta hehän hyötyvät itse fascismista aivan kuten edeltäjänsä aikoinaan Neuvostoliitossa tai natsi-Saksassa. Kyllä näitä lampaita maailmassa riittää.